Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki siz cok erkn kalkiyosuz galiba ben cok gec uyaniyorum o nedenle cok fazla elma yiyemiyorm mesela bugun 4 tane yedm ve boyutlarida cok fazla buyuk degildi yani normaldi ve cok su da icemiyorm bisi olurmu ynai kilo azmi veririm ecepppppp
tatlım su ıcmen lazım ..gec kalkma konusu na gelınce bende gec kalkıyorum bu durum dıger arkadaslarıma gore daha az kılo vermeme sebep oldu yarından ıtıbaren 9 da kahvaltımı yapacagım sende bence erken kalk ve bol su ıcmeye calıs
tatlım su ıcmen lazım ..gec kalkma konusu na gelınce bende gec kalkıyorum bu durum dıger arkadaslarıma gore daha az kılo vermeme sebep oldu yarından ıtıbaren 9 da kahvaltımı yapacagım sende bence erken kalk ve bol su ıcmeye calıs
evet erken kalkin tabi sabahin korunde de degil 8 saat uyku yeterli ve adam gibi kavalti edin ve her iki saate 2/3 elma 3L max su 3/4 yesil cay
BENI SINIR ETMEYIN HAAAAAAAA klava1hug:
mrb kızlar yarın bu elma diyetine bende başlıcam isteyince çok rahat bi şekilde kilo verebiliyorum amacım eski kiloma gelmek yani 45-50 arası evlenince kilo almaya başladım bebek için de iğneydi ilaçtı vs iyice ölçü kaçtı hadi hayırlısı bakalım
kıszlar peki bu diyette kilolar geri alınıyor mu kolayca?:uhm:
sayenızde gaza geldım bende katılcam yaaaaa...
hepınızı tebrık edıyom canı gonulden helal olsun valla azımlısınız bende gelemmı:)..
kıszlar peki bu diyette kilolar geri alınıyor mu kolayca?:uhm:
günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah kalktım ve hemen tartıldım,tartıyı görünce,gözlerim şaşakaldıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1rolleyes:ve çok sevindimdelikafaduldenhihoyyyt
gerçi cumaya kadar tartılmıcaktım ama ilk gün heyecanı tartıldım
sabah kahvaltımı 2dilim kepek ekmek azlor peyniri ve yarım salata ve küçük domates yedim
az önce 1ci elmamı yedim şimdi yeşil çayımı içiyorum:içelim:
bu diyetle hepimiz güzel sonuçlar alacağız arkadaşlar..
not-negatif enerji veren arkadaşları kınıyorum,buraya katılıpta bize yorum yapmayın bizim moralimizi bozmayın,herkezin düşüncesi kendine..