- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
Bilmiyordum zaten sodam da bitmişti sağol kardeşimElma diyetinde gazlı içecek içme canım önerilmiyo. Soda falan
Arkadaslar sıkı bir rakibe ihtiyacım var 1 hafta yarisip en hizlı kim kilo vercek bakalim .varmi bana rakip yarın basliyorum ve yarin kilomu yazcam ve bir hafta sonunda tekrar buraya kilomu yazcam bakalım sıkı bir diyetin ardindan kaç kilo verebiliyorum.eger yarış seklinde olursa hem eglenir hem zayiflariz diye düsundum bu teklifimi düsunun derim ben varim diyen olursa benim gibi yarin kilosunu burada paylaşsın veee yariş baslasınnnn..
Yağ yakımına yardımcı mı ?Ben birde akşamdan bir tane ceviz içi bir su bardağına koyuyorum.sabah kalkınca onu içecem
Yok canım emse hayatta yapmazdım keşke emseydi. emerken abartmıyorum hergum muhakkak nişaştalı sütlü muhallabi yerdim bir tencere cok sevdigimden degil sut bol olsun diye ondan zaten kilo veremedim. kucuk tabakla doyardım zorla 2-3 tabak yemek yerdim. 1lt. ayran içerdim vede bol su içmeye çalışırdım. Hiç diyet yapmadım kızım emiyorken.bebegin emiyor mu canim
Haftaya bende katılayım size ben salı başladım 1 hafta oldu bu diyete başlayalı 94.00 başladım şuan 89.90 oldum. Müthiş moral oldu tartıda 2 senedir 80'leri görmemiştim. Sporu 1 ay bitsin öyle yapcam metobolizma alışırda yag yakmaz diye korkuyorum benim hedef avatarımın altında yazıyor :) aklıma geldikçe bakıyorum.Kizlar bu hafta carsamba cumartesi tarti gunu olsun pazar normal olsun mola verelim bir gun bence.yani ben oyle yapcam .tabi o gun de hafif beslenelim .elma harici yiyebilelim yani.sonra carsamba ve cumartesi yapalım tarti gününü.benim hedef 55 yada 59 ama bu elma diyeti ile en azindan 10 kilo vermek sonra ise yararsa biraz ara verip tekrar bir 10 kiloya yakin kilo vermek istiyorum.yani benim planım bu.sizlerde bir hedef belirleyin ve yılmadan devam edelimm bence..
Insallah hedefine ulasirsın canım ama sakın erteleme.
Haftaya bende katılayım size ben salı başladım 1 hafta oldu bu diyete başlayalı 94.00 başladım şuan 89.90 oldum. Müthiş moral oldu tartıda 2 senedir 80'leri görmemiştim. Sporu 1 ay bitsin öyle yapcam metobolizma alışırda yag yakmaz diye korkuyorum benim hedef avatarımın altında yazıyor :) aklıma geldikçe bakıyorum.
CevizYağ yakımına yardımcı mı ?
Ceviz suyu çok faydası var.netten bak istersen ben 1 aydır iciyorumYağ yakımına yardımcı mı ?
bende yapmak istiyorumda 1 yasinda kizim var sut azalir diye korkuyorum zaten az olanda gitmesinYok canım emse hayatta yapmazdım keşke emseydi. emerken abartmıyorum hergum muhakkak nişaştalı sütlü muhallabi yerdim bir tencere cok sevdigimden degil sut bol olsun diye ondan zaten kilo veremedim. kucuk tabakla doyardım zorla 2-3 tabak yemek yerdim. 1lt. ayran içerdim vede bol su içmeye çalışırdım. Hiç diyet yapmadım kızım emiyorken.
Canım sen yapma.sutun azilir yediklerinde dikkat et sadecebende yapmak istiyorumda 1 yasinda kizim var sut azalir diye korkuyorum zaten az olanda gitmesin
saat 7 8 gibi en geç bugün 3 hafta oldu ve 8 kilo gittiİyi vermişsin tebrikler :) Kahvaltını saat kaçta yapıyosun
aynen canım vitamınlı ye su ıc bol bolbende yapmak istiyorumda 1 yasinda kizim var sut azalir diye korkuyorum zaten az olanda gitmesin