Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bu sabah tartildim 62.0; bu sabah tostumu da yedim. Yesil cayimi iciyorum simdi; 11-13-15-17-19 seklinde elmalarimi yerim.

Bugun 20000 adim atmayi planliyorum bir de iste ogle arasinda yuruyecegim :)

10 kilo vermek istiyorum, 30 gun yapsam veririm sanirim diye dusunuyorum; yapacagim da yasasin 52 kilo ile bir yaz gecirmek harika olacak :)

ben bu diyeti 1 hafta yapıp haftasonu canım ne istiyorsa yiyerek yaptım..2,5 ayda 14 kg vermıstım:)
5 gün eziyet,2 gün relaks
uzun bır süre almamıştım ama işte her diyette oldugu gibi ipin ucunu kaçırınca tüm verdıklerını gerı alıyorsun..
bu dıyette ara vermek cok önemlı bence haftanın 1 günü falan bırakın diyeti..hem vücut çok çökmüyor hemde metabolızma şaşırıyor..
ben şuan normal bir diyet yapıyorum ama kılo vermem durakladıgında hala 2 gün yaparım elma diyetini

İlk günler 3. Ve 5. AkŞam yemek yedim dayanamadm ama şimdi tam uyuyorm. Fakat kahvaltımı çok serbest yapıyorm kepek ekmek tulum peynirli domates salatalık biber falan kahvaltı yapmayı seviyorm şu an rahatlıkla devam ediyorumm
yumurta yemiyor musun kahvaltida?

Ben de bugun ilk gunum zorlaniyorum, bir acikiyorum bir tok hissediyorum bakalim neler olacak :KK43: Yarin sabah olsa da kahvalti etsem diye dusunuyorum :KK70:

selam ben de bugun biraz bozdum ama cok da degil.

sabah 8'da 1 light peynirli tam bugday ekmekli tost, sonra 2ser saatle 4 yesil elma, sonra 17.30'da muz ve en son aksam biftekli salata yedim; aksam 10 gibi de 7 findik. tansiyonum dustu cunku. Valla benim isyerinde beynim duruyor, yesil cay yesil elma ara ogun olarak daha cok devam edecegim sanirim. Cunku oglen yemek yemeyince beynim duruyor.

15000 adim attim bugun :)

Ben de araniza katilmak istiyorum :)

Hangi gun tarti gununuz? Ben de bugun basladim ama sabah tostsuz, bugun yalnizca elma yiyecegim :)
Cnm ben cok sık giremiyorum oglum saolsun cok yaramaz vakit bulamiyorum girmeye pazartesileri tarti gunu bugun benim 11. Gunun ve cok sukur hic kacamak yapmadim ama tartilmadim pazartesi tartilicam bakalim ilk hafta 5 kilo gitti

Kizlar bu ayin 27 sinde en yakin arkadasimin dugunu var ve ben dogum yaptiktan sonra cooook kilo aldim cook mutsuzum ne denediysem sonuca ulastirmadan biraktim insanlarla gorusmek istemiyorm canim cok skkn adini vermiyeyim shaker gibi icilen iceceklerden aldm.ama icmedim elma diyetini biliyorum universitedeyken okumustum burada son carem bu beni de alin motive olurum sizlerle ben de nasipse pazartesi baslayabilirim birbirimizi takio edelim birakmayalim verelim su kilolarii:KK1::oops:

Kızlar kimseden ses çıkmıyor bakıyorm bıraktınız mı diyetii:110:
ya ben biraktim, iste kafam calismaz oldu :)
ama yesil elma ara ogunlerde yiyorum baya kesiyor yani hissediyorum.
ben iste carsambada beri dikkat ediyorum benim de 1 kilo oldu sadece sanirim yarin sabah tartilinca daha iyi anlarim :)

Kızlarrr günaydınn tartı günü. Bu sabah itibariyle 90 kiloyum. :KK73: 2 haftada 8 kilo gitti ama hic kacamak yapmadım icim disim elma oldu yesil elmaya asık olan ben elmadan nefret ettim. :-) Ama olsun sonuc cok iyi benim icin bugun kendime ödül verip istedigim bir sey yesemmi acaba :kk77:

Kızlarrr günaydınn tartı günü. Bu sabah itibariyle 90 kiloyum. :KK73: 2 haftada 8 kilo gitti ama hic kacamak yapmadım icim disim elma oldu yesil elmaya asık olan ben elmadan nefret ettim. :-) Ama olsun sonuc cok iyi benim icin bugun kendime ödül verip istedigim bir sey yesemmi acaba :kk77:
mrb bende dıyet gunluklerıne konu actım elma dıyetı yapıyorum spor yaparakmı verdınız sızde ?

X