Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlar
Gece 1:30 da kalkan bıdık şimdi uyudu ben de yatıyorum. Buzluktan sağdığım sütlerden çıkardım uyanırsa da babası içirir artık.. Bugünü yatarak geçirmeyi planlıyorum beynim eridi resmen..

Günaydın kızlar
Gece 1:30 da kalkan bıdık şimdi uyudu ben de yatıyorum. Buzluktan sağdığım sütlerden çıkardım uyanırsa da babası içirir artık.. Bugünü yatarak geçirmeyi planlıyorum beynim eridi resmen..
Bizim bidiklae uyumaya karsi uretilmisler

Burdayim canim ya. Okuyorum da yazmaya firsatim olmuyor bir turlu. Bebeginizi ne kadarliktan oturtmaya basladiniz acaba.
Dün yediklerime baya bi dikkat ettim.
Bayrama kadar fire vermeden devam edicem insallah.
Dün pantolonumu gene denedim icine girdim ama cok zor kapandi baya rahatsiz etti ama bu da basari.
Bu konu da çok dertliyim oğlumu 6. Aydan sonra sürekli oturttum ama oturmak istemiyo 10 aylık oldu şimdi çok hareketli oturunca hareketinın kısıtlandığını düşünüyo ve çok olsa yarım dk anca oturuyoruzdur🤦‍♂️

Bu konu da çok dertliyim oğlumu 6. Aydan sonra sürekli oturttum ama oturmak istemiyo 10 aylık oldu şimdi çok hareketli oturunca hareketinın kısıtlandığını düşünüyo ve çok olsa yarım dk anca oturuyoruzdur🤦‍♂️
Benim oğlumda öyle çok hareketli sürekli biyerlere tutunup kalkmak istiyor hiç oturmak istemiyor 9 aylık

Tatil istiyorummm tatiiil 😫
Bende tatil değil ama gezmek istiyorum 😞hamileliğim riskliydi evde yattım o yüzden ee ikiz bebekle dışarıda çıkamadım yanı 2 seneye yakındır evdeyim yazı dört gözle bekliyordum çıkarım diye ondada virüs çıktı 😊çok bunaldım valla evde

Bende tatil değil ama gezmek istiyorum 😞hamileliğim riskliydi evde yattım o yüzden ee ikiz bebekle dışarıda çıkamadım yanı 2 seneye yakındır evdeyim yazı dört gözle bekliyordum çıkarım diye ondada virüs çıktı 😊çok bunaldım valla evde

Gezmeyi zaten cook istiyorum. Hamileliktir dogum ekimde oldu derken tikildim kaldim kistan beri. Gecen yaz da karnim burnumdaydi sicaklarda gezemedim cok. Hayalim hep nisan gibi bebegim 6 aylik olur arabasini alir cikar gezeriz sahil orman park... hayaller ve hayatlari yasiyorum 😅 bir de pilatese gidiyordum subatta basladim 1 ayda cok iyi sonuc almistim yine hazirana kadar super incelme planlarim vardi hem de evden cikip hava almis oluyordum. O da suya dustu 😪 ve yine planlarimda ramazan oncesi ya da sonrasi yurtdisi yazin da karadeniz turu gibi tatiller vardi. Simdi dua ediyorum ruyamda tatile gideyim diye 😅

Kilo sorunun varsa dogumdan sonra seni de bekleriz 😅
Merhaba konu sahibi arada bi topiginizi görüyorum çok canlı ve yardım içindesiniz takip ediyorum arada sizi ve yazılanları Pumpkin00 Pumpkin00 adlı arkadaşın da böyle bir ortama ihtiyacı var araniza gelmesini çok çok isterim.
Eğer olursa hazirandan sonra sizlerleyim bende :)

Merhaba konu sahibi arada bi topiginizi görüyorum çok canlı ve yardım içindesiniz takip ediyorum arada sizi ve yazılanları Pumpkin00 Pumpkin00 adlı arkadaşın da böyle bir ortama ihtiyacı var araniza gelmesini çok çok isterim.
Eğer olursa hazirandan sonra sizlerleyim bende :)

Tesekkur ederiz guzel baglar olusturduk burada 🥰 ve cok guzel kilolar veren arkadaslar var.

Pumpkin00 Pumpkin00 bekleriz aramiza seni de. Kilo vermek zor ama sonucu tum yemekleri yemekten daha tatmin edici 🤩

X