evet canımm sen nasılsın kacamakyaptınmı bugun
yok canım yapmadımm...siz yaptınızmı...
oy oy oy çok öpüyom seni bal böcüğüm benim dadlum benim
inş bişey olmaz kuşum
hadi kaç bakam bal arkidaşım
bol bol ges izin verdim opuyorumnanaktan
offf ya çok danım sıkılıyoooooooooooooo püffffffff
heyyy kimse yok mu ardaayla,sıla55,sexybebek,pelince, kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa
kimseee yokmuuuudelikafadulden
Rica ederim şekerim ne demek.. Sen hele bir indir başla spor yapmaya, ter atmaya, kilo vermen de hızlansın o zaman gör.... kaydirigubbakcemile2
kizlar ancak kendime gelebildim valla bugun cok kotu oldum saat 21 da aciliyor oruc dayanilcak gibi degil bide sicak bugun cok kotu oldum kusura bakmayin kizlar bugun pek yazamadim ama iyim suan eee siz neyaptiniz
kizlar ancak kendime gelebildim valla bugun cok kotu oldum saat 21 da aciliyor oruc dayanilcak gibi degil bide sicak bugun cok kotu oldum kusura bakmayin kizlar bugun pek yazamadim ama iyim suan eee siz neyaptiniz
geçmiş olsun.. benim iyi gidiyo ara vermiştim ama döndüm yeniden..5 tane falan olması lazım canım..Ben bugün fena iptaldim canım oruç tuttu sersem gibiydim anca kendime geldim.Naber nasılsın nasıl gidiyor.Ayse 1 kg elma orta boy kaç tanedir sence?
selam kızlar ben geldimm.nasılız..proğrammı indiriyorsunuz..
suan iyi olmana cok sevindim cnm yaa sana bisi olmasinnn askitoo
selamlar geleceğin çıtır adayları nassınızzz hihoyyyt
saol canikim izin verdugunn icin datlummmm benimmm
sikilma bebem bak ben geldim sen yoksun aaaaaa nese yarin acisini cikarriz artk
canikim bizde yeni geldik ilk isim oglumu yatirip burayi acmak oldu amaa sizlerde yoksunuzz
ben burdayimmmopuyorumnanaktan
sexycim senin basin agriyodu demi bebem gecmedimi hala kiyamam ya sanaaa cok gecmis olsunn sexy hatunummopuyorumnanaktan
tansiyonum cok dustu bugun bide diyet yapiyorum sicak bide saat 21 da aciliyor bir iki gun daha denicam kizlar yoksa 2ayda falan tutacam cunku boyle hergun bas agrisi ve yatmakda hic guzel degil ne oruc tutum belli nede birsey yaptim belli butun gun ellimi kaldiramadim bakalim olmaza 2 ay tutacam insallah allah kabul eder ben her sene tutum regli oldum gunler haric onu da bayramdan sonra tutum ama bu sene cok zor oldu hemde diyet yaparkene hava sicak bakalim
selamlar geleceğin çıtır adayları nassınızzz hihoyyyt