- 1 Nisan 2008
- 257
- 13
Kızlarrr günaydınn tartı günü. Bu sabah itibariyle 90 kiloyum.2 haftada 8 kilo gitti ama hic kacamak yapmadım icim disim elma oldu yesil elmaya asık olan ben elmadan nefret ettim. Ama olsun sonuc cok iyi benim icin bugun kendime ödül verip istedigim bir sey yesemmi acaba
Bende bugun basladim ama sabah kahvalti yapip oglen ve aksam elma yemeyi dusunuyorum siz nasil yaptiniz acaba kisaca anlatirsaniz cok makbule gecer kilo vermem lazim en kisa zamanda
Kızlarrr günaydınn tartı günü. Bu sabah itibariyle 90 kiloyum.2 haftada 8 kilo gitti ama hic kacamak yapmadım icim disim elma oldu yesil elmaya asık olan ben elmadan nefret ettim. Ama olsun sonuc cok iyi benim icin bugun kendime ödül verip istedigim bir sey yesemmi acaba
tamam o zaman birlikte yapalim bende sabahlari kahvalti ve sonrasinda elma yiyerek devam edecegimSlm bende baslamak istiyorum bugun :) bende sabah kahvalti yapip saat 19 kadar 6 tane elma yemeyi dusunuyorum
Oldu anlastik :) kolay gelsin bol bol eksiklerrrrtamam o zaman birlikte yapalim bende sabahlari kahvalti ve sonrasinda elma yiyerek devam edecegim
Spor vapmaya pek vaktim olmuyor canım yuruyebilirsen gunde 45 dakika yuruyorum sadece.mrb bende dıyet gunluklerıne konu actım elma dıyetı yapıyorum spor yaparakmı verdınız sızde ?
Canım elma diyeti yapiyorum. Sabah kepekli ekmekle yapilmis tost 1 yumurta 5zeytin domates salatalik sonrasi hep elma 8 den sonra hicbirsey yok. Tabi su ve yesil vay icmeyide unutmamak lazimBende bugun basladim ama sabah kahvalti yapip oglen ve aksam elma yemeyi dusunuyorum siz nasil yaptiniz acaba kisaca anlatirsaniz cok makbule gecer kilo vermem lazim en kisa zamanda
ay masallah nasil dayaniyorsun o kadar diyete :)Arkadaslar Merhaba ben 1 ayı geçti rejimdeyim toplamda 8 kilo verdim cok hızlı aldığım için sanırım hızlı verdim..Lahana çorbası denedim(ciddi faydasını gördüm ),normal sağlıklı beslendim her yolu deniyorum.Bu elmayida 5.gunum oldu yapıyorum kilo vermem durduğu için vücut bi sasirsin dedim ve gerçekten veriyorum hedefim 58 şu an 62yim..Acaba verdigimiz kilolar yağdan mi gidiyodur ben 3 bardak yeşil çay ve 3 litre su içiyorum ama hep aklimda soru işareti kaldi
Valla çok hırs yaptım beynimde bitirdim o yüzden hiç zorlanıyorum sanırım midemde küçüldü pek yemek aklıma gelmiyo☺ay masallah nasil dayaniyorsun o kadar diyete :)
Merhaba cnm valla su aralar galiba bunu uygulayan bir ben kaldim 3. Haftamı bitirdim baslangicta 98 kiloydum suan 97 kiloyum 3 haftada11 kg ilk baslarda hic zorlanmadim ama bu aralar zorlanir gibiyim bunuye artik elma istemiyor sanirim.Kizlar selam ben de bugun başlıyorum.. Yaza cok az kaldı ama sadece yaz degil saglık için de cok önemsiyorum bu diyet bana üniversitedeyken 20 kilo verdirmişti aralıklarla uygulayarak. İş hayatı vs kilo aldırdı. Ben su ana kadar kendi cabalarımla 17 kilo verdim. 3ünü geri aldım. Su anda 96 kiloyum. Gelişmeleri yazacağım. Şu sıra cok uygulayan yok sanırım. Umarım sonuçlar güzel olur. Herkese harika bir hafta ve azimli diyetler dilerim
Ben de başladım bugun HeyecanlıyımBoş durmayıp yeşil çayımı da yaptım. Yarına hazırlık.
listeyi de buzdolabına yapıştırıcam şimdi.
Var mıdır diyete devam eden?
ya bence bunu yapacağına sağlıklı bir diyet yap, zaten kilon üst sınırda olduğu için çabucacık verirsin, neden böyle bir diyetle metabolizmanı yavaşlatasın ki? Yeşil elmayı ara öğün olarak yiyebilirsin :)Bıktım artık bu kilolardan yemin ederim bıktım.
Artık ağlayarak yiyorum yeter.
Aldım bir kilo yeşil elma.Sabah başlıyorum.
Boy: 171
Kilo :85