180 tatlım boşnak :)Canim boyun nedir ve kacinci gunun
Haklisin cnm eee sen ne kdr yapmayi dusunuyossun bu yontemi cnmcanım açalım da elma diyeti ile alakalı deyip kaldırırlar muhtemelen
Oooo masallah masallah ☺☺☺ekliyorum cnm bgn 1 .gununmu180 tatlım boşnak :)
Seraaapcim aslindaa o metabolizmaya bagli ya sen daha hareketlisindir mesela ☺Allah bagislasin bebislerini canimm.Nazcim ben o ye ye diyenleri pek iyi niyetli bulmuyorumm aslindaa Kiskanclik mi desemmm ne desem benim bebegimde 1 bucuk yasinda suan ☺ kzlar bu sabah musli yedim 1 tabak kahvalti miyetine devammm elmalraa Off yemek yemegiii ozledim cooook
Gecmis olsun ne oldu ????Kizlar benim migdem fenaAaaaaaa
Bende anlamadim ama ilk gun daha rahattim sanki ..
mesajda yazmıştım tatlım 1. günüm diye :)Oooo masallah masallah ☺☺☺ekliyorum cnm bgn 1 .gununmu
Miden ne kadar alıyorsa o kadar ye zorlamanın anlamı yok canımValla benim iyi gidiyo tartilmadim bi sıkıntı da yok Allah a sukur. Ama 2 kilo elma fazla sanki valla 6 tane yedim bugunluk yeter diye dusunuyorum. Migde almiyo artik
Beraber başlamışız canım inşallah sonunu da getiririzmesajda yazmıştım tatlım 1. günüm diye :)
canım hedefim 70 kg olana kadar devam etmek ama 6 gün yapıp pazarları abartmadan istediklerimi yiyeyim diyorum 28 kg vermem lazım inşAllah başarırız hep birlikteHaklisin cnm eee sen ne kdr yapmayi dusunuyossun bu yontemi cnm
Beraber başlamışız canım inşallah sonunu da getiririz