Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Evet baciskolar size bir soru.. zayifladiginizda ilk.hangi kiyafeti korkusuzca giymek istersiniz
Hayali bile çok düşündürdü zayıflayınca napıcam acaba :KK70: ben hiç zayıf olmadım en son 70 kiloyu görmüştüm tartıda oda evlenicem diye 13 kilo vermiştim.şimdi 70 denden aşağıya düşersem inşallah ki 63 yada 65 istiyorum ve şu tarz giyim hep hoşuma gitmiştir kilomdan dolayı hiç giyemedim bunlardan alıcam direk etek gömlek etek kazak vs:21:

Eklentiler

• 20200425_153506.png
    20200425_153506.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 22
  • 20200425_153538.png
    20200425_153538.png
    901,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200425_153523.png
    20200425_153523.png
    801,9 KB · Görüntüleme: 24
Hayali bile çok düşündürdü zayıflayınca napıcam acaba :KK70: ben hiç zayıf olmadım en son 70 kiloyu görmüştüm tartıda oda evlenicem diye 13 kilo vermiştim.şimdi 70 denden aşağıya düşersem inşallah ki 63 yada 65 istiyorum ve şu tarz giyim hep hoşuma gitmiştir kilomdan dolayı hiç giyemedim bunlardan alıcam direk etek gömlek etek kazak vs:21:
Harikaaa :KK54:

Selam kızlar
Ben de hiphop Tabata’ya baktım ama cesaret edip başlayamadım.. çok ham vücut çok ağrı olur mu?
Bir de kim içiyordu burada bilmiyorum ama hindiba kahve aldım tadı bildiğin nescafe gibi ( ben Türk kahvesi ve filtre kahve severim)
Umarım bağırsak çalıştırır biraz..
dün oruç olunca sabah açıkmadım öğlen tavuk ve zeytinyağlı pırasa yedim. Arada da labne peynir sürdüm tam buğday Ekmeğe.
Akşam evdekilere uyacağım
Etli dolma
Şehriye çorbası
Salata
Az az yerim

Sabah:
Kirmizi meyveli musli
6 kayisi

Ogle:
Sekerli turk kahvesi

Aksam:
Burger King in evdekal menusu var icerigi yani okuz doyuran oyle diim siz anlayin :KK70:

İzlenim:
Cheat mealin hakkini verdim simdi kilolar dusunsun:KK70:

Selam kızlar
Ben de hiphop Tabata’ya baktım ama cesaret edip başlayamadım.. çok ham vücut çok ağrı olur mu?
Bir de kim içiyordu burada bilmiyorum ama hindiba kahve aldım tadı bildiğin nescafe gibi ( ben Türk kahvesi ve filtre kahve severim)
Umarım bağırsak çalıştırır biraz..
dün oruç olunca sabah açıkmadım öğlen tavuk ve zeytinyağlı pırasa yedim. Arada da labne peynir sürdüm tam buğday Ekmeğe.
Akşam evdekilere uyacağım
Etli dolma
Şehriye çorbası
Salata
Az az yerim
Agri olmaz canim neden olmaz sagdaki anna varya onu yaparak basliyoruz zaten hic hayatinda spor yapmamis dans etmemisler icin. Ortadaki siyah egitmen iki gruba da hitap ediyo en sagdaki proflar icin

Hayırlı akşamlar cümleten

Kahvaltı 10.00
2 yumurta
Yarım kapya biber
1 dilim hindi füme
1 salatalık
1 küçük domates
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 buçuk ceviz
Yeşilçay limonlu

Ara 15.30
3 tane diyet bisküvi sert olanlardan 😊
Birinin üzerine fıstık ezmesi yarım küçük muz
Birinin üzerine fıstık ezmesi 4 badem 5 pul bitter çikolata
Birinide sade yedim

Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase sarma
Bolca salata

Su 2 buçuk litre

Spor
10 dk eliptik
30 twist
40 yarım mekik

Az sonrada mistik çayı içicem

Gece 11 gibi maden suyu yoğurt limon kürü 😊

Buraya yazınca çok geliyor yediklerim ya daha azmı yemeliyim acaba:KK17:

Burdayim canim ya. Okuyorum da yazmaya firsatim olmuyor bir turlu. Bebeginizi ne kadarliktan oturtmaya basladiniz acaba.
Dün yediklerime baya bi dikkat ettim.
Bayrama kadar fire vermeden devam edicem insallah.
Dün pantolonumu gene denedim icine girdim ama cok zor kapandi baya rahatsiz etti ama bu da basari.

Burdayim canim ya. Okuyorum da yazmaya firsatim olmuyor bir turlu. Bebeginizi ne kadarliktan oturtmaya basladiniz acaba.
Dün yediklerime baya bi dikkat ettim.
Bayrama kadar fire vermeden devam edicem insallah.
Dün pantolonumu gene denedim icine girdim ama cok zor kapandi baya rahatsiz etti ama bu da basari.
5. Ayda sabah 10 aksam 10 dakika, 6. Ayda surekli arkasinda durarak istedigi zaman oturttum doktor talimatiyla. Tamam canim iyi diyetler :KK54:

X