- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 27
A a ciddimisinn ben 2 gunde 2,2 vermistimTatlim bence tartil en azindan 4 gunde bir tartil bazilarinda ters tepiyor kilo aliyor en azindan onu gormus olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A a ciddimisinn ben 2 gunde 2,2 vermistimTatlim bence tartil en azindan 4 gunde bir tartil bazilarinda ters tepiyor kilo aliyor en azindan onu gormus olursun
Aynen oyle ac kaliyoruz ama sonradan o aclik hissi bende geciyor coksukur. Dayan tatlim zayiflayacagiz2.gün - 800 gr ( 68.1 oldum) 3.güne tam gaz devam, akşamları biraz zorluyor ama katlanacağız artık.
Elma yiyerekselam arkadaşlar konunun başından başladım ama çok uzun nasıl katılırım bu harekete muhteşem sonuçlar paylaşmışsınız
Okumadın mı canım ilk sayfayıhep mi elmaaa sadece hıı
Canim oncelikle hosgeldin bu takim biraz sessiz sakin ama birbirimize destek olarak motive vererek senlenecekk in sha Allah. Ilk sayfadaki yazilanlari okumani oneririm, gozun korkmasin. Bi kac gun ilk gunler zor geciyor ama sonradan alisiyorsun. Ilk once bu diyeti gercekten yapmakselam arkadaşlar konunun başından başladım ama çok uzun nasıl katılırım bu harekete muhteşem sonuçlar paylaşmışsınız
Rica ederim canim herzaman. Aynennn oyle ama birakma sakin olurmuu bitanemteşekkür ederim evet okudum ve yapmaya karar verdim yarın başlıyorum hafta sonu evdeyken biraz alışırım sanırım desteğinize tekrar teşekkürler
Canimm hosgeldin 4 uncu gunum bugun. Sana verebilecegim tavsiye ilk sayfadaki kurallari okuman ve harfiyen uygulaman. Baskada verebilecek taavsiyem yok bitanem bende aynen yazilanlari uyguluyorum cunku. Hii suyuu lutfen en az 3 litre ic. Ve sporu en az 30 dk yap. Bu yuruyus olabilir. Ve fazlada takma kafana. In sha Allah hepimiz bu kilolardan kurtulacagiz.@Yasmiin17 yasmincim sen ne zamandır yapiyosun bu diyeti canım? Bana verebileceğin tavsiyeler varsa sevinirim :)