Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben de başlıcam işte bıktım bıktım :KK43:sıkıldım artık yaaa morallerim çok bozukkkksenağlama ama gerçekten başlamak için hazır hissetmem lazım cuma sizin sonuçları görünce başlıyım diom gaza gelirim die en son 72 kiloydum muhtemelen 75-76 oldum :eek:klava:senağlama

eet ya tmm benimkide cok destek oluyo ama yanimda hamburgerde yiyo nasl bi desdekse :roflol::roflol:
neyse allhdn ben hakimm kendime de cnm isdemiyo
send eii yapmsin cnm yememisn aferim sana
bak esinde iyiki oyle bi saka yapmis daha azimlenmisn bak kötü mu olmus azmini tetiklemis esinn zemuszemuszemuszemus

kalbimi kirmadan azmettirse kötümü olur :gitme:

zaten bu esleri kazana koyup kaynatacam ben ne giciklar ya ( özellikle benimmki) destek olacaklarina köstekler
bizde dün görümcemdeydik spagetti yapti üstünede sos tabi ama yemedim iste oh canima deysin kaydirigubbakcemile3 he bide üstüne pasta yedi giciklar :umursamaz:

bide dün sinir etti esim beni görpümcem trye gitcek bana sakasina dedi kac kilosun bi valizde 23 kilo götürebiliyom götüreyim senide esim ne dese begenirsin bi butu gelir dedi 23 kilo sorsan saka yapiyo ama benim kalbimi nasil kiridigin farkinda degil icimden dedim gösterecem ben sana 23 kiloluk butu bu sözlerini tek tek yedirmessem ona bende yasemin degilim iste kötükedihüso

canım benim yaaaa.........

ah şu eşler........

onlar doğuştan gıcık........

ama inan son gülen biz olucaz şeker...

hadi şekerler tam gaz ileriiiiiii

hepinizi çook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

slm canikler gununuz hayirli huzurlu sexy gecsin valla okudum okudum bazilari hayattan vazgecmis gibi bu ne negatieflik boyle :eek:klava:
VALLA DOVERIM HAAAAAAAAA

KIZLAR KENDI KENDINIZE OYUN OYNUYORSUNUZ BEYIN SIZE OYUN OYNUYOR BUNA IZIN VERMEYIN GUZEL SEYLER DUSUNUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BIZ BEYINI YONLENDIRMELIYIZ O DEGIL !!!!!!!!!
VE BUNU DA POSETIEF DUSUNEREK YAPARSINIZ VALLA BENI SINIR ETTINIZ GICCIK KARILAR SIZI :1hug:
VALLA SIZE NASIL IY ENERGIE ALMANIZI YAZDIM BIR KAC SAYFA ONCE YAPIN VE RAHATLAYIN
ve ikinci olarak guzel hatunlara bakin hep erkekler mi bakacak kendinizi hayel edin
hadi kizlar nooooooooooooooooooo stressssssssssssssss
valla ruhumu siktiniz ha derin derin nefes alin anacim temiz hava acin camlari gelsin energie
sakin siyah renkli kiyafetler kiymeyin tam ruh sikici olur renkli civil civil ve guzel dusunun

yeni arkadaslar hayirli olsun sizi de yazdim listeye

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
akrep33 67 ? 64
kraliche 63 ? 49
hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58
ARDA-ALYA 75 ? 55
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAil 67 ? 60
dkeser 107 ? 70
.Z.E.Y.N.O. 75,8 73,2 60
gülbeyza 81,8 ? ?
apple_cheek 74.4 ? 74.4
helinaa72 81,8 ? 67
kedigen 71 ? ?
adml 72 70 60
annmayra 73 ? 58
aynalar 85 ? 50

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

saoL sıLa55 yarın arkadaşımla dışarı çıkıcaz napıyım sence? yani dışarıya çıkınca arkadaşımla pizza falan yiyoruz :sinifsinif:

canım gerçi arkadaşta cevap vermiş ama bende aynısı sölücem ya salata yiyeceksin

eğer arkadaşın diyet yaptığını bilmiyosa midem kaynama yapıyor deyip soda içeceksin

ben şu an kimselere sölemiyorum.süpriz yapıyam demi:dance::dance:

selam arkadaşlar
dün diyeti biraz bozmuştum ama bugün diyet dışına çıkmıyorum zemuszemus inşallah dayanabilirim bu defa bozmam :Saruboceq:
kilo verdim mi bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum . elmalardan sonra kabızlık sorunumda gitti en çok buna seviniyorum o kabızlık ağrısından kurtuldum kaydirigubbakcemile2

aklıma gelmişken elmaların yeşil veya kırmızı olması farkeder mi ? benim elmalar genelde yeşil ama birkaç tane kırmızıda var

kızlar bence dışarı çıkmayın.az önce dışardan geldim 1saatline çıkmıştım

bütün kokuları kokladım geldim.anam canım neler istedi sormayın,çıkmayın daha kötü

sonra dedim bu kokuları koklamakla yetin .sakın yemeyi düşünme bile elmalar daha güzel ve seni mutlu sona ulaşçaksın dedim.

az önceki elmaları lahmacun,pizza ve dondurma niyetine yedim..

sexykızın dediği gibi byinimiz oyun oynuyor yenilmek yok.beynimizi güzelliğimize çalıştıralım

ben yine kaçar kızlar

selam arkadaşlar
dün diyeti biraz bozmuştum ama bugün diyet dışına çıkmıyorum zemuszemus inşallah dayanabilirim bu defa bozmam :Saruboceq:
kilo verdim mi bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum . elmalardan sonra kabızlık sorunumda gitti en çok buna seviniyorum o kabızlık ağrısından kurtuldum kaydirigubbakcemile2

aklıma gelmişken elmaların yeşil veya kırmızı olması farkeder mi ? benim elmalar genelde yeşil ama birkaç tane kırmızıda var

elmalar attlım yeşil olması gerekiyor fakat kırmızı olupta mayhoşsa oda olur neden olmasın

elmalardan kabızlık kalmıyor canım cildimiz bile güzelleşiyor

bak bugün alışmısın.tebrikler güzel sonuçlar seni bekliyor tatlım..

selam kızlarr

bugün 4. gün kendimi çok iyi hisseiyorum tartılmadım ama gözle görülen bi değişiklik var babam da farketmiş ayyy cuma gelsin artıkkk zemuszemus

kizlar supersiniz ne mutlu bana kac insani mutlu edebildiysem kendimlen gurur duyorum valla hepiniz supersiniz yakinda bizi cekemiyenler ortadan catlarlar lülülülülülü

X