Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

[/QUOTE]
Kizlarr dun hastanede serumu yedimm migde suyum bitmis .Tartildim bugun 69 kilo geldim ama hasta bi sekildee .Sizde birakin yada en azindan az yemek yemelisiniz kizlar Aksamlarima yemek ekledim. Ara ogunlerde elma yiyecegim.

Kizlarr dun hastanede serumu yedimm migde suyum bitmis .Tartildim bugun 69 kilo geldim ama hasta bi sekildee .Sizde birakin yada en azindan az yemek yemelisiniz kizlar Aksamlarima yemek ekledim. Ara ogunlerde elma yiyecegim.[/QUOTE]

çok çok geçmiş olsun cnm ben öyle devam ediyorum şu anda sağlımızdan önemlimi yaa akşamları azar azar yiyip 1 haftada verceğimize 2 haftada verelim önemli değil. geç olsun güç olmasın yani

Kizlarr dun hastanede serumu yedimm migde suyum bitmis .Tartildim bugun 69 kilo geldim ama hasta bi sekildee .Sizde birakin yada en azindan az yemek yemelisiniz kizlar Aksamlarima yemek ekledim. Ara ogunlerde elma yiyecegim.[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım yapıp yapmamak hakkında tereddütüm vardı şimdi kafam netleşti tek yönlü gıdanın bunu yapacağını biliyordum

Cok gecmis olsun cnm uzuldum. Suan nasilsin iyisindir umarim

kızlar bende tartıldım 98 ile başlamıştım bu sabah 96 geldim şu an için bi sıkıntım yok gibi sizde durumlar nasıl ?

çok geçmiş olsun canım umarım bi skıntı yoktur şimdi ...

Kizlarr dun hastanede serumu yedimm migde suyum bitmis .Tartildim bugun 69 kilo geldim ama hasta bi sekildee .Sizde birakin yada en azindan az yemek yemelisiniz kizlar Aksamlarima yemek ekledim. Ara ogunlerde elma yiyecegim.
çok geçmiş olsun canım umarım bi skıntı yoktur şimdi ...[/QUOTE]

fatmayla ben bundan sonra akşam yiyerek devam edicez sanırım. bakalım o şekilde de işe yarayacakmı?

çok geçmiş olsun canım umarım bi skıntı yoktur şimdi ...

fatmayla ben bundan sonra akşam yiyerek devam edicez sanırım. bakalım o şekilde de işe yarayacakmı? [/QUOTE]
canım öğlen hafif yesek daha güzel olmaz mı ? en azından akşam yemek daha zararlı ben önceden bir diyet yapmıştım sabah öğlen abartmadan yedim akşamları çok acıkırsam sadece yoğurt yerdim 1 ay olmadan 10 kg vermiştim onun için söylüyorum.

fatmayla ben bundan sonra akşam yiyerek devam edicez sanırım. bakalım o şekilde de işe yarayacakmı?
canım öğlen hafif yesek daha güzel olmaz mı ? en azından akşam yemek daha zararlı ben önceden bir diyet yapmıştım sabah öğlen abartmadan yedim akşamları çok acıkırsam sadece yoğurt yerdim 1 ay olmadan 10 kg vermiştim onun için söylüyorum.[/QUOTE]

ya ben işyerinde olunca yemek hazırlama şansım pek olmuyo açıkcası sabah kahvaltısıyla duruyom akşama kadar akşamda deli gibi acıkıyom tabi az yiyorum ama sonuç nolacak bilmiyom hiç deli olcam ama kilo vercem diye artık napcağımı şaşırdım valla

cok cok gecmis olsun. Simdi iyi misin?

[/QUOTE]
KIZLARR CANLARIM TABIKI DEVAM BIZ HAFTALIK KILO TAKIBINIZI YAPIYORUZ YINE SUYUNUZ YESIL cay ve hareket aralarda elma ile devam p tesi kilo bildirimi Haftalik kilo verme yarismasi gibiii olsun ☺☺

KIZLARR CANLARIM TABIKI DEVAM BIZ HAFTALIK KILO TAKIBINIZI YAPIYORUZ YINE SUYUNUZ YESIL cay ve hareket aralarda elma ile devam p tesi kilo bildirimi Haftalik kilo verme yarismasi gibiii olsun ☺☺[/QUOTE]

sen verdiğin o kiloyu hissettinmi ben sanki hiç vermiyom gibi geliyoda

Kızlar 1 haftam bitti benim ve çok kaçamak yaptım çarşamba günü kebap yedim cuma günü öğlen bir baklava akiam da çigköfte yememerağmen 2 buçuk kilo verdimmm mm. Haftaya kaçamaksız devam edicemmm

Kızlar 2 gundur yazamadim 1 hafta erken adet oldum ve benim adetlerim cok sancili geciyor onun icin yazamadim hic. Eveeett gelelim sonuca bu sabah dayanamadim tartildim 7 gunde 98 kilodan 93 kiloya dusmusum tabi bunda adet olmamin vermis oldugu siskinlikte var. Inanilmaz mutluyum hic kacamak yapmadim isteyince oluyomus. Insallah hepimiz basaricaz kizlar ben inaniyorum...

Canım görüntü de değişiklik var mı yoksa sadece tartı da mı. İncelme falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…