Ne alemdesin verebildinmi kilo ? Bende ise yaramadi acaba baslarinda olucakmi mrk ediyormArkadaşlar ben de bugünden itibaren katıldım araniza. Su an 2 tane yeşil elma yedim ve yeşil cay demledim. Boy 1.63. Kilo 74.
Hadi hayırlısı. 15 kilo vermek istiyorum.
Hayır ya. Ben zaten direk elma yemiyorum ki. Onu yapamadım. Az yemeğe çalışıyorum. İlk günler çok halsiz kaldım ya yapamadımNe alemdesin verebildinmi kilo ? Bende ise yaramadi acaba baslarinda olucakmi mrk ediyorm
Ben katılmak istiyorum .hanımlar elma dietini daha öncede yapmıştım uyarsanız kilo veririsiniz ama bu dietten önce daha düşük kalorili bi dietten bu diete geçiş yaptıysanız veremezsiniz bu arada ben geçmiş sayfalrın 2000 falan okumuştum konuyu açnı görmek için meğer sahte ymiş sahte değilde kendi resmi diye çalıntı bi resim koymuş yakalnıncada siizi motive etmek için yaptım diyerek kendini savunmuş
bu diete başlıycam yanıma arkadaş arıyorum hanımlar
Ben bu diyeti yaptim cok dikkat ederek ustelik gunde iki saat sporla ama gram oynamadi cok moralim bozuldu simdi uc haftadir normal diyetteyim sporla beraber ve 9 kilo verdim 118 den 109 a dustum cok sukurBen katılmak istiyorum .
Ben katılmak istiyorum .
Tamam ama şok diyet olmaz mi ya. Hipotiroid var bende. Yaza kadar 20 kilo vermek istiyorum ama şok diyet olmasını istiyorum.
Ben 76 kiloyum. Bende 20 kilo vermek istiyorum. O zaman bende sabah 1 dilim ekmek ile kahvaltı yapıp öğlen yine çorba, salata, 3 kaşık ( o gün ne pişerse) o yemekten yiyip aksam elma mi yiyeyim?tatlım günaydın ben başladım bende 40 kilo var verilecek 102 kg yum benimde 8 aylık bebeğim var emziriyorumda kaloriyi çok düşürmek geçici kg veridirir bu yüzden 1 öğün normal yemek diğer öğünler elma yiyerek yapıcam ben 7 gün işyerinde öğle yemğim oluyor çorba yoğurt sebze diğer öğünleride elmayla atlatıp günü bitiricem benim niyetim bu sen kaç kg sun
Ben 76 kiloyum. Bende 20 kilo vermek istiyorum. O zaman bende sabah 1 dilim ekmek ile kahvaltı yapıp öğlen yine çorba, salata, 3 kaşık ( o gün ne pişerse) o yemekten yiyip aksam elma mi yiyeyim?
Hayır geçen hafta yapmıyordum canım. Yeşil cay in zayiflattigina inan mıyorum ben ya.evet aynen öle ama öğle yemeğin 13 geçmesin tatlım benemzirdiğim için içemiyorum ama sen bol yeşil çay iç daha önce bi diet yani geçtiğimiz hafta yiyormuydun diettemiydin buda önemli geçen haftaya göre günlük kaloriyi düşürmen lazım
Hayır geçen hafta yapmıyordum canım. Yeşil cay in zayiflattigina inan mıyorum ben ya.[/
iştahı kesip metabolizmayı hızlandırıyor
Anladım. Kaç bardak içeyim peki