• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması

daha iyi olmana sevindim..ben sana memorial ataşehir cem beyi önerebilirim.herşey gönlünce olsun..

CEM DEMİREL kadın doktoru ve tüp bebek doktoru arkadaşın eşine iyi bir üroloğun bakıp tedavi etmesi gerekli.
O yönde bir tavsiyede bulunalım.
Azospermin birçok nedeni olabiliyor.
Ya inmemiş yada geç inmiş testis, ya hormonel ya genetik.Ki bu sebepsiz bile olabiliyor.
Bunun sebebinin araştırılıp tedavi edilmesi gerek.

Canım eltin ne kadaR fesat bi insanmış sana doğum kontrol hapı alması falan ona düşmezki. Belliki senin çocugun olmasını istemiyor kendiside senden önce hamile kalınca kendi kendine bi havaya girmiş. Sen hiç inancını yitirme canım Allah büyüktür inşallah seninde olur. Ama eltinin bu şekilde böbürlenmesi hiç doğru değil Allah verdiği gibi almasınıda bilir herşey yüce rabbimin elinde. Allah isteyen herkeze versin. Sen eltinin lafına kulak asma canım hatta en güzeli fazla görüşme muhatap olma. Böyle insanlardah hertürlü zarar gelir Allah korusun bebeğin olsa belki ona bile zarar vermeye kalkar. Bence sen onla fazla samimi olma mesafeli ol herzaman.

CEM DEMİREL kadın doktoru ve tüp bebek doktoru arkadaşın eşine iyi bir üroloğun bakıp tedavi etmesi gerekli.
O yönde bir tavsiyede bulunalım.
Azospermin birçok nedeni olabiliyor.
Ya inmemiş yada geç inmiş testis, ya hormonel ya genetik.Ki bu sebepsiz bile olabiliyor.
Bunun sebebinin araştırılıp tedavi edilmesi gerek.

tabiki bir üroloğun da bakıp değerlendirmesi gerek zaten bu teşhisi koyan bir doktor olduğundan eşi için bir doktor önermeyi düşünmedim sonuçta doktoru gerekli hormon ve diğer testleri yapmıştır ve ona göre verecek eğerki bir ilacı var ise vermiştir. burada erkek tedavi yöntemlerin ne kadar kısıtlı olduğunun detayını anlatmak istemiyorum. yapılacak ne var ise zaten yapılır. ama isterse ürolog doktor tavsiyesi seve seve onda da yardımcı olurum.
ben sadecik için doktor önerdim çünkü kendisi çok iyi takip altına alınıp gebelik için vakit kaybetmemesini gerektiğini düşünüyorum.

bu arada sadecik nacizane bir fikrimi de söylemeden edemeyeceğim eşin için herhangi bir operasyon önerilirse tek bir doktora bağlı kalıp hemen olmasın derim. bir kaç doktora görünüp aynı sonuç alınır ise yapılmasını öneririm.

hepinize çok ama çok teşekkür ederim benimle kendi canınız kanınızdan biri gibi yakından ilgilendiniz çok sağolun rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

Çok cahil ve zavallı bir insanmış gerçekten. Ben burada sinirlendim sana asla sinirlenme diyemem ama şunu unutma sabırla senin sağlıklı ve hayırlı bebeğine kavuşacağına inanıyorum ama O doğum yapsa bile bu kötü kalp ile nasıl bir evladı olur bilemem. Bizde benim kürtaj olup bebeğimi kaybettiğim hafta eltimin hamile haberini aldık.Eltim gerçekten çok iyi bir insan ve kendi yiğenim gibi seveceğime inanıyorum bebişini.Allah seninde eltini ıslah etsin.

ya arkadaşlar ne insanlar var ya..azönce bi bayanla karşılaştım kucağındaki bebeği hep görüyordum küçük kızlarla sokakta oynarken baktım gülümsedim aa sen nazar mısın dedim evet nazar dedi senin kızın mı dedim evet dedi ama da 2 yaşında falan bebek..sonra baktım karnı şiş hamilemisiniz yoksa doğumda mı kaldı göbek dedim hamileyim dedi 5. geliyor gittim doktor almadı ahh neler yaptım düşmedi ne ilaçlar içtim ne ağır şeyler taşıdım kutu kutu haplar içtim ne duyduysam yaptım düşmedi sanki çivilemişler dedi ben şokla dinliyorum sanki filim izliyorum sonra annesi geldi ahh dedi neler yaptı olmadı düşmedi neler soktu içine düşmedi dedi bende niye öyle yapıyorsunuz madem niye korunmadınız dedim nasıl koruncam adam sarhoş geliyor her gece nası zaptetcek kendini bende emziriyorum hap kullanamıyorum dedi.ama inanın öyle şok oldum ki diyecek kelime bulamadım kızımda 16 yaşında gitti kocaya kocası asker 10 günlüğüne izne geldi kapmış hemen oda hamile dedi peki dedim bu kadar ilaç içtiniz ya bebeğinizi sağlığından ettiyseniz dedim hiç istemiyorum zaten hiç doktora da gitmedim nolursa olsun düşmedi duruyo dedi.. ben hala bu zihniyetli insanların olduğunu hiç sanmıyordum ve şoklardayım hala.:53::53:

