Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım yaa zorlama kendini dikkat et...

sexy ablacim tekrar gecmis olsun yaa ara ver istersenn kendine zaten fistik gibisinn :))

2. gunumdeyim eksiksiz her 2 saatte bir elma yedim 2. gunumde kahvalti yapmadim ac hissetmiyodum elma ve cay ictim sadece bu gece tartildim tam 1.800 gr vermisim :)) bu aksam da 4 kasik salata yedim sorun olmaz umarim canim cok cekmisti cunku

CANIM IY GUZELDE TARTIYA NEDEN CIKIYRSUN YAZAK CANIM YAZAK KALDIR LUTFEN HAFTADAN HAFTAYA TARTIL VE MUMKUNSE KAVALTIDA YAP CANIM
4KASIK SALADADAN BIRSEY OLMAZ AMA SAKIN BASKA KACAMAK YAPMA IY SONUC ALMAK ISTIYORSUN BAK BEN BIR AY OLDU VE MIDEM KUCULDU HIC BIRSEY YIYEMIYORUM AMA AC OLMAZSAMDA ELMA YIYORUM :1hug:

bacım sen naaptın yaa. sen diyeti biraz genişlet bak vücuduna zarar veriyo bu kdr şiddetli kilo vermek demekkii. hem, diyet için orucu aksatmak doğru değil canım.. ben canım çok çektiği zaman yapıyorum kaçamak demekki vücut istiyo. çok sıcak diyosun bi de mahvolursun canım dikkat et kendine bize lazımsınn kaydirigubbakcemile5

iyiyz tatlis sen nasilsin bakalim??

ben iyiyimm bugün yemeğe yardım ederken son yarım saatte tansiyonumun düşmesini saymazsamm.. çorba karıştırırken gözüm döndü sandalyeye oturdum öle çorba karıştırdım :roflol:

haklisin ablacim yaa sabirsiz biriyimdir hergun tartiliyorum nedense aliskanlik oldu cok haklisin kesinlikle son vermem lazim:gitme: ama sonuclari gormek beni motive etti.. eksiksiz devam edicem insallah okullar acilmadan ideal formuma kavusurum mafoldumben kahvaltiyi da yagsiz peynir 1 adet domates 1 adet salata olarak planladim zaten hepside sevdigim yiyeceklerr :)))

ben iyiyimm bugün yemeğe yardım ederken son yarım saatte tansiyonumun düşmesini saymazsamm.. çorba karıştırırken gözüm döndü sandalyeye oturdum öle çorba karıştırdım :roflol:[/QUOTE]

ayy cnm dikkaet lütfen kendine eger bönyen gücsüzse bence kendini cokda zorlama cünkü saglik herseyden önce gelirrr canisimmmopuyorumnanaktan

ben iyiyimm bugün yemeğe yardım ederken son yarım saatte tansiyonumun düşmesini saymazsamm.. çorba karıştırırken gözüm döndü sandalyeye oturdum öle çorba karıştırdım :roflol:

ayy cnm dikkaet lütfen kendine eger bönyen gücsüzse bence kendini cokda zorlama cünkü saglik herseyden önce gelirrr canisimmmopuyorumnanaktan[/QUOTE]

evet canim sende dikat et hem sende gec aciyorsun valla ancak sen anlarsin suan beni cunku cok zor hele o son saatler bugun ellimi kaldiramadim
eyer yarinde boyle olursam subata geri kalani tutacam cunku boyle orucdanda birsey anlamiyorum ruh gibiyim ama suan iyim ilac aldim iki tane anca kendime geldim allah sabir versin herkeze

ayy cnm dikkaet lütfen kendine eger bönyen gücsüzse bence kendini cokda zorlama cünkü saglik herseyden önce gelirrr canisimmmopuyorumnanaktan

evet canim sende dikat et hem sende gec aciyorsun valla ancak sen anlarsin suan beni cunku cok zor hele o son saatler bugun ellimi kaldiramadim
eyer yarinde boyle olursam subata geri kalani tutacam cunku boyle orucdanda birsey anlamiyorum ruh gibiyim ama suan iyim ilac aldim iki tane anca kendime geldim allah sabir versin herkeze[/QUOTE]

eet cnm cok haklisin gecen sene hamileligime denk geldi tutamadim ondan önceki sene tutmusdm ama o zamnda yarim yamalak ben asla acliga dayanamiyorm pat tansiyonum falan düsüyo bakicm bugun nasil olacak dayanabilirsem ne alaa cünklü bebisde varya o cok hareketli zorlancagimi biliyorm ee seninde dedigin gibi saatler cok ama cok uzun yaa allh yardmcimiz olsn bebisim yaopuyorumnanaktan

eet cnm cok haklisin gecen sene hamileligime denk geldi tutamadim ondan önceki sene tutmusdm ama o zamnda yarim yamalak ben asla acliga dayanamiyorm pat tansiyonum falan düsüyo bakicm bugun nasil olacak dayanabilirsem ne alaa cünklü bebisde varya o cok hareketli zorlancagimi biliyorm ee seninde dedigin gibi saatler cok ama cok uzun yaa allh yardmcimiz olsn bebisim yaopuyorumnanaktan[/QUOTE]

:1hug:

kizlar, elma yiyorum suan, aklima bu baslik geldi kaydirigubbakcemile3

Allah herkeze sabir versin orucluk ta, saatler uzun cunku, ama boyle uzun tutup, zorlanmak daha da sevap alkisalkisalkis

wow, mijn tantes wonen daar opuyorumnanaktan
En mijn mama gaat na 3 maanden verhuizen naar houthalen :gitme:

ya orasi oyle canim ama yinede, uzuluyorum valla.
Simdi istedigim zaman gidip geliyorum maar als ze verhuizen dan is dat maar 1 keer in de week :bbo:

Nu is dat 4-5 keer in de week :umursamaz:

Neyse canim ya, alisirim inschallah mafoldumben

EE sen neler yapiyosun, studeer je nog?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…