daha iyi olmana sevindim..ben sana memorial ataşehir cem beyi önerebilirim.herşey gönlünce olsun..
CEM DEMİREL kadın doktoru ve tüp bebek doktoru arkadaşın eşine iyi bir üroloğun bakıp tedavi etmesi gerekli.
O yönde bir tavsiyede bulunalım.
Azospermin birçok nedeni olabiliyor.
Ya inmemiş yada geç inmiş testis, ya hormonel ya genetik.Ki bu sebepsiz bile olabiliyor.
Bunun sebebinin araştırılıp tedavi edilmesi gerek.
ya arkadaşlar ne insanlar var ya..azönce bi bayanla karşılaştım kucağındaki bebeği hep görüyordum küçük kızlarla sokakta oynarken baktım gülümsedim aa sen nazar mısın dedim evet nazar dedi senin kızın mı dedim evet dedi ama da 2 yaşında falan bebek..sonra baktım karnı şiş hamilemisiniz yoksa doğumda mı kaldı göbek dedim hamileyim dedi 5. geliyor gittim doktor almadı ahh neler yaptım düşmedi ne ilaçlar içtim ne ağır şeyler taşıdım kutu kutu haplar içtim ne duyduysam yaptım düşmedi sanki çivilemişler dedi ben şokla dinliyorum sanki filim izliyorum sonra annesi geldi ahh dedi neler yaptı olmadı düşmedi neler soktu içine düşmedi dedi bende niye öyle yapıyorsunuz madem niye korunmadınız dedim nasıl koruncam adam sarhoş geliyor her gece nası zaptetcek kendini bende emziriyorum hap kullanamıyorum dedi.ama inanın öyle şok oldum ki diyecek kelime bulamadım kızımda 16 yaşında gitti kocaya kocası asker 10 günlüğüne izne geldi kapmış hemen oda hamile dedi peki dedim bu kadar ilaç içtiniz ya bebeğinizi sağlığından ettiyseniz dedim hiç istemiyorum zaten hiç doktora da gitmedim nolursa olsun düşmedi duruyo dedi.. ben hala bu zihniyetli insanların olduğunu hiç sanmıyordum ve şoklardayım hala.
eşimde bana çok ilgilidir aslında bizi rahat bıraksalar biz çok mutluyuz çocuk olmasa da olur diyecek kadar da seviyoruz birbirimizi ama dış etkenler çok yıprattı bizi aramızda soğuk rüzgarlar estirdiler fakat eşim gerekten çok ilgili..devamlı güzel sözler ağzındadır devamlı bana bişeyler alıp mutlu etme çabasında ağzımdan bişey çıksın hemen gidip alır şunda gözüm kaldı gönlüm kaldı diyemem elti de bu yüzden yapıo galiba...onun eşi çok ilgisiz hatta ben şuraya gidicem der kocası defol git be amann der ona..eşim ise gidebilecenmi uzak götüreyimmi yada arar gittinmi gidince ara falan..bana süprizler yapmasını çok sever beni çocuk gibi kollar kalın giyin üşütme üstümü ince giydiyse alır elin ebişey bunu giy bak daha kalın hasta oldummu başımda uyumadan sabaha kadar bekler ateşimi ölçer çorba pişirir yedirir onu çok seviyorum fakat bizi rahat bırakmadılar yada biz cahillik yaptık başkalarını sorun ettik kafaya taktık..çocuk olmasa da olurmu evet olur fakat keşke herkes çenesini tutsa..
ya arkadaşlar ne insanlar var ya..azönce bi bayanla karşılaştım kucağındaki bebeği hep görüyordum küçük kızlarla sokakta oynarken baktım gülümsedim aa sen nazar mısın dedim evet nazar dedi senin kızın mı dedim evet dedi ama da 2 yaşında falan bebek..sonra baktım karnı şiş hamilemisiniz yoksa doğumda mı kaldı göbek dedim hamileyim dedi 5. geliyor gittim doktor almadı ahh neler yaptım düşmedi ne ilaçlar içtim ne ağır şeyler taşıdım kutu kutu haplar içtim ne duyduysam yaptım düşmedi sanki çivilemişler dedi ben şokla dinliyorum sanki filim izliyorum sonra annesi geldi ahh dedi neler yaptı olmadı düşmedi neler soktu içine düşmedi dedi bende niye öyle yapıyorsunuz madem niye korunmadınız dedim nasıl koruncam adam sarhoş geliyor her gece nası zaptetcek kendini bende emziriyorum hap kullanamıyorum dedi.ama inanın öyle şok oldum ki diyecek kelime bulamadım kızımda 16 yaşında gitti kocaya kocası asker 10 günlüğüne izne geldi kapmış hemen oda hamile dedi peki dedim bu kadar ilaç içtiniz ya bebeğinizi sağlığından ettiyseniz dedim hiç istemiyorum zaten hiç doktora da gitmedim nolursa olsun düşmedi duruyo dedi.. ben hala bu zihniyetli insanların olduğunu hiç sanmıyordum ve şoklardayım hala.
evet eşimle dün gece konuştum ben anne olmayı çok istiyorum diye öyle sölemiş...bana sen beni nasılsa bırakacaksın olmazsa sen anne olmak istiyosun dedi ağladı beni bırakacaksın diye...eltiden sağdan soldan gelen laflardan çok yıprandığım ı usandığımı biliyor o yüzden çocuk olmazsa onu bırakacağımı sanmış...kendini ezdirmemek içinde sanki o ayrılmak istiyor gibi tavır yaratmış bana..bende biz şansımızı deniycez olmazsa olmaz napalım her şerde bir hayır vardır dedim..bizde çocuk okuturuz ihtiyacı olanlara yine harcarız çocuğumuza harcayacağımızı dedik güzelce konuştuk ama o ağlaması çocuk gibi başın eğip bırakacaksın beni demesi bitirdi beni..tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum sayenizde evime eşime dha da bağlandım çünkü sayenizde eltimle daha yaşanılır oldu hayat çünkü sayenizde kafaya eskisi gibi kimseyi takmıyorum çok sağolun
yalnızım demişsin ama yanılıyorsun. senin herşeye gücü yeten rabbin var.
sizinle tekrar burada bir arada olmak çok güzel..2 gün önce eltime ve eşimin beni savunmamasına dayanamadım ailem de bana destek olmadı dur birz daha dayan sabret diye herzamanki gibi savdılar bende o sinirle o bunaltıyla intihar ettim..fakat kurtarıldım...ama hala içtiğim ilaçların etkisi var şimdi neredemiyim hala aynı yerde aynı insanlarla..babam hiç aramadı geçmiş olsun bile demedi annem ise ben biliyodum zaten öyle bişey yapacağını dedi geçiştirdi..herkes kendi havasında..fakat ben yeniden doğdum..ama bu kez cami avlusuna terkedilmişçesine yalnızım ailem yok muş meğer..
4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyorne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?