Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

pff bnmki de öyle yaa..hasta etti bni.ona inat zayıflıcam kesin =) vazgeçmicem artık

pff bnmki de öyle yaa..hasta etti bni.ona inat zayıflıcam kesin =) vazgeçmicem artık

düğüne kadar 10 kilo werceksin diyip duruyokaydirigubbakcemile3
bide kendisi çok zayıf yiyo yiyo kilo alamıyo. doktor doktor geziyo kilo almak için ilaçlar kullanıyo ama çıta gbi deliriyorum resmen yaakötükedihüso

bnmki de kuru bişey.ya yiyo ama almıyo deli olcak insan.e kendi zayıf ya,bana da laf sokup duruyo bak bana göbek bile yok dio =) dümdüz yaa tahta gbi ama çok yakışıo.bi de bana bak pfff

aysecim sana bir sorum olucak
simdi sen diyet yaptin guzel kilo verdin sonra ara verdin
ara verdiginde geri kilo aldinmi?

evet canım 7 gündür yapamıyodum 2 kilo almışım ama tamamen dengesiz beslenmeden oldu gece vaktim oluyodu yemek yemeye su yeşilçay falan da içmedim öyle :kedi:

bnmki de kuru bişey.ya yiyo ama almıyo deli olcak insan.e kendi zayıf ya,bana da laf sokup duruyo bak bana göbek bile yok dio =) dümdüz yaa tahta gbi ama çok yakışıo.bi de bana bak pfff

hiç sıkma canını bizde onlar gibi olucaz hatta onlardan daha zayıf olup onlara laf sokcazkaydirigubbakcemile5

ama inanıyorum elma diyetiyle vericez bu kiloları. allahım vereyim de bnm taş kalpli sevglm şaşırsın bi sevsin beni noluuurrr .o günü göreyim yeterr

yok kız benimki zaten beni çok seviyo sevgisinden hiç süphem yok. noLursam oLıym seviyo ama yanına yakışıcak şekiLde oLarak onu mutLu etmek istiyorum. ve bende çok inanıyorum kendime. onu mutLu etmek için vericem bu kiLoLarı. çünkü ben aşkımıı çok seviyorummmmmopuyorumnanaktan

sevgilerinden şüphem yok da =) kilo meselesinde taş kalpli oluyo.gerçi böle de sevio haklısın.yanına yakışmak istiyorum.diğer çiftler gbi bol bol gezip alışveriş yapmak istiyorum sevgülümleee senağlama

olucak canım bütün bu istediklerimiz olucakk biz sabrederek devam ettikten sonrakaydirigubbakcemile5

kızlar aslında benim sevgilim zayıf değil biraz göbekli kaydirigubbakcemile3 zayıflamayı ben istiyorum ama ilk çıktığımız zamanlardaki gibi incecik olmak istiyorum o beni böyle seviyor ama zayıflama konusuna sen bilirsin diyor ben kendimi beğenmediğim için istiyorum olacak hepimizin istediği inşallah kaydirigubbakcemile2

ben daha yeni başladım hamiscim bgün. haftaya belli olcak bakalım ne yapmışım ne etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…