Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben dün başladım çok zor kızlar zaten su ve yeşil çayla aram iyi değil :) Bakalım yazılanlar dogru mu :110: sonucları yazalımmmm :KK66:

bugün sabah 1 yumurta akşam 1 elma.. gece de biraz kavun yedim.. şu an biri hadi dese kokoreç veya çorbacıya gidicem. o kadar açım yani.. neyse bugun de bitti artık.. yarın ola hayrola..

Bende oyleydimcok acim:KK43:amma yapicam ablamin dugunu var:)siz neden 1elma yiyorsunuz?5,6adet yiyin)hemde sabah guzel bi kahvalti yapin esmer ekmek de yiye bilirsiniz)oyle yapsaniz daha kolay olucak

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce 86 kiloydum ve zayıflamaya karar verdim.boyum 1.65...ara ara isvec diyeti yaparak 73 kiloya düstüm ve normal ene duzenime devam ettigim halde kilo almadim.simdi de elma diyetine basladim.bugun 5. Günüm ve 69 kiloyum.yani 4 kiloyu daha geride bıraktım :)biraz halsizlik var ama guzel gidiyor diyet.sabahlari yagsiz beyaz peynir ve kepek ekmegiyle tost yiyorum.aciktikca da yesil elma...aralarda bitki cayi iciyorum.deneyimlerinizi paylasirsaniz birbirimize destek olabiliriz.kolay gelsin :)

Kızlaar ben dün başladım kesinlikle aktif olacağım yalnız sonuç alanlar vücutlarında ne kadar sürede değişiklik fark ettiler bildirirlerse sevinirim :KK70: herkese kolay gelsin birlikte yapmak isteyen varsa yardımcı olurum kesinlikle :)

X