Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İki gün oldu ben başlayalı,ama günde kaç elma yemem gerek ki bilmiyorum, finaller,arkadaşlar derken bi kaç gündür zaten pek önemseyemedim ama günde üç elma yiyorum ben,bol su ve biraz da yeşil çay.
İki kilo elma bana çok geldi ama..bir kaç elma yetmez mi..

oy oy oy çok öpüyom seni bal böcüğüm benim dadlum benim
inş bişey olmaz kuşum
hadi kaç bakam bal arkidaşım
bol bol ges izin verdim opuyorumnanaktan

saol canikim izin verdugunn icin datlummmm benimmm

offf ya çok danım sıkılıyoooooooooooooo püffffffff

sikilma bebem bak ben geldim sen yoksun aaaaaa nese yarin acisini cikarriz artk

heyyy kimse yok mu ardaayla,sıla55,sexybebek,pelince, kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa

canikim bizde yeni geldik ilk isim oglumu yatirip burayi acmak oldu amaa sizlerde yoksunuzz

kimseee yokmuuuudelikafadulden

ben burdayimmmopuyorumnanaktan

sexycim senin basin agriyodu demi bebem gecmedimi hala kiyamam ya sanaaa cok gecmis olsunn sexy hatunummopuyorumnanaktan

kizlar ancak kendime gelebildim valla bugun cok kotu oldum saat 21 da aciliyor oruc dayanilcak gibi degil bide sicak bugun cok kotu oldum kusura bakmayin kizlar bugun pek yazamadim ama iyim suan eee siz neyaptiniz

Rica ederim şekerim ne demek.. Sen hele bir indir başla spor yapmaya, ter atmaya, kilo vermen de hızlansın o zaman gör.... kaydirigubbakcemile2

inşallah dışarda voleybol oynayamıyorum bu diyeti uygularken metabolizmam yavaşladı sanırım biraz evde bolca boş vaktim oluyo valla ilaç gibi gelecek bu spor :)) 5. part iniyor şuanda kaydirigubbakcemile2

sexyablacim hosgeldin oncelikle gecmis olsun ozlettin kendini 9 a kadar sabretmek zormus allah sabir versin

Son düzenleme:
kizlar ancak kendime gelebildim valla bugun cok kotu oldum saat 21 da aciliyor oruc dayanilcak gibi degil bide sicak bugun cok kotu oldum kusura bakmayin kizlar bugun pek yazamadim ama iyim suan eee siz neyaptiniz

gecmıs olsunnn....ben bugun 1.gunum bitti bir kase coorbaa içtim amaa sonraa 50 dk ter atark onu telafı ettım kotumu etmısım

suan iyi olmana cok sevindim cnm yaa sana bisi olmasinnn askitoo

selamlar geleceğin çıtır adayları nassınızzz hihoyyyt

slm kızlar bende başlıcam bu elma diyetine orucda tutuyorum ama iftardan sonra ve sahurda yiyecem olurmu yeşil çay ve su içerim bol bol olurmu

Ben bugün fena iptaldim canım oruç tuttu sersem gibiydim anca kendime geldim.Naber nasılsın nasıl gidiyor.Ayse 1 kg elma orta boy kaç tanedir sence?
geçmiş olsun.. benim iyi gidiyo ara vermiştim ama döndüm yeniden..5 tane falan olması lazım canım..
selam kızlar ben geldimm.nasılız..proğrammı indiriyorsunuz..

selam canımm hoşgeldin...

suan iyi olmana cok sevindim cnm yaa sana bisi olmasinnn askitoo

tansiyonum cok dustu bugun bide diyet yapiyorum sicak bide saat 21 da aciliyor bir iki gun daha denicam kizlar yoksa 2ayda falan tutacam cunku boyle hergun bas agrisi ve yatmakda hic guzel degil ne oruc tutum belli nede birsey yaptim belli butun gun ellimi kaldiramadim bakalim olmaza 2 ay tutacam insallah allah kabul eder ben her sene tutum regli oldum gunler haric onu da bayramdan sonra tutum ama bu sene cok zor oldu hemde diyet yaparkene hava sicak bakalim

saol canikim izin verdugunn icin datlummmm benimmm

sikilma bebem bak ben geldim sen yoksun aaaaaa nese yarin acisini cikarriz artk

canikim bizde yeni geldik ilk isim oglumu yatirip burayi acmak oldu amaa sizlerde yoksunuzz

ben burdayimmmopuyorumnanaktan

sexycim senin basin agriyodu demi bebem gecmedimi hala kiyamam ya sanaaa cok gecmis olsunn sexy hatunummopuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım özledim valla sizleri giremedim yoğundum 4 5 gündür kaydirigubbakcemile5

tansiyonum cok dustu bugun bide diyet yapiyorum sicak bide saat 21 da aciliyor bir iki gun daha denicam kizlar yoksa 2ayda falan tutacam cunku boyle hergun bas agrisi ve yatmakda hic guzel degil ne oruc tutum belli nede birsey yaptim belli butun gun ellimi kaldiramadim bakalim olmaza 2 ay tutacam insallah allah kabul eder ben her sene tutum regli oldum gunler haric onu da bayramdan sonra tutum ama bu sene cok zor oldu hemde diyet yaparkene hava sicak bakalim

ahh cnm kiyamma sana ya cok üzüldümm

bende bu gece oturucm 3 e kadar sonra sahur mamalarimi yicem..bende ilk kez tutucam bu sene önceki günler kendime güvenemedm korkdm ya dayanamazsam diye cünkü 6 bucuk aylik oglum var ee annm veya bi ykainimda yok yanimda rahatsizlansm kim bakacak bana ondan kendime güvenipde tutmadm ama vicdenim cok rahatsizdi bugun denicem ins dayanirimm yaaa

X