- 28 Şubat 2014
- 3.930
- 6.890
- 34
İlk günler 3. Ve 5. AkŞam yemek yedim dayanamadm ama şimdi tam uyuyorm. Fakat kahvaltımı çok serbest yapıyorm kepek ekmek tulum peynirli domates salatalık biber falan kahvaltı yapmayı seviyorm şu an rahatlıkla devam ediyorummCok iyi gercekten, tam uyabildiniz mi? Harika!
yumurta yemiyor musun kahvaltida?İlk günler 3. Ve 5. AkŞam yemek yedim dayanamadm ama şimdi tam uyuyorm. Fakat kahvaltımı çok serbest yapıyorm kepek ekmek tulum peynirli domates salatalık biber falan kahvaltı yapmayı seviyorm şu an rahatlıkla devam ediyorumm
Yumurta yiyemiyorm kahvaltımı iş yerinde yapıyorm bol peynir yiyorm o yüzdenyumurta yemiyor musun kahvaltida?
Cnm ben cok sık giremiyorum oglum saolsun cok yaramaz vakit bulamiyorum girmeye pazartesileri tarti gunu bugun benim 11. Gunun ve cok sukur hic kacamak yapmadim ama tartilmadim pazartesi tartilicam bakalim ilk hafta 5 kilo gittiBen de araniza katilmak istiyorum :)
Hangi gun tarti gununuz? Ben de bugun basladim ama sabah tostsuz, bugun yalnizca elma yiyecegim :)
Valla bende diyetin 4. Gununde adet olmustum ama 7. Gunun sonunda 5 kilo gitmisti verirsin korkmaÖzel günüm başladı benim ya. Acaba bu haldeyken kilo verebilir miyimm
ya ben biraktim, iste kafam calismaz oldu :)Kızlar kimseden ses çıkmıyor bakıyorm bıraktınız mı diyetii
mrb bende dıyet gunluklerıne konu actım elma dıyetı yapıyorum spor yaparakmı verdınız sızde ?Kızlarrr günaydınn tartı günü. Bu sabah itibariyle 90 kiloyum.2 haftada 8 kilo gitti ama hic kacamak yapmadım icim disim elma oldu yesil elmaya asık olan ben elmadan nefret ettim. Ama olsun sonuc cok iyi benim icin bugun kendime ödül verip istedigim bir sey yesemmi acaba