- 19 Haziran 2015
- 226
- 307
- 32
[/QUOTE]rukgus #168 boy 98 kilo 3.gün
N nazayaz # 170 boy 98 kilo 3.gun
S seyma972010 # boy 165 kilo 68 1.gün
S serapege07 # 174 boy 71 kilo 3.gun
fatmazhrgvss # 162 boy 71 kilo 3.gün
B BernaKya #boy ... kilo 74 ..4.gün
ebrarece49 # boy 156 kilo 68 .. 1.gün
BASKA VARMI KIZLARR BERNA BOYUN NEDIR CNM
:)
simdilik bu kadariz kizlarrrr ...Aksama kadar dahil olmak isteyenleri aliriz pTesi kilo bildirimi yapilicaaakk ☺☺
çok geçmiş olsun canım umarım bi skıntı yoktur şimdi ...[/QUOTE]Kizlarr dun hastanede serumu yedimm migde suyum bitmis .Tartildim bugun 69 kilo geldim ama hasta bi sekildee .Sizde birakin yada en azindan az yemek yemelisiniz kizlar Aksamlarima yemek ekledim. Ara ogunlerde elma yiyecegim.
çok geçmiş olsun canım umarım bi skıntı yoktur şimdi ...
canım öğlen hafif yesek daha güzel olmaz mı ? en azından akşam yemek daha zararlı ben önceden bir diyet yapmıştım sabah öğlen abartmadan yedim akşamları çok acıkırsam sadece yoğurt yerdim 1 ay olmadan 10 kg vermiştim onun için söylüyorum.[/QUOTE]fatmayla ben bundan sonra akşam yiyerek devam edicez sanırım. bakalım o şekilde de işe yarayacakmı?
kızlar bende tartıldım 98 ile başlamıştım bu sabah 96 geldim şu an için bi sıkıntım yok gibi sizde durumlar nasıl ?
Valla ben tartilmadim cnm pazartesiyi bekliyorum ama şimdilik iyi gidiyor bir sıkıntı yok
[/QUOTE]rukgus #168 boy 98 kilo 3.gün
N nazayaz # 170 boy 98 kilo 3.gun
S seyma972010 # boy 165 kilo 68 1.gün
S serapege07 # 174 boy 71 kilo 3.gun
fatmazhrgvss # 162 boy 71 kilo 3.gün
B BernaKya #boy ... kilo 74 ..4.gün
ebrarece49 # boy 156 kilo 68 .. 1.gün
BASKA VARMI KIZLARR BERNA BOYUN NEDIR CNM
:)
simdilik bu kadariz kizlarrrr ...Aksama kadar dahil olmak isteyenleri aliriz pTesi kilo bildirimi yapilicaaakk ☺☺
Kızlar nasılsınız kimseden ses yok bugun nasıl gidiyo diyet??
Canım görüntü de değişiklik var mı yoksa sadece tartı da mı. İncelme falan var mıKızlar 2 gundur yazamadim 1 hafta erken adet oldum ve benim adetlerim cok sancili geciyor onun icin yazamadim hic. Eveeett gelelim sonuca bu sabah dayanamadim tartildim 7 gunde 98 kilodan 93 kiloya dusmusum tabi bunda adet olmamin vermis oldugu siskinlikte var. Inanilmaz mutluyum hic kacamak yapmadim isteyince oluyomus. Insallah hepimiz basaricaz kizlar ben inaniyorum...