Bebekle uğraşmakta bi spor sonuçta yan gelip yatmıyosun :) en azından bi hareket halindesiin kolay gelsin :)
Teşekkür ederim canım sende baya vermişsin süper valla darısı başımaa :))Kar tanesi sende başlamışsın hayırlı olsun bol şans
Aynen dün elma yemeye basladim ama ben iki cevizde koydum yanina. Tam uymasam da ana yemegim elma olacak. Dün basladim diyete eksileri gormeye basladim .elma diyetine tam uyarsam cok hızli kilo verecegime inaniyorum .ben kahvaltida istedigimi yemeyi sonrasinda elma belki yaninda yogurt yada sebze atiştiririm . Bencecokta bir fark olmazBinnur08 sende katıl aramıza birbirimize destek oluruz
Canım kahvaltıda çok abartma ben yapmıştım onu daha önceleri. Kahvaltıda bol bol yiyim ne de olsa sadece elma yicem diyodum kilo da max 100 gram falan oynuyodu. Bütün gün aç kalmama değmiyodu yani. 1 dilimden fazla ekmek yeme sakınKizlar bende dun elma yemeye başladim ama bugun sadce kahvalti yapip sonrasinda elma yerim sadece . Kiko
Aynen dün elma yemeye basladim ama ben iki cevizde koydum yanina. Tam uymasam da ana yemegim elma olacak. Dün basladim diyete eksileri gormeye basladim .elma diyetine tam uyarsam cok hızli kilo verecegime inaniyorum .ben kahvaltida istedigimi yemeyi sonrasinda elma belki yaninda yogurt yada sebze atiştiririm . Bencecokta bir fark olmaz
Tamam sagol canim bu sabah iki dilim yedim yarin teke düsürurum o zman ac kalcaz gerekirse ne yapalimCanım kahvaltıda çok abartma ben yapmıştım onu daha önceleri. Kahvaltıda bol bol yiyim ne de olsa sadece elma yicem diyodum kilo da max 100 gram falan oynuyodu. Bütün gün aç kalmama değmiyodu yani. 1 dilimden fazla ekmek yeme sakın
Yulaf ezmesi aldım sade olanından yoğurduma onu ve tarçını kattım hem tatlı isteği gidiyor hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı yulaf ezmesi yeşil çay'ı en az bir bardak kesin içiyorum şeker kesinlikle katmadım spor yapmadım ama bebeğim var oturmuyorum bu pazartesi 94.0 ile başlamıştım şuan 92.1 oldum acıktıkca elma yiyorum bazen lma yerine portakal yediğim oldu birde evde pişen çorbadan 7-8 kasık içiyorum. Yoğurt kürü var duydunuz mu bilmem ama zencefil zerdeçal alınca uygulayacağım iyi sonuç alırsam kesin yazarım buraya.
bende istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum tam anlamiyla.senin kilo vermene yardimci olmasina sevindim canımdün 92.8 olmustum bugün 92.1 çok sevinçliyim inşallah böyle gider hep :) Sizlerde durumlar nasıl ?
Kesin başlamalısın spor yapmadım sadece bebeğe bakıyorum ve verdim cuma 92.1 cumarttesi 91.4 oldum. Bugunde baktım ac karna 91.1 olmusum bugun 300 gr gitmiş ama olsun.bende istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum tam anlamiyla.senin kilo vermene yardimci olmasina sevindim canım
Elma diyetinde gazlı içecek içme canım önerilmiyo. Soda falancanım gazlı içeçek çok isterse sade soda içiyorum bu arada isteyenlere öneririm. Önce tadsız gelsede alısıyor insan.
Evet kesinlile taviz vermek yok yarin baslayalim ve birbirimize destek olalim canim .aslinda birkac hafta sıkı bir diyetle kilo verilir de biz nefsimize uyuyoruz ne yazik ki. Halbuki verip bu sıkıntidan kurtulmak varken neden beynimizi meşgul etsin bu kilolar. O yuzden yarin yeni bir sayfa aciyoruzzCanım ben varım
Pazartesi başlamıştım sağlık sorunu yaşadım bırakmak zorunda kaldim.yarin başlıyorum yarış iyi fikir canım.gitsin bu kilolar tam uyucam bu defa
Cok guzel fit hatunlar olana kadar bu işin pesini birakmayacam.yarin birde egzersize basliyorum yeniden.umutluyum harika bir hafta olacak insallah bizim icin :)İnşallah canım artık kendimden nefret eder hale geldim.giydimiz hiç bir şey yakışmıyor