- 15 Ağustos 2009
- 880
- 2
teşekkür edrim , ben daha çok yeniyim ama inşallah bende sexy gibi kilo verebilirim.
rica ederim canım benim.tabiki verirsin birbirimize sürekli destek olalım.haftaya bomba gibi gelecez bizde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür edrim , ben daha çok yeniyim ama inşallah bende sexy gibi kilo verebilirim.
Ben geçen cuma 64.7 ydim dün sabah 64.1 dim vermiştim ama az vermiştim sahura kalktım kahvaltı yedim bir dilim kepekle bir elma ve 1 litre su içtim ve sabah tartıda 65.1 i gördüm şimdi çok üzgünüm napsam bilmiyorum canım çok sıkkın bu ne şimdi topu topu 10 kilo vereyim diyorum nolur bana yardımcı olun sıla seksiiiiiiiiiiiiiii
tatlım sen harikasın,acayip güzel kilo vermişsin çok ama çok tebrik ediyorum.bravo wallahi diyecek bişey bulamıyorum tatlım.2 haftada 10 kilo mükemmel.ben diyeti tabiki bozmuyorum.ama bak şimdi çok üzüldüm.off ya off metabolizmamı ..... anladınız siz
neyse canımı sıkmayım daha fazla çok öpüyorum kuşum seni senin adına okadar sevindim ki anlatamam
arkadaslar elma diyetini ramazanda nasil uyguluyorsunuz?
hayırlı ramazanlar değerli arkadaşlar...
gunaydin arkadaslar hayirli ramazanlar...
Günaydın arkadaşlar ramazanınız hayırlı olsun saglıklı geçmesini dilerim allahdan.
Gelelim kiloya ben bu hafta regli olmuştum pazartesi başlamıştım
kilom başlangıç77 74 olmuşum.
sıla55 seni kutlarım canım güzel vermişsin canımalkisalkisalkis
SILA süpersin ya
umarım bende veririm 2 haftada bu kiloyu
tam olarak gün içinde neler yiyosun tekrar yazabilirmisin
benim gibi sonradan katılan arkadaşlar için
sılacım tatlım benim
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
eminim haftaya daha çok vermiş olacam.hem geriye sayım başladı dimi...
yani 2 kiloda olsa sonuçta verdim.regli olduğum için oruç tutamadım.pazartesiye kadarda tutamıyacam.ama pazartesinden sonra ramazan diyetine başlıyacam.cuma günü sana bomba haberler verecem inş.5 değil 6 kilo verecem gör bak çok inanıyorum.
bu arada kislar diyeti 5 gun yaptim ve 67.2yle basladim
bu sabah 65.5 geldim yinede sevindim 1700 vermisim ve devam edicem
Melissa canım bak ben kendimi hatamı biliyorum yeme konusunda harfiyen uydum ben diyete su ve çaydada ama son günlerde ekşi elma diye aldığım elma çok az ekşiydi ve lezzetsizdi elmayı 2 en fazla 3 tane yedim böyle olmuyor demekki elma yenecek başka yolu yok canım yaaaaaaaa resmen hüsranım bugünselam kislar hepinizinde ramazani hayirli olsun diyeyim
burcum iki kilo vermissin olsun canim haftaya daha cok verirsin insallah yine pes etme canim devam silacim sende masallah iyi vermissin iki haftada on kilo cok iyi gercekten
pelince cim bizim burda sahur sabah 5 te canim iftarda aksam 9;40 gibi oluyor o yuzden bir kilo elma yiyebilmem mumkun degil mideme oturup kalir elmalar uyuyamam
artik bir elmayla gecistiricem
Canım ilk günlerim benimde böyleydi aman dikkat et.bu arada kislar diyeti 5 gun yaptim ve 67.2yle basladim
bu sabah 65.5 geldim yinede sevindim 1700 vermisim ve devam edicem