ya arkadaşlar ne insanlar var ya..azönce bi bayanla karşılaştım kucağındaki bebeği hep görüyordum küçük kızlarla sokakta oynarken baktım gülümsedim aa sen nazar mısın dedim evet nazar dedi senin kızın mı dedim evet dedi ama da 2 yaşında falan bebek..sonra baktım karnı şiş hamilemisiniz yoksa doğumda mı kaldı göbek dedim hamileyim dedi 5. geliyor gittim doktor almadı ahh neler yaptım düşmedi ne ilaçlar içtim ne ağır şeyler taşıdım kutu kutu haplar içtim ne duyduysam yaptım düşmedi sanki çivilemişler dedi ben şokla dinliyorum sanki filim izliyorum sonra annesi geldi ahh dedi neler yaptı olmadı düşmedi neler soktu içine düşmedi dedi bende niye öyle yapıyorsunuz madem niye korunmadınız dedim nasıl koruncam adam sarhoş geliyor her gece nası zaptetcek kendini bende emziriyorum hap kullanamıyorum dedi.ama inanın öyle şok oldum ki diyecek kelime bulamadım kızımda 16 yaşında gitti kocaya kocası asker 10 günlüğüne izne geldi kapmış hemen oda hamile dedi peki dedim bu kadar ilaç içtiniz ya bebeğinizi sağlığından ettiyseniz dedim hiç istemiyorum zaten hiç doktora da gitmedim nolursa olsun düşmedi duruyo dedi.. ben hala bu zihniyetli insanların olduğunu hiç sanmıyordum ve şoklardayım hala.:53::53:

Cehalet zulümdür. :14:

eşimde bana çok ilgilidir aslında bizi rahat bıraksalar biz çok mutluyuz çocuk olmasa da olur diyecek kadar da seviyoruz birbirimizi ama dış etkenler çok yıprattı bizi aramızda soğuk rüzgarlar estirdiler fakat eşim gerekten çok ilgili..devamlı güzel sözler ağzındadır devamlı bana bişeyler alıp mutlu etme çabasında ağzımdan bişey çıksın hemen gidip alır şunda gözüm kaldı gönlüm kaldı diyemem elti de bu yüzden yapıo galiba...onun eşi çok ilgisiz hatta ben şuraya gidicem der kocası defol git be amann der ona..eşim ise gidebilecenmi uzak götüreyimmi yada arar gittinmi gidince ara falan..bana süprizler yapmasını çok sever beni çocuk gibi kollar kalın giyin üşütme üstümü ince giydiyse alır elin ebişey bunu giy bak daha kalın hasta oldummu başımda uyumadan sabaha kadar bekler ateşimi ölçer çorba pişirir yedirir onu çok seviyorum fakat bizi rahat bırakmadılar yada biz cahillik yaptık başkalarını sorun ettik kafaya taktık..çocuk olmasa da olurmu evet olur fakat keşke herkes çenesini tutsa..

onun eşi ilgisizse seni çocukla vurmaya çalışıyor eline fırsat verme bence çocuksuz biz daha mutluyuz birbirimizle daha çok ilgileniyoruz hala ilk günkü gibi aşkımız imajını ver bence
sen de onu kocanın ilgisiyle vur

o sana bebek yüzünden saçma sapan konuşuyorsa sen de onun eşinin ilgisizliği ile ilgili konuş aaa eşin seni yalnız bıraktı falan gibi benimki hasyatta yapmaz gibi ...
o kötüyse sen de kötü olma ama eline fırsat verip onu ohhlandırma

Hala boyle kara cahillerdemi var yaaa,heyretler icinde okudum..:53:

Boylesi bir insan olamaz....

