Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben daha yeni başladım hamiscim bgün. haftaya belli olcak bakalım ne yapmışım ne etmişim

ben 5 gündür yapıyorum pazartesi tartılıyorum bakalım ne olacak çok heyecanlıyım ama regl oldum diye fazla vermeyebilirim diye de bi yandan kendimi hazırlıyorum ama inşallah vermişimdir ya :sinifsinif:

kimsecükler yok herhall :nazar: neysem şimdi çıkıyorum tekrar gelirim ya sexybebek nerelerdesin gün içinde bi göründün bi kayboldun arıyorum resmen ya :ecrin_bebek: yokluğun çok belli gel çabucak kopuyorumnanaktan

yaa pelince online sın sana sorim barıı sımdıı sureklı su ıcyrzz yaaa yesılcay fılan nerdeysee 1 bucuk kılo farkedıoo buu bunlar yuzundenn sısıp kılolu olmayalım :)

Yok olur mu tatlım su metobolizmayı hızlandırıyor içtiğin içinde kalmıyor ki tuvalete taşınıyorsun dimi?Yeşilçay yağ eritici eriyenlerde suyla beraber güle güle diyor

KIZLAAAAR KıLO CETVELıMı NEREDEN EKLıCEM??? AVATARIMI DA AKTıF EDEMEDıM O SORUN DEĞıL, KıLO CETVELı EKLEMEK ıSTıYORUM. mafoldumben

28 eylulee dahaa coookk varr=) ve kılo vermemk ıcın hıc bı neden yokkk=)
28 eylülde mi sen nerde okuyosun canım

anladımm canımmm aynı andaa gdıozz okulaa hedeflerımızdee aynııı vallaaa ben hıc kacamak yapmayı dusunmuyrm en azından 1 haftaa yapmıcamm bakıcammm ne kdrr verebılıyrmm offf cok heycanlandımmmopuyorumnanaktan
Pazartesi itibari ile bende çok disipline olucam kaçamak yapmıyorum ama elmayı az tüketiyorum ve pazartesi sporada başlıycam inşallah.Kardeşimde yapmaya başladı diyeti elmayı çok yiyince verdi elmayı az tüketmemeliyiz ben zaten açlık hissetmiyorum artık çok alıştım ama elmada gitmiyo boğazımdan bunu çözmem lazım

Slm tatlisler nasilsiniz bakalimm??
ayy offff cok yoruldum bu iki bebekle ugrasmakdan biri kücük bebek biri koca bebek canimi cikardilarr
ee sizler napiyoniz bakemm?diet nasil gidiyooor??
himmm bu arada sabah tartildimda 2 kilo gitmisdi sevinsemmi üzülsemmi hecc anlamis degilimm...bu regl den mi yaaa kafayi yimekk üzereyimm
Nasıl yani 2 kilo verdin diyemi üzüleceksin anlamadım ben

74 kiloyum şuan.15 kilo versem yetcek . yaşım 19 ve üni hayatım başlıcak =) çıtır olarak gtmek istiyorum ..
Nereyi hangi bölümü kazandın canım

herkesın derdı aynııı üniyuee baslıcamm zayıf gidimmmm :ecrin_bebek: benım 2.senem bndee zayıf gdıpp cekmeyenlerıı catlatcam hahahahah:KK70:

Leslie Sansone walk off 10 pounds (4-5 kilo verdirici yürüyüş)

3 mil yürüyüş

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Kızlaaaaar işte size ramazanda çok rahat yapabileceğiniz yürüyüş programı. Ben 10 gündür yapıyorum ve çok güzel terletiyor... sositososito
Çok beyeneceksiniz eminim.. Ama önce indirmeniz lazım...

Kızlaaaaar işte size ramazanda çok rahat yapabileceğiniz yürüyüş programı. Ben 10 gündür yapıyorum ve çok güzel terletiyor... sositososito
[/QUOTE]

evın ıcınde mı bu yuruyuss

evın ıcınde mı bu yuruyuss[/QUOTE]

Evet minik kuşuumm o kadar zevkli ki, acayip ter atıyorsun. Leslie ile yürü ve incel.. :teytey::teytey: Ramazana da uygun bir video.

Ben bu program ve diyetle 10 günde 3 kilo verdim bile ve sonra burayı keşfettim bugün de sizlerle elma diyetine başladım.. sositososito

kızlar iyi geceler nasılsınız sexybebeğimiz gelmedi bugün ya inşallah iydir merak ettim yani CADIARZU ben bu arada azıcık çorba biraz üzüm birazcıkta çerez yedim :tomato: ne yapayım tutamadım kendimi ya acaba kendime ceza olarak sahursuz mu oruç tuttursam bişey deyin bana ya :kedi:

X