Merhaba arkadaşlar uzuunn uzuun okuduktan sonra bende yapmaya karar verdim. Hatta şuan ilk elmamı yiyorum inşallah işe yarar hepimize kolay gelsin.. ✌
merhaba bende biraz önce yedim iki tane şimdi su içmeye devam :) faydasını görürüz inş.
İnsallah.. Yanlız ben su icme özürlüyüm onu nasıl yapicam bilmiyorum yaa
Az önce telefonuma su icme programı indirdim saatte 1 su içmeyi hatırlatıyormus bakalım onu bir deniycemen büyük etkenlerden biri de su ama şişeye doldur gözünün önüne koy bol bol iç.... günlük 2,5-3 lt su içmen şart. her diyette aynı :/
Az önce telefonuma su icme programı indirdim saatte 1 su içmeyi hatırlatıyormus bakalım onu bir deniycem
aaa çok iyiymiş o :) unutmamış olursun bu durumda
Inşallah işe yarar bakalım önümüzdeki pazartesi sonucu yazarim. Gazamız mübarek olsun.. :)
Ya acaba sekersiz turk kahvesi icebilirmiyiz? Ben kahve icmeden duramam daamiiinn amiinnn :) 1 haftaya yazarız yine sonuçları
Ya acaba sekersiz turk kahvesi icebilirmiyiz? Ben kahve icmeden duramam da
ben varım canım 6 gün yapıp sadece pazarları serbest gün yapcam şu an için en az 30 kg vermem lazımMerhabaa benim boyum da 1.68-1.70 arası ben de tam olarak bilmiyorum hala kilom 63 tam ve yarın başlıyorum ne diyosunuz?
kızlar var mısınız haftalık tartı günü yapalım motive edelim birbirimizi
çok güzel canım hadi kızlar destek lütfen organize olmamız lazım :)))ben varım vallabi tartı alabilirsem tabi önce
Valla bende varımkızlar var mısınız haftalık tartı günü yapalım motive edelim birbirimizi
Bu sabah tartıda 98 i gordum malesef. Benimde 35 kilo vermem lazim. Her pazartesi kiloları paylaşalım ne dersinizkızlar var mısınız haftalık tartı günü yapalım motive edelim birbirimizi
Süer kilomuz da aynıymış sizinle her pazartesi tartılalım boyunuz kaçtı acaba ?Bu sabah tartıda 98 i gordum malesef. Benimde 35 kilo vermem lazim. Her pazartesi kiloları paylaşalım ne dersiniz
1.70 sizin? ?Süer kilomuz da aynıymış sizinle her pazartesi tartılalım boyunuz kaçtı acaba ?
Tamam canim bende varimmmmkızlar var mısınız haftalık tartı günü yapalım motive edelim birbirimizi