evet canim bugün ekstra 2 tane yarimlik su aldim,kadin diyo bana bunlarda yeni geldi iyidirler ins bende diyom ya ben sisesine sebep aliyom farketmez bana kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim bugün ekstra 2 tane yarimlik su aldim,kadin diyo bana bunlarda yeni geldi iyidirler ins bende diyom ya ben sisesine sebep aliyom farketmez bana kaydirigubbakcemile3
kızlar günde kaç bardak yeşil çay içilecek :uhm:
eet ya tmm benimkide cok destek oluyo ama yanimda hamburgerde yiyo nasl bi desdekse :roflol::roflol:
neyse allhdn ben hakimm kendime de cnm isdemiyo
send eii yapmsin cnm yememisn aferim sana
bak esinde iyiki oyle bi saka yapmis daha azimlenmisn bak kötü mu olmus azmini tetiklemis esinn zemuszemuszemuszemus
cnm yanlis bilgi vermis olmiyim ama ben 2 3 bardak iciyorm :ecrin_bebek:
zaten bu esleri kazana koyup kaynatacam ben ne giciklar ya ( özellikle benimmki) destek olacaklarina köstekler
bizde dün görümcemdeydik spagetti yapti üstünede sos tabi ama yemedim iste oh canima deysin kaydirigubbakcemile3 he bide üstüne pasta yedi giciklar :umursamaz:
bide dün sinir etti esim beni görpümcem trye gitcek bana sakasina dedi kac kilosun bi valizde 23 kilo götürebiliyom götüreyim senide esim ne dese begenirsin bi butu gelir dedi 23 kilo sorsan saka yapiyo ama benim kalbimi nasil kiridigin farkinda degil icimden dedim gösterecem ben sana 23 kiloluk butu bu sözlerini tek tek yedirmessem ona bende yasemin degilim iste kötükedihüso
canım benim yaaaa.........
ah şu eşler........
onlar doğuştan gıcık........
ama inan son gülen biz olucaz şeker...
hadi şekerler tam gaz ileriiiiiii
hepinizi çook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
saoL sıLa55 yarın arkadaşımla dışarı çıkıcaz napıyım sence? yani dışarıya çıkınca arkadaşımla pizza falan yiyoruz :sinifsinif:
yaaaaa artıkk cumaa olsundaa bi tartılın yaa meraktan ortaden ikiye çatlıcaaammmmmmmm:)delikafadulden
selam arkadaşlar
dün diyeti biraz bozmuştum ama bugün diyet dışına çıkmıyorum zemuszemus inşallah dayanabilirim bu defa bozmam :Saruboceq:
kilo verdim mi bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum . elmalardan sonra kabızlık sorunumda gitti en çok buna seviniyorum o kabızlık ağrısından kurtuldum kaydirigubbakcemile2
aklıma gelmişken elmaların yeşil veya kırmızı olması farkeder mi ? benim elmalar genelde yeşil ama birkaç tane kırmızıda var
kızlar sabah pğaça yedim öğlende azcık melemen bundan sonrası elma yesem olurmu?