Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar biraz daha aktif olmaya çalısalım paylaşarak daha kolay olur...

ya onlara göre ben kilolu değilim çünkü... iyi böyle iyi diyolar o yüzden de gereksiz buluyolar işte. neyse ben yapabildiğim kadar yapcam artık bakalım neler olacak !!!

Valla benim iyi gidiyo tartilmadim bi sıkıntı da yok Allah a sukur. Ama 2 kilo elma fazla sanki valla 6 tane yedim bugunluk yeter diye dusunuyorum. Migde almiyo artik

Selam kızlar nasıl gidîyo benim için herşey yolunda hedefim 48 kilo olmak ilk gün bittimi gerisi gelir inşallah

demin erkek arkadaşım hadi yemeğe gidiyoruz diye baskı yaptı hayır yazın bu işin plajı var plajın şişmanı 0 beden düşmanı olmak istemiyorum diye en nazik şekilde yanıtladım sonrada gidip elmadan hızlıca bir ısırık kopardım şuan sakinim bu işin dönüşü yok canlar 30 gün çekicez sonra başkaları çatlasın nasıl verdin nasıl verdin diye <3 <3 hep beraber motivasyon kızlar
ey 36 beden kadınlar bizi hakir göremezsiniz bu kiloları nasıl aldıysak vermesini de en iyi biz biliriz
Beraber başlamışız canım inşallah sonunu da getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…