canım benzer şeyler banada yapıldı eltim benimle aynı yaşta benden 2 ay sonra evlendi ben ayrı oturuyordum o kayınvalidemlerle oturuyordu.benim evime geldiğinde ayrı eve cıkmak istediğini anlatırdı eşimde bende hep yardımcı olduk bu arada hamile kaldı ağlıyordu ayrılmayacaz evden falan diye ben hep gececek bebeğin doğunca çok güzel şeyler olacak deyip durdum bir gün bana çocuğu erken mi yaptık acaba neyse allah vermeyince baskalarına tüyünü bile göstermiyor dedi alındım ama kötü niyetli değil diye düşündüm psikolojisi bozuk dedim sonra hanım bizi rüyasında görmüş ben evi terkediyormuşum benim eşim onun eşine yalvarıyormuş git eve getir emineyi falan diye sabah uyanınca kaynanamlara anlatıp tabiriinide yapıyor mahluk bence hiç huzurları yok çocukları yok diye ben bu gerizekalıya hep yardım ettim karsılığınıda böyle aldım.sonra anladım ki beni kıskanıyor cocuk benim zayıf noktam sanıyor eşimle birbirimize çok aşık olarak evlendik 4senedir evliyiz hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize..ne zaman bizi arasalar ya romantik bir yemekte ya sinemada ya da geziyor olurduk ...çatladı tabi bir gün eşime dedi ki ahmet abi çocuk evin neşesidir çocuk olmayan evde neşe olmaz murat eve gelince çocuğu seviyor yorgunuluğu gidiyor durup dururken küfür eder gibi dedi bunu çok ağrıma gitti allaha havale ettim onun çocuğu küvözdeyken esimle ben doktorlarla özel görüştük bu çucuk çok kıymetli çok zor oldu sağlığı için ne yapılması gerekiyorsa maddi manevi söylesin biz yapalım falan dediko tuttu benim askıma böyle laflar etti hiç unutmuyorum imalarını 2.yi doğurdu görmedim eşime ettiği o laftan beri görüsmüyorum sadece ettiği laflardan onun adına korkuyorum allah bunları yanına bırakmaz bende allaha havale ettim içim çok rahat o yüzden sende esine daha sıkı sarıl mutluluğunla ez onu bir dahada evi terk etme gibi eltinin ekmeğine yağ sürecek seyler yapma bence hersey bizim için yarın ne olacağı belli olmaz evlat edinmek için basvuruda bulunduk sizde düşünmez misiniz
ne kadar iyilik yaparsan o kadar kötülük görüyorsun..sölemek istemiyorum ama benim ve eşiminde çok faydası oldu onlara kızının bezi mamasını çoğunu eşim almış eşim bekarken yalnız kalıyormuş onların alt katında kayınvalideler köyde yaşıyordu o zman..elti eğer ayda yılda yemek yaparsa kaynım eşimi gel yemek yiyelim diye akşamları çağırıyormuş eğer makinesi dolmazsa kirlin varsa getir diyormuş eşime eltim eşimde asla karşılıksız bırakmaz kutu kutu mamalar bezler kızına...hep o götürmüş çok severmiş yeğenini tabi biz evlendik kızı asla bizile görşmüyor annem kızıyor on larla konuşma diyor bana diyor...kızı bana ve eşime düşman gibi...daha 8 yaşında çocuk...evlendik alışverişe giderdik o da gelirdi tabi eşi asla para vermezdi oarasız gezmeye alışverişe yollardı onu oda ay şunu alayım abin verir bunu alayım abin verir alırdı birsürü şey sonra eşim gözü kalmasın diye eve ne alırsak aynılarından onlarada alırdı makarnası osu busu onalara da aynılarından ...eve kızarmış tavuk alır onlarada alırdı elti gelir bana ayy .... bize tavuk almış sanada almışmı almadıysa bizimkinden vereyim biraz ben dondum kaldım mantığa bak size alcak karısına evine almayacak sdece gülüyorum...kısaca eşim çok çok fazla yaptı ve ne kadar iyilik yaparsan o kadar kötülük görürsün...ya bide elti benim nikahıma bana çeyizlik alınan çeyizime konan pantolonumu giyipte gelmişti..şok olmuştum ayağındangörünce...ve o pantolonumu geri düğünden 2 ay sonra ve yıkamadan getirmişti...şaka gibi dimi...evlatlık konusunda da eşimi ikna edemiyorum o konuda çok katı...benim derim doğurmak değil evde bebek kokusu olsun istiyorum ama o olura bizim olsun diyor ikna olmuyor...sağdan soldan gelecek lafları en başta eltiden onun çıkaracağı lafları kaldıramamktan korkuyor sanırım...