Ben oruç tutacağim ve bu diyetide yapmak istiyorum.Dolabim elma dolu.Ama bilmiyorum ki nasil olcak?
Puffff.
canim erken yat erken kalk bu diyetin en onemli noktasi 24/03 arasi vucut yatakda yag yakiyor ve sabah 6/7 arasi da vucut gene yag yakiyor onun icin sabah spor aksam da en gec 1 de yatakda oluncakyerimseniben
arkadaşlar günaydın benim bugün 3. günüm cuma olduğu için tartıldım kilom 89,9 . ve sonunda şu cizelgeyi ekleyebildim.hepinize hayırlı ramazanlar.
günaydın kızlar aslında regli olduğum için bu hafta tartılmıyacaktım.ama madem bi takımız ve her hafta tartılıyoruz sizi yanlız bırakmak istemedim.ve geçtim tartının başına ve ve ve kader anı
derin bi nefes al sonra ver dur dur bidaha nefes al ayyyyyyyy dur nefessiz kaldın.gözlerimi kapatarak çıktım tartıya...hadi ama aç gözlerini
sonuççççççççç 2 kilo vermişim.96 kiloydum şimdi 94
neyse kızlar heralde regli olduğum için bu kadar az verdim.bilemiyorum.aslında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.diyete devam heralde haftaya daha çok vermiş olacam.yani inşallah.bu arada herkese hayırlı ramazanlar.sizlerin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
tatlım günaydın ve bu arada seni tebrik ediyorum.3 günde süper kilo vermişsin.umarım devamı gelir.hayırlı ramazanlar
günaydın canım..2kiiloyu küçümseme bence güzel vermişsin zaten reglide olmuşsun onun etkiside var.tebrik ederima.s.a.s. bitanem..diyetimize devam bitanem..Şeniz