Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar ramazanınız hayırlı olsun saglıklı geçmesini dilerim allahdan.
Gelelim kiloya ben bu hafta regli olmuştum pazartesi başlamıştım
kilom başlangıç77 74 olmuşum.

sıla55 seni kutlarım canım güzel vermişsin canımalkisalkisalkis

SILA süpersin ya
umarım bende veririm 2 haftada bu kiloyu
tam olarak gün içinde neler yiyosun tekrar yazabilirmisin
benim gibi sonradan katılan arkadaşlar için

pelincim..sexybebk kilosu az olanlarda muhakkak spor yapsın diyor..

bide bitanem diyeti tam uygulayınca sonuç alınıyor.inan ben hiç kaçamaksız uyguladım diyeti ve bu sonucu aldım.su çok içiyormusun.yeşil çayıda içebiliyonmu.bunlar çok önemli..

teşekkür ederim canım saolŞeniz sıkma canını ve mutlu ol..sexybebk dediklerini uygulayınca gerçekten oluyor.çünkü bende evden çıkmıyorum spor yapamıyorum 3çocuk var.spor yapsam belki sexykız kadar çok verebilirdim ama bunada şükür diyorum.bende seni öpüyorum canem..ŞenizŞeniz

arkadaslar elma diyetini ramazanda nasil uyguluyorsunuz?

canım sexbebk arkadamızın bize söylediği ramazan proğramı böyle..

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

not bunu tam uygularsaniz haftada 4/5 kilo kesin verirsiniz
10/15kilo su fazla olan spor da yapsin

sılacım tatlım benim
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
eminim haftaya daha çok vermiş olacam.hem geriye sayım başladı dimi...
yani 2 kiloda olsa sonuçta verdim.regli olduğum için oruç tutamadım.pazartesiye kadarda tutamıyacam.ama pazartesinden sonra ramazan diyetine başlıyacam.cuma günü sana bomba haberler verecem inş.5 değil 6 kilo verecem gör bak çok inanıyorum.

hayırlı ramazanlar değerli arkadaşlar...

gunaydin arkadaslar hayirli ramazanlar...

hayırlı ramazanlar kızlar...

canım sende güzel vermişsin tebrik ederim..a.s.
SILA süpersin ya
umarım bende veririm 2 haftada bu kiloyu
tam olarak gün içinde neler yiyosun tekrar yazabilirmisin
benim gibi sonradan katılan arkadaşlar için

canım eğer oruç tutmuyorsan böyle yapacaksın

sabah erken kahvaltı.2esmer tost ekmek az peynir zeytin.domates salata

2saat arayla yeşil elma ve yeşil çay,günlük 3litre su içilcek

1.ci 1kilo elma
2.ci 1buçuk kilo elma
3.cü gün 2kilo elma
4.cü gün 2kilo elma
5.ci gün 1buçuk kilo elma
6.cı gün 1kilo elma

elmaları saatlere bölerek hepsini yiyeceksin..

canım benim haftaya tabiki daha çok verirsin.çünkü regli şişliği var sende bazılarında regli şişliği 1kilo olur bazılarında 3kilo olur.nerden biliyosun dersen..yengemle ikimiz denedik sonuç böyleydi.sanırım seninde öyle..ve tartılma sakın..o gerçekten çok etkiliyor insanı
az kilo verdiğinde insanın canı çok sıkılıyor sonra bütün gün kuruntu yapıyoz..yani nooooooo tartı.bol suyunu ve yeşil çayını iç..haftaya 6değil belki 9-10 kilo verirsin.sexybebk okadar vermişti..

sexybebk hadi senin kilo kaç oldu meraktayız....

evet evet listedi arkadaşlar nerdesiniz hadi sizde yazın kiloları..sabırsızlanıyoz...

şimdilik çoıyorum birazdan gene gelicem..

slm kızlar aranıza benide alın.dün pazardan elmalarımı aldım ama ben aryantin elası aradım pazarcı bu mevsimde olmaz olsa bile 4-5kğdan aşağı bulumazsın dedi.yeşil bi elma aldım tadıda mayhoş sizin elmalarda öylemi

selam kislar hepinizinde ramazani hayirli olsun diyeyim
burcum iki kilo vermissin olsun canim haftaya daha cok verirsin insallah yine pes etme canim devam silacim sende masallah iyi vermissin iki haftada on kilo cok iyi gercekten
pelince cim bizim burda sahur sabah 5 te canim iftarda aksam 9;40 gibi oluyor o yuzden bir kilo elma yiyebilmem mumkun degil mideme oturup kalir elmalar uyuyamam
artik bir elmayla gecistiricem

bu arada kislar diyeti 5 gun yaptim ve 67.2yle basladim
bu sabah 65.5 geldim yinede sevindim 1700 vermisim ve devam edicem

Melissa canım bak ben kendimi hatamı biliyorum yeme konusunda harfiyen uydum ben diyete su ve çaydada ama son günlerde ekşi elma diye aldığım elma çok az ekşiydi ve lezzetsizdi elmayı 2 en fazla 3 tane yedim böyle olmuyor demekki elma yenecek başka yolu yok canım yaaaaaaaa resmen hüsranım bugün

bu arada kislar diyeti 5 gun yaptim ve 67.2yle basladim
bu sabah 65.5 geldim yinede sevindim 1700 vermisim ve devam edicem
Canım ilk günlerim benimde böyleydi aman dikkat et.

Sexsiciğim bişey sorucam tatlım sana şimdi iftarda çorba demişsin sen ben biyerde okudum elma diyetinde ama kopyalanmıyor buraya alamadım.Çorba yerine fasulye mercimek falanda yenebilir öyle önermişler çünkü bunlarda elma ile aynı şekilde iyi şeker ihtiva ediyor kilo vermeye yarayan şeker yani glisemik endeksleri düşük elma gibi
Daha tok tutar ama sana sormadanda hareket etmiycem ne dersen o canımcım :sinifsinif:vermem lazım vermem şart yahuuuuuuuuuu yılmıycamsüprizzzzz

Merhaba kızlar,
yaklaşık 1 ay içinde yazdıklarınızı da okudum da şok oldum. Ne kadar güzel kilolar vermişsiniz maşallah
Ben de zayıflamak istiyorum ve de bu diyeti uygulamak istiyorum. Ramazan ayı tarifini de aldım; ama bir şey takılıyor aklıma:uhm:
Elma yerken yani bu diyeti uygularken halsiz kalmıyor musunuz ???
Karnınız gur gurrr ötmüyor mu?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Samimiyetiniz çok hoş, öpüyorum hepinizi :asigim:

Sexybebek maşallah sana.Fotoğraflarını görünce afalladım vallahi. Ne büyük değişim, harikasın. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…