Hosbuldukk :) ben de baya bi okudum kuralları da anladım ilk elmami yedim yalnız spora zamanım olmayabilir artık ona yapcak biseyim yok :/ bi de bi sorum olcak afedersiniz bağırsakları bozuyo mu bu beslenme biçimi?Canimm hosgeldin 4 uncu gunum bugun. Sana verebilecegim tavsiye ilk sayfadaki kurallari okuman ve harfiyen uygulaman. Baskada verebilecek taavsiyem yok bitanem bende aynen yazilanlari uyguluyorum cunku. Hii suyuu lutfen en az 3 litre ic. Ve sporu en az 30 dk yap. Bu yuruyus olabilir. Ve fazlada takma kafana. In sha Allah hepimiz bu kilolardan kurtulacagiz.
Est. Sorabilirsin herzaman tatlim ewet ishal yaptiriyoHosbuldukk :) ben de baya bi okudum kuralları da anladım ilk elmami yedim yalnız spora zamanım olmayabilir artık ona yapcak biseyim yok :/ bi de bi sorum olcak afedersiniz bağırsakları bozuyo mu bu beslenme biçimi?
Of kötü oldu bu yaa ben doğum kontrol hapı kullanıyorum da sıkıntı olabilir diye korkuyorum :/ bugün kacamaksiz ilk günümü bitirdim 3 lt de su içtim inşallah yarın devamEst. Sorabilirsin herzaman tatlim ewet ishal yaptiriyo
Canim niye kotu olsunki ? Supersinnn aynen boyle devam tatlim ben tam bugun yapamadim diyeti malesef evde degildim tum gunOf kötü oldu bu yaa ben doğum kontrol hapı kullanıyorum da sıkıntı olabilir diye korkuyorum :/ bugün kacamaksiz ilk günümü bitirdim 3 lt de su içtim inşallah yarın devam
GünaydınlarrrCanim niye kotu olsunki ? Supersinnn aynen boyle devam tatlim ben tam bugun yapamadim diyeti malesef evde degildim tum gun
Hahaahha kizzz neden utaniyosun deli muuaahh. Ewet bitanem kahvaltiyi daha ski yap ki acikmayasin. 4 gunde 2,5 verdim canim.Günaydınlarrrcanım kötü olmadı utanarak söylüyorum afedersin bagirsaklarima bişe olmadı allahtan şimdilik sıkıntı yok bugün devam edicem ama kahvaltıyi daha sıkı yapmak istiyorum sen de bugun bozma tatlım zaten 4 gün yapmışsın 4 günde ne kadar verdin peki tartıldın mi?
Vayyy 4 günde 2.5 baya iyiymiss tebriklerrrHahaahha kizzz neden utaniyosun deli muuaahh. Ewet bitanem kahvaltiyi daha ski yap ki acikmayasin. 4 gunde 2,5 verdim canim.
Haahaha supeeeeeerr ben asil seni tebrik ederim canim. Benim 2,5 vermem 1 gun iyi yapmamisdim ama bugunden itibaren cok super yapicagim diyetin disindan cikmayacagimVayyy 4 günde 2.5 baya iyiymiss tebriklerrrben de bugun dayanamadım tartıldım dünden bugüne 1 kilo gitmiş hep böyle gitmez dee en az 3 gün denicem bugün kahvaltıda baya bayaa abarttim aksama kadar acikmam sanırım
Canimm diyetin nasıl gidiyor bakalım inşallah bozmamissindir :) ben bugun 1 elma yiyebildim midem almadı acikmadim da her ne hikmetseHaahaha supeeeeeerr ben asil seni tebrik ederim canim. Benim 2,5 vermem 1 gun iyi yapmamisdim ama bugunden itibaren cok super yapicagim diyetin disindan cikmayacagim
Bitanem iyi gidiyor istiyorsan ozelden yazisslim ben artik burayi takip etmeyi birakicam herkes kendi halinde motive etmiyorlar. Neyse ben boyle grupta olmam birdaha. Istiyorsan ikimiz yarisabiliriz.Canimm diyetin nasıl gidiyor bakalım inşallah bozmamissindir :) ben bugun 1 elma yiyebildim midem almadı acikmadim da her ne hikmetse
Şu saatten sonra yemek yok gibi bi durum var mı? Saat 7den sonra yemeyeceksiniz mesela?birinci gun 1kilo yesil elma 4bardak yesil cay 3lit su
sabahlari iki dilim esmer ekmek tost olarak birkac tane yesil zeytin liht peynir
ve ondan sonra karnim aciktikca elma yiyorum yani ortalama her iki saat ve sadece birinci gunu zorluk cektim diye bilirim bas agrisi oldu ama ondan sonra super gecti bugune kadar
arkadasim her elmanin yaninda esmer ekmek yemis yavas yiyerek hemen tokluk hisi geliyor ama zaten bir kilo elma gun boyunca tokluk veriyor onun icin ben sadece sabahlari ekmek yedim
googlede bakarsaniz elma diyeti hakinda zayiflatici bir ozeli oldugnu goreceksiniz
burda bir ornek
Elma yiyerek zayıflamak mümkün.Evet yanlış duymadınız bazı bilim adamları elma yiyerek zayıflamanın mümkün olduğunu kanıtlama çalışmalarına başladılar.Hem tok tutması hemde içinde asidik madde bulundurması nedeniyle zayıflamak isteyen kullanıcılarına elmayı tavsiye ediyorum.
Başladın mı canımslm. ben de katiliyorum.. en son 105 106 kiloydum. gecen sene 24 kilo verdim. ancak 9 aydır dikkat ediyorum veremiyorum.. aksine her seyahatte 2 şer kilo aldım. hem de aç kaldığim halde. sonra isveç diyeti yapıp bu 6 kilodan kurtuldum. şimdi de sizinle bu diyeti yapacağım. 2 gündür elma bulamiyorum. yarin pazardan alıp perşembe başlıyacağım. cevremde benimle birlikte bu diyeti yapacak insanlar arıyorum. tek sorun 5 bardak yeşil çay içmek. Çünkü 2 bardaktan fazlasınün zararlı olduğunu biliyorum. ne dersiniz.. var misinız yarışmaya
Ben yarrın başıyacağım başlayalım mı?Başladın mı canım