Son düzenleme:
Allah sanada verir canim uzulme herseyin bir zamani var bende cok bekledim benimle ayni zamanda evlenen arkadaslrimin cocuklari 7-8 yasindalar benim oglum 2 yasinda ama olsun sonucta olduya takma sen eltini cahil insan boyle oluyor iste...Ben onun yerinde olsam asla boyle yapamazdim içinde Allah korkusu olan hiçkimse boyle davranamaz kimseye ki bu dusmanin degil eltin...Bide daha once Allah onu uyarmis sanki bos gebelik yasamis sana yaptiklarindan sonra yinede anlamamis sanirim...Sen hiç uzulme seninde yuzun gulecek elbet er yada gec birsuru tedavi yontemleri var artik denersiniz ne gerekirse....Asla cocugunuz olmaz dedikleri insanlarin bile cocugu oluyor sizin neden olmasin...Allahtan umudunu kesme Rabbim oncelikle hayirli , saglikli bir evlat versin insallah....En kisa surede bebegine kavusursun insallah canim benim...

canım benim üzülme lütfen ne mucizeler oluyor Allah neler neler yaratmış yeryüzünü gökyüzünü istese ol demesi yeter bu yüzden sadece dua edecez sadece tevekkül edecez unutmayalım eğerki çok istediğimiz birşey olmuyorsa ya olmaması daha hayırlı olacağı içindir yada daha hayırlısı olacağı içindir sabır birtanem sabır şimdi diyeceksinki oradan konuşması kolay ama benzer şeyler yaşadığım için yazıyorum eltimle aynı gün kayınvalidemleri aramışız sonrasında duydum tabi ben dış gebelik geiriyorum ameliyat olacam demek için eltimse hamileyim demek için kesinlikle kıskançlık değil ama insanın içine dokunuyor işte şimdi onun dünyalar tatlısı 8 aylık bir kızı var Allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün benimse ameliyat sırasında tüpüm alındı 9 ay sonra yeniden hamile kaldım karnımda öldü sonucu kan pıhtılaşması çıktı ve daha neler neler birkaç ay öncesine kadar öyle kötüydüm ki ama şimdi içim çok rahat sadece dua başka çaresi yok herşey güzel olacak yeterki güzel düşün birde söylemeden geçemiycem Allah eltini ıslah etsin asla olumsuz birşey yaşasın istemem ama aklımın bir köşesindende ilahi adalet elbet birgün onuda bulur diye geçiriyorum ..

sizinle tekrar burada bir arada olmak çok güzel..2 gün önce eltime ve eşimin beni savunmamasına dayanamadım ailem de bana destek olmadı dur birz daha dayan sabret diye herzamanki gibi savdılar bende o sinirle o bunaltıyla intihar ettim..fakat kurtarıldım...ama hala içtiğim ilaçların etkisi var şimdi neredemiyim hala aynı yerde aynı insanlarla..babam hiç aramadı geçmiş olsun bile demedi annem ise ben biliyodum zaten öyle bişey yapacağını dedi geçiştirdi..herkes kendi havasında..fakat ben yeniden doğdum..ama bu kez cami avlusuna terkedilmişçesine yalnızım ailem yok muş meğer..

Canim benimmm
yeniden hosgeldin aramiza
nasil bir haberle geldin icim burkuldu kendimi tutamadim
gozyaslarim icinde yaziyorum sana..
cana kiymak ne demek! kendine zarar vermek ne demek!
cahil ve insanlik yoksunu insanlarin sinsileri seni bu raddeye
getirdi madem psikolojik yardim al!
guclu ol
onlari kazandirma!
bunlar inanan insanlar degillermi?
nasil bir vicdan ve Allah korkusuyla seni uzerler boyle?
hadi uzduler sen nasil bu kadar gucsuz olabilirsin
bu dunyaya kac kere geleceksin?
hersey onlarla etrafinda donmuyor
derhal imkanlarin dahilinde hatta imkanlarini zorlayarak
kendine hedefler koyuyorsun
ama lutfen onlara yenilme
biraz asi ol
esinle aran iyi saniyordum sana destek oluyor biliyordum
onunla ciddi bir konusma yap
ailenlede yap..
ailede olsa, esinde olsa dusuncesiz olabilirler
sen isteklerini dile getir kararli bir sekilde!
ve ailene arkamda olacakmisiniz yoksa hala gormemezliktenmi geleceksiniz diye sor!
esinlede kararli bir sekilde konus..
bu cani sokakta bulmadim canima kiymak istemekle hata yaptim
beni bu duruma getiren sorunlari cozmek istiyorum esim olarak ailem olarak ne kadar yanimdasiniz
diyesor.. yoksa o tip insanlar kendilerinden bir sey yapmazlar..
bir daha oyle delilikler yapma lutfen
sen bize yazmaya devam et!

