Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar foto yuklıyorum valla sadece gaza gelmenız ıcın yoksa cekmezdım

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
işte buuuuuuuuuuuuuu
yavrum benim yaaaa valla süpersinnnn harikasın sepsexisinnnnn alkisalkisalkis
sağol canımcımmm resim için ilgin için bizim için yaptıkların için ....
a.s. a.s. a.s.

Günlük 1 adet elma yemek ileriki yaşlarda ak saçlarla karşılaşmamanıza neden oluyor biliyor muydunuz? Birçok kez şahit oldum.

selmacım zayıflayalımda .yeterki saçlar beyaz olsun..boyalar ne güne duruyor.zaten beyazda var normalde saçımızda..

sexybebek çokgüzel olmuşsun
kim tutar bizi klolar korksun bizden(az önce balkonacıktım kek börek kokurarı vardı seni gördüm kendime devam dedim )senin gibi koçumuz varken canım öptüm senia.s.

Tsk ederım kızlar sadece sızı gaza getırmek ıcın koydum yoksa koymazdım ama bılıyorum kılolu olmak ne ıste sıze kanıtlamak ıstedım bır ınsan bır ay nasıl olur dıye ama hersey kafada bıtıyor bunu da bılın ben ellımden gelenı yapıyorum sıze ama sızde kendınıze guvenın ve ben basarcam dıyın tartıya cıkmak ney ya yasak attın cevrenızdekı ınsanlar ve aynalar konusun onemlı olan tartı ne gosterıyor degıl vucut ne verıyor bunu da unutmayın

:1hug::1hug:a.s.
tamam hocam sen nedersen o olcak bende tartıyı yenemiyodum onuda yenicem bida tartılmak.yok..seni seviyoruz...

merhaba kizlarrr
sexybebek super olmussun kiz
valla cok guzel kilo vermissin hemide bir ayda
masallahhhhhhhhhhhh diyelim nazar degmesin
ve en guzelide pantolonun uzerinden sarkan 'lovehandles'lerin yok
darisi bizim basimiza

aminnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Kızlar merhaba...yazılanları okuyunca nasıl heyecanlandım akşam olsun işten çıkıp ilk işim elma bulmak olacak..1 aydır diyetisten konrolünde kilo vermeye çalışan ben maalesef hızlı kilo veremiyorum 1 ayda sadece 2.5 kilo gitti..vermem gereken 10 -12 kilo da umarım elma sayesinde çabucak gider..hepimize bol şanslar....

canım sende çok güzel kilo vermişsin ya 20 kilo kolay değil. nasıl verdin bu kiloyu ne kadar zmandakaydirigubbakcemile5

sexy bebek bayildim sanaa valla cok gusel olmussun zaten cokta gusel bir yuzun var zayiflayinca daha gusel olmus sen kendin bile eski haline bakinca eminim cok sasiriyorsun gercekten tbrikler

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

not bunu tam uygularsaniz haftada 4/5 kilo kesin verirsiniz
10/15kilo su fazla olan spor da yapsin opuyorumnanaktan

canım sende çok güzel kilo vermişsin ya 20 kilo kolay değil. nasıl verdin bu kiloyu ne kadar zmandakaydirigubbakcemile5

Ben 8 ay once dogum yaptim canim. Ve toplam 24 kilo almistim klava: bana biliorum
Hamilelik kilolari oldugu icin ilk 18 kiloyu zorlanmadan verdim. Biraz dikkat ettim ve su gibi akip gittiler..
Su an 4 kilom var hala ama daha fazla vermek istiorum. Hamile kalmadan once saten baya kilo almistim. Hayatim boyu hep 52 civariydim o yuzden tekrar o kiloya ulasmak istiorum.
opuyorumnanaktan

Valla süper yazılanların bir çoğunu okudum sexybebek senide gördüm süper olmuşsun maşallah dieyelim. Ama bende ramazandan sonra ancak yapabilirim. Şuan hemen ramazanın bitmesini bekliyorum süper ya gerçekten kilo veren arkadaşları kutluyorum.
Burdan Bu arada diyeti bırakıp geri hızla kilo alan oldumu. Yediğine dikkat ettiği halde çünkü benim 60 kiloyum 50 düşücem ee doğal olarak bırakıcam geri bu kiloları almaktanda korkuyorum sonuçta geri azda olsa normal yemek yiyicez.

sexy bence inanılmaz olmuş, muhteşem görünüyosun.yazılarımı gördünmü bilmiyorum,yarın listeye benide eklersin dimi.birde şu elmanın içeriğiyle ilgili bilgin varmı diye sormuştum, en iyi araştırmayı sen yapmışsındır. savunma mekanizması üzerinde kötü bir etkisi varmıdır?

sexybebek slm cok hos olmussun gercekten hepimizi gaza getiriyorsun burda hepimizde citir kizlar bayanlar olcaz.csanim benide eklicekmisin listene????ve ekliceksen nezaman tartilmam lazim benim 91,4 kiloyla sali günü basladim.öpt

kizlar yarin eklicam sizi de yarin bizim tartilma gunumuz onun icin siz baslayin bile yarin eklerim sizi ve hafataya cuma ya kadar tartilmak yok

canim elma diyeti saglikli canim onun icin bu sok diyet degil daha cok detox vucuttu hem temizliyor hem de asit yaglari yakiyor millet happini sirekesini icerek zayifliyor biz neden elma yemiyelim hem elma cok saglikli ve aclik da olmuyor her iki saat elma yenecek

ay canım benim ya sakın moralini bozma sonuçta giden 1 de olsa kilo 2 de olsa kilo sonuç önemli gidiyomu gidiyo bu arada çok merak ettim kaç kilo gitmiş
Yarını bekle tatlımmmmmmmmmmmmmm seksiden oklavamı yiyelim şimdi:)

Nasıl onda yaaaaaaaaaa sahur kaçta peki offffffffffffff Allah kolaylık versin yok mu bunun fetvası falan türkiye istanbul bi yer baz alınarak tutulamaz mı oruç çok fazlaymış

Senin verme kapın açılmış tatlımmmmmmmmmmm nerde 10 20 kilo alla alla:gitme:
Sahurda ye yat bütün gün sersem sersem dolaş çünkü çok az yemek suda yok sıcaklarda iftarda çorbaylaaaaaa napıcaz bilmem
Bu arada ben bak bak şaş oldum boydan çekilen resimle profildeki yüzün acayip farklı bana mı öyle geliyor baka baka alaka kurmaya çalıştım resmen.Ama çok hoşsun canım bravo sana birileri acayip şaşıracak,pişmanlıktan salya sümük olacak bak görürsünnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…