Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kar_ tanesi_ b. Sende başlamıştım devam ettin mi?
Bi hafta dayandım sadece elma yemedim çorba falanda içtim. Gayet güzel gidiyordum ki tatlı yiyene kadar :KK43: ama sadece bi gün yedim ama abarttım. Kendimi avutma şeklimde ' vüdunu şaşırtmak lazım' :KK70: bide benm midem çok hassas olduğu için artık elmayı yapamıyorum sadece bu yüzden çorba içmek zorunda kalıyorum. Yarından itibarende yürüyüşler eklicem elma çorba yürüyüş falan veririm herhalde artık ! İnşallah ..

Gunaydin :KK73:
Simdi egzersiz yapcam sonra çok hafif bir kahvalti
Benim yapacaklarim şoyle
_Yag ve tuz tüketmemeye calissam
_aralarda elma yerim ama midemi kotü etkilerse fıstık ,ceviz ,süt ,mor lahana ,havuc ,yogurt vs yani dogal saglikli seyler katabilirim diyetime
_gunluk en az 15 dakika egzersiz 15 dakika bisiklet yada yuruyuş
_ Bu ilk haftam en az 3 kilo vermek niyetim
_Bu sabah 73.7 ile baslıyorum
_ buraya menulerimizi saatleri ile paylasalim hatta foto seklinde de paylaşsak olur.
_egzersizlerimizi de paylasalim
Yariş başladı ikkese unutma rakibiz:spor::KK55::KK59::KK8:

Ne zaman ta
Bi hafta dayandım sadece elma yemedim çorba falanda içtim. Gayet güzel gidiyordum ki tatlı yiyene kadar :KK43: ama sadece bi gün yedim ama abarttım. Kendimi avutma şeklimde ' vüdunu şaşırtmak lazım' :KK70: bide benm midem çok hassas olduğu için artık elmayı yapamıyorum sadece bu yüzden çorba içmek zorunda kalıyorum. Yarından itibarende yürüyüşler eklicem elma çorba yürüyüş falan veririm herhalde artık ! İnşallah ..
Miden kötü oluyorsa bu şekil devam et.peki kilo verebildinmi

menümm
kahvaltı 12 de yaptım;
zeytin, peynir,
1 bardak yeşil çay
1 ince dilim hindi salam
bir iki çatal lor peynirli yumurta
3 çatal ton balığı
(ekmek yemedim hızlı kilo vermem lazım gına geldi can çekişir gibi gram gram kilo vermek istemiyorum.istediğim kiloya biran önce inmek sonrada kilomu korumak niyetindeyim canlar)
saat 16:00
1 yeşil elma
yarım avuç fıstık ve antep fıstığı
19:00
yeşil elma

su da 2 lt
yarım saat egzersiz
aslında yürüyüşte yapacaktım ama tüm gün hiç oturmadım zaten bitmiyo bu ev işleri:temizlik:

Arkadaşlar bence hedefleri yazalım ki yılmayalım hem yılacak olan olursa buradan destek çıkalım birbirimize moral çok önemli daha önce ayda 9 kilo vermiştim ama o zamanlar dısarı cıkabiliyordum evde formsntenın fitness kartları vardı onlardan 1 saatlik spor yapıyordum kendimce :KK70: şimdi çıkamıyorum bebeğim var. Ama 1 ay sonra o kartlardan gene spor yapacağım yarım saat 45 dakikalık. Her bölge için farklı kart var isteyen olursa resimler paylaşırım.
bebegin emiyor mu canim

Kizlar bu hafta carsamba cumartesi tarti gunu olsun pazar normal olsun mola verelim bir gun bence.yani ben oyle yapcam .tabi o gun de hafif beslenelim .elma harici yiyebilelim yani.sonra carsamba ve cumartesi yapalım tarti gününü.benim hedef 55 yada 59 ama bu elma diyeti ile en azindan 10 kilo vermek sonra ise yararsa biraz ara verip tekrar bir 10 kiloya yakin kilo vermek istiyorum.yani benim planım bu.sizlerde bir hedef belirleyin ve yılmadan devam edelimm bence..

X