kızlar foto yuklıyorum valla sadece gaza gelmenız ıcın yoksa cekmezdım
Günlük 1 adet elma yemek ileriki yaşlarda ak saçlarla karşılaşmamanıza neden oluyor biliyor muydunuz? Birçok kez şahit oldum.
BU DA YUZUMkaydirigubbakcemile3
Tsk ederım kızlar sadece sızı gaza getırmek ıcın koydum yoksa koymazdım ama bılıyorum kılolu olmak ne ıste sıze kanıtlamak ıstedım bır ınsan bır ay nasıl olur dıye ama hersey kafada bıtıyor bunu da bılın ben ellımden gelenı yapıyorum sıze ama sızde kendınıze guvenın ve ben basarcam dıyın tartıya cıkmak ney ya yasak attın cevrenızdekı ınsanlar ve aynalar konusun onemlı olan tartı ne gosterıyor degıl vucut ne verıyor bunu da unutmayın
merhaba kizlarrr
sexybebek super olmussun kiz
valla cok guzel kilo vermissin hemide bir ayda
masallahhhhhhhhhhhh diyelim nazar degmesin
ve en guzelide pantolonun uzerinden sarkan 'lovehandles'lerin yok
darisi bizim basimiza
aminnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Merhaba :) yoğun çalışma tempomum arasında sayfanın genelini okumaya çalıştım.
öncelikle kilo veren ve gayret eden arkadaşları çok tebrik ediyorum.
ben akupunkturla iki ayda 10 kilo verdim.akupunktura gitmeye devam edicem. çünki açlık,miğde yanması miğde kazınması ve miğde gurultusu gibi şikayetlermi sıfıra indirdi.
ancak doktorun verdiği diyetle hızlı kilo veremiyorum.bende bu elma diyetini yapmak istiyorum.ramazan sonrasında tam uygulanması gerektiği gibi yapıcam ama bu diyetin ramazan uyarlaması nasıl olur acaba.net bir bilgiye ulaşamadım.
Topiği açan ve biricik motive kaynağı arkadaşım bilgilendirirse çok sevinirm...
bu arada fotolar süper
canım sende çok güzel kilo vermişsin ya 20 kilo kolay değil. nasıl verdin bu kiloyu ne kadar zmandakaydirigubbakcemile5
Yarını bekle tatlımmmmmmmmmmmmmm seksiden oklavamı yiyelim şimdi:)ay canım benim ya sakın moralini bozma sonuçta giden 1 de olsa kilo 2 de olsa kilo sonuç önemli gidiyomu gidiyo bu arada çok merak ettim kaç kilo gitmiş
Nasıl onda yaaaaaaaaaa sahur kaçta peki offffffffffffff Allah kolaylık versin yok mu bunun fetvası falan türkiye istanbul bi yer baz alınarak tutulamaz mı oruç çok fazlaymışsexy bebegim nerdesin bu sorumu kacirma lutfen cevapla canim
ramazanda istediginiz kadar corba yazmissin iyide kalorisi yuksek corbalarda var yada sen hangi corbalari kastediyorsun
ben buyuk ihtimalle hazir paket corbalardan kullanicam kalorisi oldukca dusuk her turlu sebzede var icinde ama burda iftar cok gec oluyor aksam 10a dogru ancak bir kase corba icebilirim nasil bir kilo elma yenilir dusunemiyorum bilee midem patlar herhaldee
HERKEZ SLM YA BEN ANCAK BU SAATLERDE GIREBILIYORUM ORAYA GIT BURAYA GIT ANAM AGLADI HA BIDE SICAAKKKKKKKKKKKK BU NE YA 35 DERECE HAYATTA BUKADAR SICAK OLMADI DAHA DUN AKSAM HIRKA GIYDIM
BUGUNDE YANIYOM kaydirigubbakcemile3
CANIM SANA GELINCE CORBA HAZIR DA OLABILIR AMA TAZE DE OLABILIR FARK ETMEZ HEM BIR BUYUK KASEDEN KILO ALINMAZ CANIM ISTER ETLI ISTER SEBZE
SONUCTA RAMAZAN MERAK ETME BIR AYDA 10/20 ARASI KILO GIDER opuyorumnanaktan