yok kız ben İstanbuL da oLucam. Marmara üniversitesi=))
ben daha yeni başladım hamiscim bgün. haftaya belli olcak bakalım ne yapmışım ne etmişim
Ben bugün fena iptaldim canım oruç tuttu sersem gibiydim anca kendime geldim.Naber nasılsın nasıl gidiyor.Ayse 1 kg elma orta boy kaç tanedir sence?heyyy kimse yok mu ardaayla,sıla55,sexybebek,pelince, kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa
28 eylülde mi sen nerde okuyosun canım28 eylulee dahaa coookk varr=) ve kılo vermemk ıcın hıc bı neden yokkk=)
Pazartesi itibari ile bende çok disipline olucam kaçamak yapmıyorum ama elmayı az tüketiyorum ve pazartesi sporada başlıycam inşallah.Kardeşimde yapmaya başladı diyeti elmayı çok yiyince verdi elmayı az tüketmemeliyiz ben zaten açlık hissetmiyorum artık çok alıştım ama elmada gitmiyo boğazımdan bunu çözmem lazımanladımm canımmm aynı andaa gdıozz okulaa hedeflerımızdee aynııı vallaaa ben hıc kacamak yapmayı dusunmuyrm en azından 1 haftaa yapmıcamm bakıcammm ne kdrr verebılıyrmm offf cok heycanlandımmmopuyorumnanaktan
Nasıl yani 2 kilo verdin diyemi üzüleceksin anlamadım benSlm tatlisler nasilsiniz bakalimm??
ayy offff cok yoruldum bu iki bebekle ugrasmakdan biri kücük bebek biri koca bebek canimi cikardilarr
ee sizler napiyoniz bakemm?diet nasil gidiyooor??
himmm bu arada sabah tartildimda 2 kilo gitmisdi sevinsemmi üzülsemmi hecc anlamis degilimm...bu regl den mi yaaa kafayi yimekk üzereyimm
Nereyi hangi bölümü kazandın canım74 kiloyum şuan.15 kilo versem yetcek . yaşım 19 ve üni hayatım başlıcak =) çıtır olarak gtmek istiyorum ..
Yok olur mu tatlım su metobolizmayı hızlandırıyor içtiğin içinde kalmıyor ki tuvalete taşınıyorsun dimi?Yeşilçay yağ eritici eriyenlerde suyla beraber güle güle diyor
kontrol paneli profil düzenlenin en sonunda kilo doğum takip yazan yere yapıştırıcan adresi
Kızlaaaaar işte size ramazanda çok rahat yapabileceğiniz yürüyüş programı. Ben 10 gündür yapıyorum ve çok güzel terletiyor... sositososito
Çok beyeneceksiniz eminim.. Ama önce indirmeniz lazım...