Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarrr 1. Günün sonucu çok guzeell Annem : 1 kg Kardeşim : 700 gram Ben : 400 gram cooookkk mutluyum ya bu diyeti hala denemeyi düşünen varsa düşünmeyi bıraksın hemen harekete geçsin başlasın.

Merhabe kizlaaar:) bi ara birkac günlügüne bende yapmistim bu diyeti ve gercekten faydasini gördüm:)

ama size bi sorum olacak... suan oruc tutuyorum, yinede uygulayabilirmiyimki bunu?

Merhabe kizlaaar:) bi ara birkac günlügüne bende yapmistim bu diyeti ve gercekten faydasini gördüm:)

ama size bi sorum olacak... suan oruc tutuyorum, yinede uygulayabilirmiyimki bunu?
Biz ailecek uyguluyoruz canim. Sahurda kahvaltı iftarda elma şeklinde

Yeni gelenler hosgeldiniz canlarimm bende suan spor yapiorum 30 dk yuruyus 10 dkkami tamamladim bile. Kaldi 20 dk :))

Kizlar dun cokk berbat bi gundu. Yedumyedim ve 1 kg aldim hatts daha fazla. 101,4 kgim suan. 0 kacamakli basliyorum bu diyete bugun tekrardan.

bugün sabah tartıldım 69.7 ile başladım ( boy; 1.61 ) şimdilik iyi gidiyor,spor da yapıyorum. Her sabah tartılıp buraya yazacağım.

Kizlaar bugun 3. Gunum 2 gunde 2.200 gram vermisim ilk gun tartildigimda 86.800 dum bugun 84.600 kilo ciktim tam gaz devam ben oruc tutmuyorum 2 satte bir elma yiyorum gunluk 4 tane yiyebiliyorum en fazla yesil cay birde 5i bir arada cay iciyorum birde aciktigim icin soda limon iciyorum 1 tane guzel gidiyor simdilik

Ayyy cok sevindim canim ben bugun basladim haftaya cumaya kadar tartilmicam yani 10unda tartilacam. Birakmaya hic niyetli degilim. Bugunn tartildim kilom 101 kg bakalim ozaman 95 gorebilecekmiyim :) hedefim bu bir ayda 10 kilo verip 90 kg olmak. Bende senin gibi gunde en fazla 5 yiyebiliorum en az 4

Tatlim bence tartil en azindan 4 gunde bir tartil bazilarinda ters tepiyor kilo aliyor en azindan onu gormus olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…