Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bu diyeti 1 hafta yaptim iyi kilo verdim sonra kortizonlu ilac kullandim 1 2 aydir vee suan 71 kiloyum bgn 1.gunumdu atlattim hirsss ettim veee birakmayi dusunmuyorum..20 kilo vermek istiyorum 15 olsada olur Burada hergunumu yazicam.Bu kez iradeli olan ben olucam. 15 gun boyunca tartilmayacagim. benimle bu yolda olan varmiii yaaa bi arkadass
Ben varım

Kizlar bu diyeti 1 hafta yaptim iyi kilo verdim sonra kortizonlu ilac kullandim 1 2 aydir vee suan 71 kiloyum bgn 1.gunumdu atlattim hirsss ettim veee birakmayi dusunmuyorum..20 kilo vermek istiyorum 15 olsada olur Burada hergunumu yazicam.Bu kez iradeli olan ben olucam. 15 gun boyunca tartilmayacagim. benimle bu yolda olan varmiii yaaa bi arkadass
Valla aynı hırs bendede var ilk gunu atlattim gerisi kolay artık. Ilk uyguladiginda bu diyetle kac kilo vermistin??

kaç kg vermiştin canım 1 haftada destek olalım birbirimize haftalık tartılalım bende dün başladım 98 kg ile bugün 2.günüm...

kızlar dünkü menüm bu şekilde;

sabah
1 yumurta
1/2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
şekersiz çay

ve sonrasında 4 adet elma yedim öğünlerde
gün içerisinde 2,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay

sizlerde paylaşın hadi kızlar çok güzel kilolar vereceğiz ben inanıyorum

bnm dünki kahvaltım

1 yumurta
1/2 tam buğday ekmeği
5 küçük zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
domates
şekersiz çay

sonrasında her iki saatte bir 2 şer elma yedim önce aldığım elmalar küçüktü baya çünkü :)
2 bardak yeşil çay

benim boyum 1,73 kilom da 71 :KK43: 65 olmam lazım...inşallah gidecek onlarda

kaç kg vermiştin canım 1 haftada destek olalım birbirimize haftalık tartılalım bende dün başladım 98 kg ile bugün 2.günüm...
Canim benimde bgn 2gunum ama ben o kadar hirslandimki kahvaltida yapmiyorummm .. ptesi kilo bildirim gunu olsun diyorumm sizce :-))) sanirim 4 5 kilo gitmisti 1 haftadaa amaa o zmn kahvaltida yapiyodum

X