Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim bidiklae uyumaya karsi uretilmislerGünaydın kızlar
Gece 1:30 da kalkan bıdık şimdi uyudu ben de yatıyorum. Buzluktan sağdığım sütlerden çıkardım uyanırsa da babası içirir artık.. Bugünü yatarak geçirmeyi planlıyorum beynim eridi resmen..
Bu konu da çok dertliyim oğlumu 6. Aydan sonra sürekli oturttum ama oturmak istemiyo 10 aylık oldu şimdi çok hareketli oturunca hareketinın kısıtlandığını düşünüyo ve çok olsa yarım dk anca oturuyoruzdurBurdayim canim ya. Okuyorum da yazmaya firsatim olmuyor bir turlu. Bebeginizi ne kadarliktan oturtmaya basladiniz acaba.
Dün yediklerime baya bi dikkat ettim.
Bayrama kadar fire vermeden devam edicem insallah.
Dün pantolonumu gene denedim icine girdim ama cok zor kapandi baya rahatsiz etti ama bu da basari.
Yulaf lapası yapsana canım keser isteğiniTatil istiyorummm tatiiil
Tatil diyo kiz tatli degilYulaf lapası yapsana canım keser isteğini
Aaah ah o konuya hic girme zaten geven yil.hamilelik ve lohusalik bu yilda korona...Tatil istiyorummm tatiiil
Benim oğlumda öyle çok hareketli sürekli biyerlere tutunup kalkmak istiyor hiç oturmak istemiyor 9 aylıkBu konu da çok dertliyim oğlumu 6. Aydan sonra sürekli oturttum ama oturmak istemiyo 10 aylık oldu şimdi çok hareketli oturunca hareketinın kısıtlandığını düşünüyo ve çok olsa yarım dk anca oturuyoruzdur
Bende tatil değil ama gezmek istiyorum hamileliğim riskliydi evde yattım o yüzden ee ikiz bebekle dışarıda çıkamadım yanı 2 seneye yakındır evdeyim yazı dört gözle bekliyordum çıkarım diye ondada virüs çıktı çok bunaldım valla evdeTatil istiyorummm tatiiil
Yulaf lapası yapsana canım keser isteğini
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Kızım bir yaşında emziriyorum. 63 kiloyum hedefim 10 kilo vermek.
Bende tatil değil ama gezmek istiyorum hamileliğim riskliydi evde yattım o yüzden ee ikiz bebekle dışarıda çıkamadım yanı 2 seneye yakındır evdeyim yazı dört gözle bekliyordum çıkarım diye ondada virüs çıktı çok bunaldım valla evde
Pumpkin00
Bak bu topik çok yararlı ve dayanışma içindeler bence burayı okuyabilir onlara da danışabilirsin
Merhaba konu sahibi arada bi topiginizi görüyorum çok canlı ve yardım içindesiniz takip ediyorum arada sizi ve yazılanları Pumpkin00 adlı arkadaşın da böyle bir ortama ihtiyacı var araniza gelmesini çok çok isterim.Kilo sorunun varsa dogumdan sonra seni de bekleriz
Merhaba konu sahibi arada bi topiginizi görüyorum çok canlı ve yardım içindesiniz takip ediyorum arada sizi ve yazılanları Pumpkin00 adlı arkadaşın da böyle bir ortama ihtiyacı var araniza gelmesini çok çok isterim.
Eğer olursa hazirandan sonra sizlerleyim bende :)
2 haftadır diyet yapıyorum ben 11 kilo verdinTesekkur ederiz guzel baglar olusturduk burada ve cok guzel kilolar veren arkadaslar var.
Pumpkin00 bekleriz aramiza seni de. Kilo vermek zor ama sonucu tum yemekleri yemekten daha tatmin edici
2 haftadır diyet yapıyorum ben 11 kilo verdin
20 günlük, sabah 2 dilim tb ekmeği ile kahvaltılık yiyorum ogle kuruyemiş yiyorum akşam sebze protein vscok hizli vermissin. Bebegin ne kadarlik? Bu kadar fazla vermek zararli olabilir canim. Nasil yeme duzenin?