Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benim bugün bir haftam ve bir hafta önce tartildigimda 73.300 kiloydum ama maalesef bugün tartildigimda 73.100 kiloyu gördüm. Anlamiyorum hiç bir şekilde kaçamak yapmadım yüz de yüz uydum diyete.... motivasyon alt üst bende

Benim bugün bir haftam ve bir hafta önce tartildigimda 67.300 kiloydum ama maalesef bugün tartildigimda 67.100 kiloyu gördüm. Anlamiyorum hiç bir şekilde kaçamak yapmadım yüz de yüz uydum diyete.... motivasyon alt üst bende
Yukarda yanlış yazdın sinirden ne yazdığımı bile bilmiyorum

kızlar bende 98 ile başlamıştım 94 ile kapattım sadece dün hafif öğle yemeği yedim onun haricinde kaçamak yok. bakalım bu hafta ne olacak

Kızlar annem regldan olabileceğini söyledi. Benim de regl olmama bir kaç gün kaldı belirtileride var. Acaba ondan mıdir ki? Bu hafta yine devam edeceğim baktım olmuyor artık o zmn karar veririm

kızlar bende 98 ile başlamıştım 94 ile kapattım sadece dün hafif öğle yemeği yedim onun haricinde kaçamak yok. bakalım bu hafta ne olacak

Hiç halsizlik yorgunluk hissetmedınızmi. Yapmak istiyorum ama dayanamam gıbı geliyor. Yeşil emlayıda çok severım

Bugün ilk günümdü. Tam yapamadım. Bir lokma simit 3 küçük salatalık ve üç elma yedim.akşam bir bardak ayran içtim. Hiç aç değilim şu an. Boyum 165 kilom 57 gibi. Hedefim bir kaç kilo vermek. O yüzden çok kasmadım.

Amann bacilar kurban olayim benide ekleyinn bugun gecti daha yarin baslayayim insallahhh yapabilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…