• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması

sizinle tekrar burada bir arada olmak çok güzel..2 gün önce eltime ve eşimin beni savunmamasına dayanamadım ailem de bana destek olmadı dur birz daha dayan sabret diye herzamanki gibi savdılar bende o sinirle o bunaltıyla intihar ettim..fakat kurtarıldım...ama hala içtiğim ilaçların etkisi var şimdi neredemiyim hala aynı yerde aynı insanlarla..babam hiç aramadı geçmiş olsun bile demedi annem ise ben biliyodum zaten öyle bişey yapacağını dedi geçiştirdi..herkes kendi havasında..fakat ben yeniden doğdum..ama bu kez cami avlusuna terkedilmişçesine yalnızım ailem yok muş meğer..

neden yaptın bunu...:44:

Eltin yüznden mi?

4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor:( ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..
hiç birşeye kafanı yorma bak ben 5 yıllık evliyim çoçuğum eltim 3 yıllık sırf beni kıskandırsın diye 2 tane yaptı umrumda bile değil.benden önce oğlan yapacak yaa.ama allahım 2sinide kız verdi.ama bem ona diyorumki sen bu azimle 3.yü 4.yü de yaparsın.bide beni acayip kıskanıyor onda iki çocuk ne gezmeye gidebiliyor ne kocasıyla yalnız kalabiliyor ben giriyorum kocamın koluna ohh sefam olsun yanlış anlaşılmasını çocuk istiyorum ama eltime karşı ezik durmuyorum sende öyle ol arkadaşım o saç baş dağınık ee 2 çocuk 2 side küçük ben süsleniyorum püsleniyorum onlara giderken bile.

arkadaşım bi gereksiz insan yüzünden kendine bunu yapmaya değmez.koca seni seviyorsa,sen onu seviyorsan allahımın hazinesinde çoktur.sen böyle kafana takarsan.canım benim emin ol eltin seni kıskandığı için öyle yapıyordur.çünkü hiç bir farkı yok benim kide aynısını yapıyordu. niye sevindiriyorsunki.daha çok dik dur aman yenge allahın bi bildlğivardır ben eşimle mutluyun de geç.

sadecik bildirme sebebini altta belirtti:
konumun kapatılmasını istiyorum daha fazla o eski günlerimin deşilmesini istemiyorum

Back