kızlar ben daha 2 kilo vermeme rağmen sıkılaştığımı hissediyorum. göbeğimde gözle görülür bi küçülme var. sevgilim bile bugün görünce çok sevindi. fazla kiloyu sevmiyoda kendilerikaydirigubbakcemile3
pff bnmki de öyle yaa..hasta etti bni.ona inat zayıflıcam kesin =) vazgeçmicem artık
düğüne kadar 10 kilo werceksin diyip duruyokaydirigubbakcemile3
bide kendisi çok zayıf yiyo yiyo kilo alamıyo. doktor doktor geziyo kilo almak için ilaçlar kullanıyo ama çıta gbi deliriyorum resmen yaakötükedihüso
aysecim sana bir sorum olucak
simdi sen diyet yaptin guzel kilo verdin sonra ara verdin
ara verdiginde geri kilo aldinmi?
bnmki de kuru bişey.ya yiyo ama almıyo deli olcak insan.e kendi zayıf ya,bana da laf sokup duruyo bak bana göbek bile yok dio =) dümdüz yaa tahta gbi ama çok yakışıo.bi de bana bak pfff
hiç sıkma canını bizde onlar gibi olucaz hatta onlardan daha zayıf olup onlara laf sokcazkaydirigubbakcemile5
evet yedircem o lafları ona.onun kadar zayıf olamasam da bna yetcek kdr vericem =) bi 15 kilocukk
bnde 17 kilocuk=(((
kızlar ben geldim varmı kimsecükler
ama inanıyorum elma diyetiyle vericez bu kiloları. allahım vereyim de bnm taş kalpli sevglm şaşırsın bi sevsin beni noluuurrr .o günü göreyim yeterr
yok kız benimki zaten beni çok seviyo sevgisinden hiç süphem yok. noLursam oLıym seviyo ama yanına yakışıcak şekiLde oLarak onu mutLu etmek istiyorum. ve bende çok inanıyorum kendime. onu mutLu etmek için vericem bu kiLoLarı. çünkü ben aşkımıı çok seviyorummmmmopuyorumnanaktan
sevgilerinden şüphem yok da =) kilo meselesinde taş kalpli oluyo.gerçi böle de sevio haklısın.yanına yakışmak istiyorum.diğer çiftler gbi bol bol gezip alışveriş yapmak istiyorum sevgülümleee senağlama
olucak canım bütün bu istediklerimiz olucakk biz sabrederek devam ettikten sonrakaydirigubbakcemile5
74 kiloyum şuan.15 kilo versem yetcek . yaşım 19 ve üni hayatım başlıcak =) çıtır olarak gtmek istiyorum ..
ayy biz kardeş miyiz acabaaakaydirigubbakcemile3
bnde 18 yaşndaym 75 kloyum üniversiteye başlıyorumkaydirigubbakcemile3
ha bi de üniversitem bursa'da de de bayılayım şurda