- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 30
Aynen oyle 13 martta da kendini ödüllendirirsin canım13 mart ikizlerim doğum günü.o günü kadar diyet devam canım hiç kaçamak yapmadan devam edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle 13 martta da kendini ödüllendirirsin canım13 mart ikizlerim doğum günü.o günü kadar diyet devam canım hiç kaçamak yapmadan devam edelim
Hergun 20 dakika civarinda egzersiz yapsak ve yuruyus de eklersek harika olur bende bisiklet var onu kullancam mecburSpor yapıyorum canım nasıl olack bilmiyorum
Dogrudur Allah bagislasin bende bebek istiyorum o yuzden hamile kalmadan zayiflamak istiyorum cunku sonradan hic onune gecemem.Benimde var ben kaldırdım çocuklar küçük ustune çıkıyorlar rahat vermiyorlar.erkek çocuk olunca çok yaramzlar
Bi hafta dayandım sadece elma yemedim çorba falanda içtim. Gayet güzel gidiyordum ki tatlı yiyene kadar ama sadece bi gün yedim ama abarttım. Kendimi avutma şeklimde ' vüdunu şaşırtmak lazım' bide benm midem çok hassas olduğu için artık elmayı yapamıyorum sadece bu yüzden çorba içmek zorunda kalıyorum. Yarından itibarende yürüyüşler eklicem elma çorba yürüyüş falan veririm herhalde artık ! İnşallah ..Kar_ tanesi_ b. Sende başlamıştım devam ettin mi?
Miden kötü oluyorsa bu şekil devam et.peki kilo verebildinmiBi hafta dayandım sadece elma yemedim çorba falanda içtim. Gayet güzel gidiyordum ki tatlı yiyene kadar ama sadece bi gün yedim ama abarttım. Kendimi avutma şeklimde ' vüdunu şaşırtmak lazım' bide benm midem çok hassas olduğu için artık elmayı yapamıyorum sadece bu yüzden çorba içmek zorunda kalıyorum. Yarından itibarende yürüyüşler eklicem elma çorba yürüyüş falan veririm herhalde artık ! İnşallah ..
bebegin emiyor mu canimArkadaşlar bence hedefleri yazalım ki yılmayalım hem yılacak olan olursa buradan destek çıkalım birbirimize moral çok önemli daha önce ayda 9 kilo vermiştim ama o zamanlar dısarı cıkabiliyordum evde formsntenın fitness kartları vardı onlardan 1 saatlik spor yapıyordum kendimce şimdi çıkamıyorum bebeğim var. Ama 1 ay sonra o kartlardan gene spor yapacağım yarım saat 45 dakikalık. Her bölge için farklı kart var isteyen olursa resimler paylaşırım.
halsizlik olmuyor muBugün güzel geçti ben sadece elma yedim.bol su içtim senin gibi tüm gün temizlik çocuklar kosturmaktan zaman gecti