Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben yarışırdım ama girmedim geç girdim haftaya katılırım ama sizlere hala diyetteyim ama aynı anda başlayalım kı haksızlık olmasın

bebegin emiyor mu canim
Yok canım emse hayatta yapmazdım keşke emseydi. emerken abartmıyorum hergum muhakkak nişaştalı sütlü muhallabi yerdim bir tencere cok sevdigimden degil sut bol olsun diye ondan zaten kilo veremedim. kucuk tabakla doyardım zorla 2-3 tabak yemek yerdim. 1lt. ayran içerdim vede bol su içmeye çalışırdım. Hiç diyet yapmadım kızım emiyorken.

. Haftaya bende katılayım size ben salı başladım 1 hafta oldu bu diyete başlayalı 94.00 başladım şuan 89.90 oldum. Müthiş moral oldu tartıda 2 senedir 80'leri görmemiştim. Sporu 1 ay bitsin öyle yapcam metobolizma alışırda yag yakmaz diye korkuyorum benim hedef avatarımın altında yazıyor :) aklıma geldikçe bakıyorum.

Insallah hedefine ulasirsın canım ama sakın erteleme

bügun de bir dilim ekmek yedim kahvaltı da.
elmayı iki tane yiyebildim sadece
akşama bir kase salata ekledim birde kahve.
2 lt su içtim
yarım saat egzersiz

bende yapmak istiyorumda 1 yasinda kizim var sut azalir diye korkuyorum zaten az olanda gitmesin

3 gün once 73.7
Guncel kilom 72.9
Kısa sürede verdim.bence hicde fena degil.ama ben bu kiloyu sadece elma yiyerek vermedim hafif beslenerek verdim. Ve haftada 3 yada 4 kilo vermekdi niyetim ama cok zararliymiş.sağlımızdan olmayilim kilo verelim derken.ben o yuzden bu sekilde normal hafif beslenerek diyet yapcam hafta da iki kilo vercem en fazla .aslinda haftada birmis saglikli olan da ben iki vermeye calissam .yinede burda kilomu paylasirım cumartesi günü ama elma diyetine uymadigımi soylemem gerek ..

Canım bende tartildim 92.4 başladım bugün kilom91.4 süper bence devam edelim bu şekilde.rakibim pes etmek yok sonuç alalimda hayif diyet yaparken da veririz ben şimdilik elma diyetine uyacm.dogum gününden sonra senin gibi devam ederim

merhaba bende bugün bu diyete başladım yalniz verilen kilo ilerde geri aliniyor mu fazlasiyla cunku sok diyetler genelde daha fazla kilo aldırırmis

Bugün kilom 90.6 rakipim bende tam elma diyetini son iki gündür uyumadim.mide ağrısı çektim.yinede hafif yedim devam ediyorum

Bende elma diyeti yapmasam da diyete devam ediyorum 14.grupta menu paylasimi yapiyorum cok iyi oldu o gruba girmem

En etkili diyetler
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…