Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Gidip yemek yapayım sahura sigara böreği sarayım marketten aldıklarımı yerleştireyimmmmmmmmmmmmm ya anacımın yanında olsaydım bunlarla uğraşmadan yerdim elmalarımı olur biterdi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya anam babam ben bugün bi fenayım anacım ya
wc den çıkamıyom bacılar
yani bağırsaklarım resmen inliyo
bazı arkadaşlar kabızlık sorunu yaşadıklarını söylemişlerdi
ama bende tam tersi ne oldu anlamadım sadece elma yiyorum diyeti hiç bozmadım
ama canlarım ciğerlerim söylemesi ayıp isal oldum ben ya
benimle aynı sorunu yaşayan var mııı?
ay ölecem ya çok fena karnım 1 haftadır diyetteyim sadece bugün böyle oldum

wc den çıkamıyom bacılar

canim merak etme bende de oldu 3gun falan ama bu cok iy cunku vucut calismaya tam gaz basladi yani sorun yok midedeki yaglar yakiyor tabi mide tutamiyor hemen gidiyor ama bir iki gun sonra duzelir

wc den çıkamıyom bacılar

ya bende aynıyım çıkamıyorum wc den delircem sabahtan beriiikötükedihüso

bu arada Boy 1.71 kilo 75 hedef 65

canim eyer oruc tutarsan
bu listeyi yap

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

eyer oruc tutmicaksan bunu yap
ELMA DIYET

SABAH 2DILIM ESMER EKMEK (TOST) BIRAZ PEYNIR BIRAZ ZEYTIN (YESIL-SIYAH) FARKETMEZ
TOMATES SALATALIK BIBER
YESIL CAY 3/4 BARDAK GUN ICINDE ISTER SICAK ISTER SOGUK
2,5L / 3L SU
HER IKI SAAT YESIL ELMA YENECEK
BIRINCI GUN 1 IKINCI GUN 1,5 UCUNCU GUN 2 KG YESIL ELMA TUKENECEK
EN GEC SAAT 20 DE BITECEK
COK ACIKIRSANIZ SALATALIK YADA MARUL YENE BILIR
KOLAY GELSIN

begumgül inş bacım yağ yakmaya başlamıştırda neden benim yağlar bu kadar geç yanmaya başladı ki benim 6.günde bitti

ya kizlar ben doktor degilim anacim bunye bazilarinda gec yakmaya basliyor bazi vucutlar daha guclu bazilarida kendini zorluyor neden bukadar takiyorsunuz valla anlamis degilim eyer kendinizi iy hisetmiyorsaniz yapmayin cunku ben ellimden geleni yapiyorum anlatiyorum size ama bazilariniz anlamiyorsunuz fisfisfis

canim eyer oruc tutarsan
bu listeyi yap

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

eyer oruc tutmicaksan bunu yap
ELMA DIYET

SABAH 2DILIM ESMER EKMEK (TOST) BIRAZ PEYNIR BIRAZ ZEYTIN (YESIL-SIYAH) FARKETMEZ
TOMATES SALATALIK BIBER
YESIL CAY 3/4 BARDAK GUN ICINDE ISTER SICAK ISTER SOGUK
2,5L / 3L SU
HER IKI SAAT YESIL ELMA YENECEK
BIRINCI GUN 1 IKINCI GUN 1,5 UCUNCU GUN 2 KG YESIL ELMA TUKENECEK
EN GEC SAAT 20 DE BITECEK
COK ACIKIRSANIZ SALATALIK YADA MARUL YENE BILIR
KOLAY GELSIN
sağol ablacım yarın başlıyorum o zaman umarım desteğini esirgemezsin artık. ben genelde gececiyimdir en erken 12 de kalkıyorum umarım sorun olmaz değilmi?

bu arada oruc tutmayi dusunmuyorum

Son düzenleme:
kızlar bugun çarşıya çıktım. korse gibi bişey buldum. ama korse değil. göğüs altından bel aşağısına kadar saran bişey. aşırı sıkı. benm özellikle düşük bel gymekten simit denilen bölge çok biçimsiz olduğu için onu aldım. kıyafetn altnda hç belli olmuyo we o kadar zayıf gösterioki. göbeğim belim simitim hepsi bi anda kayboldu çok güzel bişey tawsiye ederim wallakaydirigubbakcemile2

sağol ablacım yarın başlıyorum o zaman umarım desteğini esirgemezsin artık. ben genelde gececiyimdir en erken 12 de kalkıyorum umarım sorun olmaz değilmi?

bu arada oruc tutmayi dusunmuyorum

canim erken yat erken kalk bu diyetin en onemli noktasi 24/03 arasi vucut yatakda yag yakiyor ve sabah 6/7 arasi da vucut gene yag yakiyor onun icin sabah spor aksam da en gec 1 de yatakda oluncakyerimseniben

ii gecler herkes nasilösiniz bakalimm

bugün giremdm hic özledim sizleri valla oglumun kontrolu vardi onla ugrasdik

ben bi gecmise göz atayim gelirimm

sexybebek tek kelimeyle muhteşem olmuşsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başınakaydirigubbakcemile5

sexy valla süper olmussun canım nickin tam uymuşopuyorumnanaktan
bu arda malesef ben dıyetımı bıraktım daha dogrusu elmda yıyorum ama yemekte ama yarın allah ızın verırse ramazan diyetine başlıyorum :lepi:ama aksam sebze yemegınden 1 tabak yemeyı planlıyorum kzılar..oruç tutup bu dıyetı yapacak var mı

X