Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 23 yasindayim .ama senin kilon daha az ne guzel yaa :kızgın: olalim birbirimizi motive edelim destek olalim ben varım:KK19::KK6:

Ben 23 yasindayim .ama senin kilon daha az ne guzel yaa :kızgın: olalim birbirimizi motive edelim destek olalim ben varım:KK19::KK6:
tamamdır:) öyle deme 10 kilo fazlam var boyuma göre. hem sen daha gençsin metabolizman daha hızlı çalışır:) sana nasıl hitap edeyim? şimdi ben sana şöyle yardımcı olmak istiyorum: önce bi alışveriş listesi yapalım ne dersin? bide sabah kaçta kalkıyorsun?

En gec 9 olmadan kaliyorum ama net bir saatim de yok yani 9 u gecmiyorum

Nasil hitap etmek istersen artk fakat isim ozel bilgi falan esim hos karsilamaz arkadas olalim iste arkadas diye hitap edelim

Ben hafizlik yapiyorum yani kendimce sayfa hazirlamaya calisyorum hafta ici o saatlerde vakit ayiramam spora ancak saat 4 civari yapabiliyorum genelde oyle yani

Kizlar alemsiniz diyaloglariniz falan:emir_bebek:
Kader456 Kader456 demek hafızlık yapıyorsun çok sevindim kardes Allah cc kolaylik ihsan etsin.
latiyya latiyya arkadaşım yogurt ekle demissinde bu eklemeler başladı mı sonu gelmez o şifalı bu şifalı
Arkadaşlar sanırım devam edecek 3 kişiyiz kahvaltida ne yerseniz yiyin sonra sadece elma yiyecegiz bu diyetin standardı bu başka ekleme yapmayalım ben denedim :KK20:
Elmayı kabuklarıyla dograyip tarçını üzerine dökün tamam mı :super:
Abur cuburlari için that sugar filmini izleyin harika etkili oluyor tavsiyem:KK76:
Ben sağlık için şeker orucunada başlayacağım yani sadece doğal şekerı kullanacağım bundan sonra işlenmiş gidaya hayır.
Birbirimize yardimci olalım arkadaşlar
Sevgiler:KK200::KK74:

Sen neler yapiyosun spor yerine
ben spor yapamıyorum canım dediğim gibi hep evdeyim koşu bandı falan da yok. tek sporum markete gitmek arada:) iş bakıyorum inşallah çalışırsam daha kolay olacak. çocuğum yok 1 yıldır evliyim. Günaydın bu arada:)

Kizlar alemsiniz diyaloglariniz falan:emir_bebek:
Kader456 Kader456 demek hafızlık yapıyorsun çok sevindim kardes Allah cc kolaylik ihsan etsin.
latiyya latiyya arkadaşım yogurt ekle demissinde bu eklemeler başladı mı sonu gelmez o şifalı bu şifalı
Arkadaşlar sanırım devam edecek 3 kişiyiz kahvaltida ne yerseniz yiyin sonra sadece elma yiyecegiz bu diyetin standardı bu başka ekleme yapmayalım ben denedim :KK20:
Elmayı kabuklarıyla dograyip tarçını üzerine dökün tamam mı :super:
Abur cuburlari için that sugar filmini izleyin harika etkili oluyor tavsiyem:KK76:
Ben sağlık için şeker orucunada başlayacağım yani sadece doğal şekerı kullanacağım bundan sonra işlenmiş gidaya hayır.
Birbirimize yardimci olalım arkadaşlar
Sevgiler:KK200::KK74:
yoğurt yahu ekleme yaptığım abur cubur ıvır zıvır değil ki:) sen ne zamandır yapıyosun bu diyeti kaçtın kaç oldun bu sürede? birazdan kahvaltıya oturacam sonra gelsin elmalar:)
teşekkürler desteğin için :KK73:

ben spor yapamıyorum canım dediğim gibi hep evdeyim koşu bandı falan da yok. tek sporum markete gitmek arada:) iş bakıyorum inşallah çalışırsam daha kolay olacak. çocuğum yok 1 yıldır evliyim. Günaydın bu arada:)
Canim benim evde fitness yap pek iyi olur bak benim 2. Günüm :halay:gobegi hoplata hoplata yaptim:super:elma diyet ı yapacağız heryerimiz sarkmasın 70 lik nine gibi
Bide kizlar isminin altına kilo güncel kilo falan yazsanız bak ben bugun öyle yaptım bence böylesi daha iyi değil mi

Canim benim evde fitness yap pek iyi olur bak benim 2. Günüm :halay:gobegi hoplata hoplata yaptim:super:elma diyet ı yapacağız heryerimiz sarkmasın 70 lik nine gibi
Bide kizlar isminin altına kilo güncel kilo falan yazsanız bak ben bugun öyle yaptım bence böylesi daha iyi değil mi
hee yazmışsın kilo 65 diye dimi. benim de o civarda kilom ama net bilmiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum :eek: ne zaman başladın diyete? bi fitness programı indirmiştim ına başlayim bugün o zaman

şeker orucu ne bu arada? şekerin faydalısı olmaz ki şeker şekerdir. ?

X