Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Halsiz kalınmıyor bende öyle sanıyodum canım.Elmada acıktırır diyodum hatta kırmızı elma yediğimde hakkete acıkıyorum ben içimi kazıyor ama ekşi elma aksine tok tutuyor akşam yemeyi nasıl yenmez diyordum hiçte zorlanmıyorum.Ama daha ramazanı tecrübe etmedik tabii ama ben şahsen çu an tatildeyim geceyi gündüz gündüzü gece yapıp sahura 2 saat kalana kadar elma yiycem böylelikle iftarda çorba ile doymasamda doyarım diye düşünüyorum

Canlar, aldığınız elma ekşi elma mı???
Evet canım epekşi elma

kızlar benim ki öle cok ekşi bi elma degil yinede faydası olurmukii.71.6 kğyum.bi 55 olmak istiyorum ne kadar sürede veririm acaba deneyimliler soruma cevp

canim cuma listeye alirim cunku boyle motive olmaz cumadan cumaya tartililcak sen istersen bugun basla cuma seni listeye alacam ve kilolar gidecek sozzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

sexyciğim bugün cuma 77.5 kiloyum.yaniiyi sayılır.herkeze hayırlı ramazanlar........alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar geçen haftadan beri siteye arada bir gelsemde buraya yazmaya pek vaktim olmadı
geçen cumadan beri 6 kilo vermişim . geçen hafta 3 kilo vermiştim.
85 ile başladım şuan 76 kiloyum inşallah ramazanda da kilo verebiliriz daha da önemlisi almayız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
malum evde dikkat etsekte davete gidince yemeden olmayacak :sinifsinif:

Pelince, teşekkürler canım. Ben de en kısa zamanda başlayacağım. Bugün çıkıp elma alayım bari hihoyyyt

herkese hayırlı ramazanlar.sexybebiş 75 le başlamıştım bugün tartıda 71.6 çıktım yani 3.400 vermişim .eeeeee süperrrrrrrr de mi?bence gayet iyi çünkü ben çok kilo verebilen biri değilim valla gayet iyi de miiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))) öptüm hepinizi

Tabii iyi canım benimde idealim bu kadar maşallah tebrik ederim

slmlar bakiyorumda herkes ne güzel kilolar vermis ohhh süpersiniz kizlarr

ya kizlar dün gece esim tartiyi cikardi sakladigi yerden..
sonra illa bana tartil tartil diy ebaski yapti tartildim bende veesenağlamasenağlama ve veeeeee hic kilo gitmemis hatta 100 gr da fazla cikdi alahim kafayi yicem ya 1 hafta diyet yap spor yap ve sonuc + 100 gr ama ben regl olucam heralde cünkü belim faln tutmuyo cok agriyo ve sis hissediyorum kendimi..diceksiniz bilmiyomusn ne zamn olucagini benimki belli belirsiz zamni cünkü ama ya ay sonlarinda oluyo genelde

kizlar LÜTFEN BANA BISILER DIYIN YOKSA KENDIMI DÖVÜCEMM OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
regl olan arkidsler sizdede benim gibimi oldu??
off kendimden süper edicem ya

en azindan diyorum hani 4 5 kilo gitmese bile 2 3 digerdi dimi offf offffff

Ah canım aynı durumdayız işte ben sahurdan sonra sabah tartıldım ki bu yüzden almış gibi oldum sanırım iftardan önce tartılmak daha doğru olacak ama yinde boş geçen bir hafta oldu bizim için

ben sadece 4 gün yapabildim kilo verdim mi bilmiyorum
şimdi de ramazan geldi iftarda dikkat edicem mesela ekmek yememeye çalışacağım ama inşallah almam
ramazandan sonra tam gaz devam elma diyetine :lepi:

kızlar yaaaaamafoldumben
sahur yemeği yemeden hemen önce tartıya çıktım ve sadece 2 kilo verebilmişim.
gerçi ben pazartesi başlamıştım 4 gun oldu ama yinede 4-5 kilo vermiş olmayı bekliyodum:gitme:

kızlar yaaaaamafoldumben
sahur yemeği yemeden hemen önce tartıya çıktım ve sadece 2 kilo verebilmişim.
gerçi ben pazartesi başlamıştım 4 gun oldu ama yinede 4-5 kilo vermiş olmayı bekliyodum:gitme:

ee süpersin cnm ne diye uzuluyon ya allh askina pazartesi baslamisin hemde bravo sana süpersin kutluyorm seni
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

merhaba kizlar
bende tartildim sahurdan sonra vee 63.5 cikti pf
demek kilo gitmemis ama gelmemiste
oructa ben pek diyet yapabilecegimi dusunmuorum kaydirigubbakcemile3
oruc bitsin tekrar size katilmayi dusunuyorum
bu arada sizi okumaya devammm
pelince ve arda-alya spor yaptinizmi siz peki?
kacamaginiz oldumu?

kilo veren arkadaslari tebrik ediorummm

merhaba herkese kızlar 4. günümdeyim regl olduğum için pzt tartılacam zemuszemus yani bugün değil herkesin ramazanı hayırlı olsun inşallah hayırlara vesile olur :Saruboceq: acıkıyorum bazen ama devam diyeti bozmak yok klava: bugün baktım da aynaya regl olduğum halde göbeğimde belirgin küçülme var :teytey: çok mutluyum teşekkürler SEXYBEBEK iyiki varsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…