Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar siz kilolarinizi yazip gidiyorsunuz ama boyle olmazki pitirciklar birbirimize destek olmamiz lazim :) sohbette gerekiyor bence. Birbirimizi bi yandan motive etmemiz gerekmiyormu. Destek amacli burda degilmiyizki zaten. Oyle olmasaydi buraya katilmadanda evde kendikendimize yapabilirdik bu diyeti

Kizlar dunden bugune de 600 gr kadar vermisim dun biraz kacirdim cok az ama onun icin az vermisimdir herhalde bugun 4. Gunum toplamda 3 kilo verdim karniniz acikinca tartildiginiz gunku mutlulugunuzu dusununun guzel kiyafetleri dusunun en onemlisi sagliginizi dusunun kizlaar

ben de dün dayanamayıp biraz hurma yemiştim, limonlu soda içmiştim, ve de spor yapmamıştım, 400 gr ( 67.7 oldum) vermişim, işte 3 günde 2 kilo oldu benim toplamda.
Bu arada çok fazla bakamıyorum foruma zamansızlıktan, kusura bakmayın

Kizlar dun diyeti bayagi bir bozdum sabahda tartildim 84.400 500 gr almisim hemen yahu neyse bugun normal kaldigim yerden hic kacamaksiz devaaaam

selam arkadaşlar konunun başından başladım ama çok uzun nasıl katılırım bu harekete muhteşem sonuçlar paylaşmışsınız

selam arkadaşlar konunun başından başladım ama çok uzun nasıl katılırım bu harekete muhteşem sonuçlar paylaşmışsınız
Canim oncelikle hosgeldin bu takim biraz sessiz sakin ama birbirimize destek olarak motive vererek senlenecekk in sha Allah. Ilk sayfadaki yazilanlari okumani oneririm, gozun korkmasin. Bi kac gun ilk gunler zor geciyor ama sonradan alisiyorsun. Ilk once bu diyeti gercekten yapmak
Istiyormusun emin ol kendinden ve bu cevabi ver kendine yok ben kendime guvenemiyorum yari yolda birakirim
Diyorsan her diyette oldugu gibi bu kilolar cabucak alinacaktir. Tabikide bunyeden bunyyeye degisir. Sana tavsiyem ideal kilona gelene kadar disini skman ve sonradan bedenimizi buna alistirarak birakmak. Yapamam diyorsan hic baslama ve elmayla kaldigin kendine iskence yaptigin gunlere yazik olmasin. Cunku gercekten zor ilk gunler.

teşekkür ederim evet okudum ve yapmaya karar verdim yarın başlıyorum hafta sonu evdeyken biraz alışırım sanırım desteğinize tekrar teşekkürler

Ama boyle olmazki. Nerde buranin sohbeti ? Sadece bildirim yapip kacacaksak hic kusurabakmayin yani konu takip etmeye bile degmez. Hadi kizlarr biraz kaynasalim motive edelim birbirimizi. Boyle olmaz.

@Yasmiin17 yasmincim sen ne zamandır yapiyosun bu diyeti canım? Bana verebileceğin tavsiyeler varsa sevinirim :)
Canimm hosgeldin 4 uncu gunum bugun. Sana verebilecegim tavsiye ilk sayfadaki kurallari okuman ve harfiyen uygulaman. Baskada verebilecek taavsiyem yok bitanem bende aynen yazilanlari uyguluyorum cunku. Hii suyuu lutfen en az 3 litre ic. Ve sporu en az 30 dk yap. Bu yuruyus olabilir. Ve fazlada takma kafana. In sha Allah hepimiz bu kilolardan kurtulacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…