Umarım öyledir çünkü moralim çok bozuldu.Regl döneminde kilo verme duruyormus zaten
Hoş geldin canım aramıza basarilarryarın ben de başlıyorum elma diyetine
Biz ailecek uyguluyoruz canim. Sahurda kahvaltı iftarda elma şeklindeMerhabe kizlaaar:) bi ara birkac günlügüne bende yapmistim bu diyeti ve gercekten faydasini gördüm:)
ama size bi sorum olacak... suan oruc tutuyorum, yinede uygulayabilirmiyimki bunu?
Kızlar gerçekten de regl olduğum için verememiş gorunmusum bugün yarim kilo kadar gitmiş görünüyor.Bizde bir kaç saat içinde tartilicaz kızlarsonuçları yazarım
Oo supersin canımKızlar gerçekten de regl olduğum için verememiş gorunmusum bugün yarim kilo kadar gitmiş görünüyor.
Ayyy cok sevindim canim ben bugun basladim haftaya cumaya kadar tartilmicam yani 10unda tartilacam. Birakmaya hic niyetli degilim. Bugunn tartildim kilom 101 kg bakalim ozaman 95 gorebilecekmiyim :) hedefim bu bir ayda 10 kilo verip 90 kg olmak. Bende senin gibi gunde en fazla 5 yiyebiliorum en az 4Kizlaar bugun 3. Gunum 2 gunde 2.200 gram vermisim ilk gun tartildigimda 86.800 dum bugun 84.600 kilo ciktim tam gaz devam ben oruc tutmuyorum 2 satte bir elma yiyorum gunluk 4 tane yiyebiliyorum en fazla yesil cay birde 5i bir arada cay iciyorum birde aciktigim icin soda limon iciyorum 1 tane guzel gidiyor simdilik
Tatlim bence tartil en azindan 4 gunde bir tartil bazilarinda ters tepiyor kilo aliyor en azindan onu gormus olursunAyyy cok sevindim canim ben bugun basladim haftaya cumaya kadar tartilmicam yani 10unda tartilacam. Birakmaya hic niyetli degilim. Bugunn tartildim kilom 101 kg bakalim ozaman 95 gorebilecekmiyim :) hedefim bu bir ayda 10 kilo verip 90 kg olmak. Bende senin gibi gunde en fazla 5 yiyebiliorum en az 4
Aynen öyle bizde olduğu gibiTatlim bence tartil en azindan 4 gunde bir tartil bazilarinda ters tepiyor kilo aliyor en azindan onu gormus olursun