evet eşimle dün gece konuştum ben anne olmayı çok istiyorum diye öyle sölemiş...bana sen beni nasılsa bırakacaksın olmazsa sen anne olmak istiyosun dedi ağladı beni bırakacaksın diye...eltiden sağdan soldan gelen laflardan çok yıprandığım ı usandığımı biliyor o yüzden çocuk olmazsa onu bırakacağımı sanmış...kendini ezdirmemek içinde sanki o ayrılmak istiyor gibi tavır yaratmış bana..bende biz şansımızı deniycez olmazsa olmaz napalım her şerde bir hayır vardır dedim..bizde çocuk okuturuz ihtiyacı olanlara yine harcarız çocuğumuza harcayacağımızı dedik güzelce konuştuk ama o ağlaması çocuk gibi başın eğip bırakacaksın beni demesi bitirdi beni..tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum sayenizde evime eşime dha da bağlandım çünkü sayenizde eltimle daha yaşanılır oldu hayat çünkü sayenizde kafaya eskisi gibi kimseyi takmıyorum çok sağolun

canım bak eşin ne güzel ifade etmiş kendini
birbirinize dört elle sarılın kıymetini bilin yuvanızın
İNŞALLAH bir evlatlada güzel yuvanız şenlenir
ALLAH mutluluğunu bozmasın
üç kuruşluk insanlar içinde huzurunuzu bozmayın

sizinle tekrar burada bir arada olmak çok güzel..2 gün önce eltime ve eşimin beni savunmamasına dayanamadım ailem de bana destek olmadı dur birz daha dayan sabret diye herzamanki gibi savdılar bende o sinirle o bunaltıyla intihar ettim..fakat kurtarıldım...ama hala içtiğim ilaçların etkisi var şimdi neredemiyim hala aynı yerde aynı insanlarla..babam hiç aramadı geçmiş olsun bile demedi annem ise ben biliyodum zaten öyle bişey yapacağını dedi geçiştirdi..herkes kendi havasında..fakat ben yeniden doğdum..ama bu kez cami avlusuna terkedilmişçesine yalnızım ailem yok muş meğer..

:53: intihar mı ettinnnnnn???millet vatanı uğruna can veriyor,sen o aptal eltin yüzünden canından mı vazgeçtin???sakın bir daha deneme bile...doğurmak marifet değil,anne olabilmek marifet...tut ki hamile kalamadın ve o beyinsiz eltin sana nispet 3 tane doğurdu,bu zihniyetle o çocuklara hiç birşey veremez ve ileride evlatlarından yana üzülünce anlar hatasını ama geçmiş ola...kimsenin ahı kimsede kalmaz canım sakın üzülme...ayrıca tıp nasıl ilerledi şimdi rahimi olmayan kadınları bile yapay rahimle anne yapmaya başladılar...Allah büyüktür,O nun herşeye gücü yeter...

4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor:( ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..

arkadaşlar bana bunları çektiren eltim var ya şimdi hiç istemezdim o duruma düşmesini ama elime düştü..pazar gecesi bi ağlama sesi kzı koşa koşa merdivenlere inip çıkıyor anladım bir terslik olduğunu çıktım yanına gene dayanamadım şuan 6 aylık hamile 7. ayına girdi kanaması varmış kocasının telefonu kapalı nerde olduğunu bilmiyor iki büklüm kıvrılmış ağlayıp duruyo ben hemen aradım ambulansı ambulans geldi ben bi başıma götürdüm hastaneye kocası sonra geldi..ailesi sonra ziyarete geldi gitti ben kaldım sabaha kadar başında altına sürgü çektim ped koydum besledim hiç uyumadım hep temizledim onu o bana neler yaptı ne kadar çok ağlattı ama gene benim elime kaldı benden başka bakan olmadı he bunları asla yüzüne vurmam onun ama siz bana neler yaptığını neler çektirdiğini biliyorsunuz ama neoldu rabbim çok büyük benim elime bıraktı gene onu..ablasının kızı var yerlere göklere sığdıramaz o kalmadı aaa benim midem bulanır tuvaleteni yaptıramam temizleyemem bide sürgüyü hiç boşaltamam dedi bende zaten ben kimseye bırakmam onu siz kalcam desenizde dedim.ailesi misafir gibi geldi gitti..oradakiler bile herkesin senin gibi eltisi olsun ne güzel dedi...ailem kızdı aynı durumda sen olsan o sana kapıdan bakmazdı dedi kocam ben senin yerinde olsaydım asla gitmezdim neler yaptı sana dedi..bende olsun rabbim görüyo dedim..hastaneden çıkardık yanındaydım şimdi evime indim biraz evde kendi işim gene gidicem yanına..doğurana kadar yatçakmış doğurana kadar da bakçam yatakta ona doğurduktan sonra da bakçam..ha burada söylememin amacı rabbim gerçekten çok büyük eğer size çektiren varsa gene sizin elinize kalır merak etmeyin..

Back