Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar please ya please kendimi çok suçlu hissediyorum mafoldumben :gitme:

sahursuzz oruc tutmaa aksinee kılo alırsınn keskee cerez yemeseydın-tatlicadiarzu-kötükedihüso

evın ıcınde mı bu yuruyuss

Evet minik kuşuumm o kadar zevkli ki, acayip ter atıyorsun. Leslie ile yürü ve incel.. :teytey::teytey: Ramazana da uygun bir video.

Ben bu program ve diyetle 10 günde 3 kilo verdim bile ve sonra burayı keşfettim bugün de sizlerle elma diyetine başladım.. sositososito
[/QUOTE]

ama ucretlı ınıdrmee herhaldee benım net sınırlı

ama ucretlı ınıdrmee herhaldee benım net sınırlı[/QUOTE]

Her link arasına 15 dakika koyduğunda indirebiliyorsun. Ben o şekilde indirdim.
Abone değilim sonuçta, ücretsiz indirdiğin için peşpeşe indirmene müsade etmiyor. Bende bekleye bekleye indirmiştim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şimdi eşime sordum, kotayı aşarsa fazladan ücret öder o ay dedi. Ama bu videoyu indirdiğinde kotayı aşmayacağını düşünüyorum eğer başka birşeyler indirmediysen..

Evde rahatlıkla yürüyüş yapacaksınız bu dvd ile kızlar hemde kilo vermeniz hızlanacak.... sositososito

Bunların hepsini indirince mi çalışıyor acaba açılmadı

Evet şekerim o linklerin hepsini indireceksin, sabit diske kaydet diyorsun değil mi? Sabit diske kaydet de, masa üstüne indiriyor sonra birleştiriyorsun ve dvd oluyor.. hihoyyyt

Takılırsan yaz yine birleştirmesi çok kolay oluyor merak etme..

seyy ben rapidshareden ınıdrmeyı bılmıyrmmn anlatırmısın

ıNDıRME ŞEKLıNı AÇIKLAYAYIM KISACA.

Linkin üzerine tıklıyorsunuz, açılan sayfada FREE USER yazan yere tıklıyorsunuz.
Sonra geriye sayım başlıyor görüyorsunuz zaten. Biraz bekleyeceksiniz.
Son olarak DOWNLOAD yazan yere tıklıyorsunuz SABıT DıSKE KAYDET diyorsunuz,masa üstüne iniyor.

Bu şekilde 15 dakika arayla indirin. Birleştirmeyi de yazıcam merak etmeyin kızlar..

Hadi bakalım kolay gelsin.

kızzlarrr ilk günüm kazasızz belasızzz gectıııı yaaaa fakatt bir yarım kasee corba ıctım bakalımm işee yarıcakmııı

Linklerin hepsini indirdikten sonra, masa üstüne yeni klasör açıyorsunuz ve linkerin hepsini o klasöre atıyorsunuz. Sonra PART 1 yazanın üzerine sağ tuşla tıklıyorsunuz ve
BURAYA ÇIKART 'ı tıklıyorsunuz.
Eğer eksik indirmediyseniz oraya 15 saniyede açıyor dosyayı. Üzerine tıklayıp dvd'yi çalıştırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…