eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması

neden yaptın bunu...:44:

Eltin yüznden mi?

hiç birşeye kafanı yorma bak ben 5 yıllık evliyim çoçuğum eltim 3 yıllık sırf beni kıskandırsın diye 2 tane yaptı umrumda bile değil.benden önce oğlan yapacak yaa.ama allahım 2sinide kız verdi.ama bem ona diyorumki sen bu azimle 3.yü 4.yü de yaparsın.bide beni acayip kıskanıyor onda iki çocuk ne gezmeye gidebiliyor ne kocasıyla yalnız kalabiliyor ben giriyorum kocamın koluna ohh sefam olsun yanlış anlaşılmasını çocuk istiyorum ama eltime karşı ezik durmuyorum sende öyle ol arkadaşım o saç baş dağınık ee 2 çocuk 2 side küçük ben süsleniyorum püsleniyorum onlara giderken bile.

arkadaşım bi gereksiz insan yüzünden kendine bunu yapmaya değmez.koca seni seviyorsa,sen onu seviyorsan allahımın hazinesinde çoktur.sen böyle kafana takarsan.canım benim emin ol eltin seni kıskandığı için öyle yapıyordur.çünkü hiç bir farkı yok benim kide aynısını yapıyordu. niye sevindiriyorsunki.daha çok dik dur aman yenge allahın bi bildlğivardır ben eşimle mutluyun de geç.

sadecik bildirme sebebini altta belirtti:
konumun kapatılmasını istiyorum daha fazla o eski günlerimin deşilmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…