Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar, benide araniza alirsaniz sevinirim :))
Bende yarin bu diyete baslamak istiyorum, bana arkadas olmak isteyen var mi? Birde butun gun boyunca sadece kahvalti yapip elma yiyoruz dimi ?

esenleyla bugün başlıyoruz ozman ben dün başlayamadım eşim elma almayı unutmuş emzirdiğim iiçinde mecbur atıştırdım ama bugün start veriyoruz bakalm

1 öğün ye tatlım vücudu çok aç bırakıp dieti bozma zaten yeterince zor bi diett bend eçalıştığım için kahvaltıları yaapamıycam öğlenleri iş yerinde çorba yoğurt sebze yiyerk geçiricem

Bende aynen calistigim icin kahvalti yapamiyorum artik oyle yaparim bende :))

hanımlar ben 3 kg verdim ama elma diyetine benzemedi yaptığım tek öğün yedim acıkırsam elma yedim 2 elmayı geçmedi yediğim bu arada benim kg 102 den 99 oldu yani kilom fazla sizde etki etmeybilir bu yöntem

Merhaba ben inş bugün elma diyetine başlıcam. 115 kiloyum. .her cuma kaç kiloya kadar verdigimi yazıcam .destekleyin beni kızlar bu arada konuyu açan bayan en son ne kadar zamanda kaç kilo vermiş acaba bilen varmi

Bende hurma diyeti yaptim 2 gunde 2 kilo gitti. Ama 3. Gunu misafirlrim nedeniyle birakmak zorunda kaldm vicdan azabi cekiyorumm

Yarın başlıyorum kızlar.61 kiloyum.benimle başlayacak kararlı arkadaşlar varsa destek olalım birbirimize

İlk günüm güzel geçti.haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorum.(umarım dayanabilirim) . Kaçamak yapmadım hadi hayırlısı :)

Bugün 2.gün..iki dilim ekmek ve sahanda yağsız yuurtayla güzel bir kahvltı yaptım.yanonda domates,turp ve light üçgen peynir eşliğinde.dayanamıyorum.yarın tartılcam

Az önce spordan geldim günlük :) kendi kendime konuşmak güzelmiş :)
Bugün de bitti. Bugün 3-4 çorba kaşığı yoğurt ve beyaz leblebi kaçamağım oldu.ama 2 kez spor yaptım.
Sabah yarım saat evde bisikletime bindim.
Az önce de spor salonundan geldim.
Sabah tartılıp yazacağım.şuan biraz açımm

kızlar varmı yapacak olan yoldaş arıyorum boy 1,68 kilo 98 rakip aranıyorrrrr

Bugün ikinci günüm var ilk günden 700 gram gitmiş hemde akşam çorba salata azda olsa tavuk ızgara kaçamağı yapmama rağmen. Açlıktan midem sırtıma yapışmıştı mecbur yedim. Şimdide kahvaltımı yaptım elmamı yicem. Hadi hayırlısı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…