- 19 Haziran 2015
- 226
- 307
- 32
1 60 bilemedin 162 cnm bi tur standartt☺ seninnnntamamdır pazartesi yazarızboyun kaç ki 55 te çok az deilmi?
Sabah bugday ekmegiyle tost 5 zeytin ve sekersiz cay ictim sonra gun boyu 5 elma yedim.kızlar dünkü menüm bu şekilde;
sabah
1 yumurta
1/2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
şekersiz çay
ve sonrasında 4 adet elma yedim öğünlerde
gün içerisinde 2,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay
sizlerde paylaşın hadi kızlar çok güzel kilolar vereceğiz ben inanıyorum
Cnm dun başladım ben. Boy:170 kilo:98Kizlaaaaar Evet KIMMMMMLER BENIMLE HERKES KILOSUNU YAZSIN VE KACINCI GUNU OLDUGUNU YAZSINNN LISTE YAPICAMMMM..
1 60 bilemedin 162 cnm bi tur standartt☺ seninnnn
bende varım şekercim 2.günüm 1,68 boy 98 kgKizlar suan baz ve serap ve tabiki ben 3 kisiyiz aksama kadar listeyi olusturalum sanirim 3umuzde 2.gundeyiz ☺spor yapmiyorum ben suan cunkuu 2 ayda yada 2 haftada baslanmali . Amacim ramazana kadar istedigin kiloya ulasmak . Kahvaltisiz yapiyorum bu diyeti ptesi bakalim kim kac kilo vermis
kızlar 6 hafta zamanım var erkek arkadaşımın ailesi ile tanışcam ve ne yapıp edip vermem lazım asla pes etmeyelim destek olalım birbrimize :)))
Benimde benimde 10 haftamm var tatile zayif gitmek istiyorum artik.. pes etmek yokk gerci ilk gunu atlattiktan sonra 2. Gun daha kolay geldi bana insallah basaricaz..kızlar 6 hafta zamanım var erkek arkadaşımın ailesi ile tanışcam ve ne yapıp edip vermem lazım asla pes etmeyelim destek olalım birbrimize :)))
Hosgeldin o zamanBende katilmak istiyorum. Boy: 165 baslangic Kilo: 67,400 1. Gün hedef :55kg
okul stress yüzünden baya Kilo aldim insallah bu diyetle kilolarimdan kurtulurumD
Gercekten ye ye bitmedi yabugün içimiz dışımız elma oldu haa1,5 kilo ye ye bitmiyo
Gercekten ye ye bitmedi ya
Aynen canım bugün düne göre daha iyiydi dün fena halsizdim ve baş ağrısı vardı bugün şükür sıkıntım yok gibi :)Benimde benimde 10 haftamm var tatile zayif gitmek istiyorum artik.. pes etmek yokk gerci ilk gunu atlattiktan sonra 2. Gun daha kolay geldi bana insallah basaricaz..
Aynen canım bugün düne göre daha iyiydi dün fena halsizdim ve baş ağrısı vardı bugün şükür sıkıntım yok gibi :)
bide bizim seninle boy kilo dengemiz benziyor canım tatlı rekabet güzel olur istersen ?Aynen canım bugün düne göre daha iyiydi dün fena halsizdim ve baş ağrısı vardı bugün şükür sıkıntım yok gibi :)
pes etmek yok canım bi kaç gün atlatırsak gerisi gelecek ben masabaşı çalışıyorum bide düşün halimi sürekli aklıma bişeyler geliyor motive edelim birbirimizi ramazanı düşün mesela ilk günler zor gelse de bi kaç gün sonra alışıyoruz değil mi ama ?valla benimde tam tersi yaa dün daha iyiydim :) bugün acıkmaya başladım
bide bizim seninle boy kilo dengemiz benziyor canım tatlı rekabet güzel olur istersen ?