Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar ben de bu diyete başladım, bugün 5. günüm ve 3 kilo verdim. Devam ettirebilirim umarım çünkü diğer diyetlerden daha çok işe yaradığını kendi gözlerimle tartıda gördüm

Bu arada 2 Yıldır diyet yapıyorum kızlar boyum 1.60 çeşitli diyetler Yaptım en etkili olanı dukan diyeti ve elma diyeti oldu. 84 kilodan 69 kiloya düştüm 2 Yıldır. 5 gündür de elma diyeti yapıyorum 66ya düştüm. Umarım çabuk almam çünkü zor veriyorum ama yine de ilerleme küçük de olsa Önemlidir ✌ herkese başarılar

2 yılda 15 kg veren bi insan 5 günde 3 kg verince şok oluyor doğrusu Gerçi hiçbir diyetim bu kadar sıkı değildi kabul etmem gerek

Selamlar. Ben bir haftadır normal diyet yapıyorum 2 kilo verdim. Akşamları 1 ersaat yyürüyorum. Bugün bu diyete başlıyorum sabah ac karna 92 kiloyum. 3ggünde bir sonuçları yazcam inşallah:)

elma diyetine ben de başlamayı düşünüyorum yarınn bakalım nasıl olacak :)
1 haftada en az 3 kilo hedefim

Meraba kızlar bende bu diyeti yapmaya karar verdim elmalarımı Ekmeğimi yeşil çayımı bugün aldım. Benimle beraber başlamak isteyen ve destek / motive olarak karşılıklı irtibat halinde olucak arkadaşlar varsa çok mutlu olurum. Bu kadar insan zayıflamış bizde yaparız....

Kahvaltımı 8 de yaptım simdi çayımı yudumluyorum ve elma saatini bekliyorum
Boy 1.56 kilo 73 hedef 50
Hadi bismillah

kaç haftadır düşünüyordum başlasam mı başlamasam mı diye yemek yemeyi çok seven ve sürekli atıştıran biri olduğum için zorlamıştı beni geçen sene denediğimde 1 gün bile yapamamıştım. dün çok düşündüm ye ye ye nereye kadar yiye yiye bi hal olduk zaten dedim bi kez daha denemeye değer eğer yapabilirsem midemi terbiye etmiş ve irademe sahip çıkmış olurum diye düşündüm ve ya allah bismillah diyerek başladım bu sabah. bu sefer kararlıyım eğer hevesimi kaçıran birileri çıkmazsa başarıcağıma inanıyorum. bu ayın sonuna kadar yapıcam bugün 10.30 da kahvaltımı yaptım ama listeye göre değil sofrada ne varsa hepsinden azcık alarak yarın listesine göre yapıcam 20 dakika sonra 3. elmamı yicem 6 buçukta son elmamı yemeyi düşünüyorum midem kazınırsa da yağsız tuzsuz yeşil salata yapmayı düşünüyorum bi de günde mutlaka 1 kase yoğurt yemeyi :) inşallah başlayan ve başlamayı düşünenler hepimiz başarır ve kurtuluruz kendimi mutlu hissedeceğimiz kilo ve bedenlere kavuşuruzz :***
boy 160 kilo 67.8
unutmazsam ve bırakmazsam buraya haftada ne kadar verdiğimi yazicam..

Keşke saat 8 de yeden son elmanı. Şuan benimde modem kazınıyo ve yemek DİE bağryorum çay bastryo biraz :) şimdiden başarılar diliyorum
Biz Yaparız

Şu yorumları okudukça üzüldüm. Özellikle bu sayfayı açan kişinin o devamlı "yağdan yakıyo,sarkma olmuyo,bütün vitaminleri alıyosun,sağlıksız değil" diye ısrarlarına üzüldüm. Bayanlar ben şahsen sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı ve aynı zamanda özel fitness hocasıyım. Büyükçekmece kolan hastanesinde ve x power spor salonunda çalışmaktayım. Bu diyet,tamamiyle sağlıksız bir diyet. O verdiğiniz kilolar yağ değil,bütünüyle kas kaybı. Çünkü fiziksel olarak bu şekilde yağ yakmak im-kan-sız. Vücuda protein girmezse,karbonhidrat girmezse vücut kendini kıtlık moduna alır ve yağlarını korumaya başlar. Bütün enerjiyi kaslarınızdan alır ve kaslarınız erir. Tartıda evet kilo vermiş gibi gözükürsünüz ancak o malesef vücuttan atılan su ve kastır. Karbonhidrat ve protein,vücudun asıl yakıtlarıdır. Bir araba gibi düşünün vücudunuzu. Benzin koymazsanız çalışmaz değil mi? O benzin de karbonhidrat ve proteindir. Böyle şeylere kanmayın,kendinizi kandırmayın. Hele ki tek besinlere dayalı diyetler,ileriki yaşlarda çok ciddi hastalıklara yol açabilir. Metobolizmanızı alt üst edersiniz. Bunun yerine düzenli ve sağlıklı beslenseniz,inanın amacınıza çok kolay bir şekilde ulaşırsınız. Kahvaltıda yumurtanızı peynirinizi 2 dilim ekmeğinizi,arada meyvenizi,öğlen tavuklu veya balıklı salatanızı,akşam zeytinyağlı sebze yemeğinizi yoğurdunuzu, günde 2-3 litre suyunuzu ek olarak yeşil çayınızı içseniz zaten kendinize eziyet etmeden kilo verebilirsiniz. Ek olarak 45-60 dk tempolu yürüyüş yapsanız tam olarak "sağlıklı yaşayan" bir insan olursunuz. Bu tarz diyetler yaşam kalitenizi düşürür. Buna izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…