- 19 Haziran 2015
- 226
- 307
- 32
Bugun 1.gunu bitirdim .. Sen kacinci gundesinTamam canim bende varimmmm
Ben varımKizlar bu diyeti 1 hafta yaptim iyi kilo verdim sonra kortizonlu ilac kullandim 1 2 aydir vee suan 71 kiloyum bgn 1.gunumdu atlattim hirsss ettim veee birakmayi dusunmuyorum..20 kilo vermek istiyorum 15 olsada olur Burada hergunumu yazicam.Bu kez iradeli olan ben olucam. 15 gun boyunca tartilmayacagim. benimle bu yolda olan varmiii yaaa bi arkadass
Valla aynı hırs bendede var ilk gunu atlattim gerisi kolay artık. Ilk uyguladiginda bu diyetle kac kilo vermistin??Kizlar bu diyeti 1 hafta yaptim iyi kilo verdim sonra kortizonlu ilac kullandim 1 2 aydir vee suan 71 kiloyum bgn 1.gunumdu atlattim hirsss ettim veee birakmayi dusunmuyorum..20 kilo vermek istiyorum 15 olsada olur Burada hergunumu yazicam.Bu kez iradeli olan ben olucam. 15 gun boyunca tartilmayacagim. benimle bu yolda olan varmiii yaaa bi arkadass
benimde 1,68 canım1.70 sizin? ?
kaç kg vermiştin canım 1 haftada destek olalım birbirimize haftalık tartılalım bende dün başladım 98 kg ile bugün 2.günüm...Kizlar bu diyeti 1 hafta yaptim iyi kilo verdim sonra kortizonlu ilac kullandim 1 2 aydir vee suan 71 kiloyum bgn 1.gunumdu atlattim hirsss ettim veee birakmayi dusunmuyorum..20 kilo vermek istiyorum 15 olsada olur Burada hergunumu yazicam.Bu kez iradeli olan ben olucam. 15 gun boyunca tartilmayacagim. benimle bu yolda olan varmiii yaaa bi arkadass
Günaydın kızlar aranizda diyetle beraber spor yada yürüyüş yapan varmı?
Valla aynı hırs bendede var ilk gunu atlattim gerisi kolay artık. Ilk uyguladiginda bu diyetle kac kilo vermistin??
Canim benimde bgn 2gunum ama ben o kadar hirslandimki kahvaltida yapmiyorummm .. ptesi kilo bildirim gunu olsun diyorumm sizcekaç kg vermiştin canım 1 haftada destek olalım birbirimize haftalık tartılalım bende dün başladım 98 kg ile bugün 2.günüm...
Aynen ramazana kadar 50 belki 54 kilo olmam lazimmmmmmm benimdeeve kesinlikle varım 2 ay zamanım var en az 30 kg vermem lazım 1,68 boy 98 kilo malesef
Hergun tartilinca motivasyon bozuluyo benceee bazen gitmiyo bazen 1 1 gidiyooo cnmm o yuzden haftalik bekleee tartimi saklattiim esimee yoksa bende duramamBen tartılmadan duramıyorm ya siz nasıl tartılmadan durmayı başarabiliyorsunuz
ben varım valla şu anda 71 kiloyum hedef 65 şimdilikKizlaaaaar Evet KIMMMMMLER BENIMLE HERKES KILOSUNU YAZSIN VE KACINCI GUNU OLDUGUNU YAZSINNN LISTE YAPICAMMMM..
ben varım valla şu anda 71 kiloyum hedef 65 şimdilik
Bende 71 kiloyum ama 5t olmak istiyorum 2.gunumdeyim aksam 6 ya kdr herkes yazsin ptesi kilo bildirimi yapiyoruz Serapppcim2.gündeyim bu arada
Bende 71 kiloyum ama 5t olmak istiyorum 2.gunumdeyim aksam 6 ya kdr herkes yazsin ptesi kilo bildirimi yapiyoruz Serapppcim