Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım ramazanda uykuyu düzene sokmak kolay değil ama sahurda ve iftarda yediklerimize biraz dikkat edersek diyette işe yarar bence denemekten zarar gelmez hiç moralini bozmakilolar bir bir gidiyordoğumdan sonra bende denemek istiyorum bu diyeti işe yarayacağınıdüşünüyorum
Allahım lütfen işe yarasın.
Kavitasyona gidiyorum bu ara bide.
Malum dönemimdeyim şişim :KK61:
Ramazan dolayısıyla da geç yatıp geç kalkıyorum. Uykumu düzene sokmalıyım.
Sen anlat canımmmm

Ohh neguzell senlenmis buralar hosgeldiniz kizlarr bende 2 gun yapip 2.2 kg verdim ama aninda geri aldim bozdugumda kacamak yaptigimda ki bu her diyette boyledir yani elma diyeti hic suclamaya calismicam :)) sahane bir diyet ben bugun tekrar basladim. Kilom 100.3 size cuma gunu gelismeleri yazicam hedefim 25ine kadar 90 olmak ki bence daha cok gider :)) in sha Allah kizlar ben inanilmaz ders cikardim bundan. Nefsimize lutfen hakim olalalim. Eger bu diyeti disiplinli yapmasaksonradan tekrar yesek malesefki cok hizli tekrardan kilolari alacagiz. O yuzdenn biraktiginizda yavas yavas eski duzeninize donun. Ben busefer kararliyim ve sizinleyimm hadii bakalimmmmmm :))) motive edelim birbirmiziiii surekli. Cok sevindim bu topigin tekrardan senlenmesine yehoooooeeee :)) Bu arada ben Yasemin hollanda vatandasiyim doguma buyume turkcem okadar kuvvetli degil o yuzden kusurumabakmayin neolur. Huzurevi meslegim var ve seneye hosteslik yapicagim icin Zayif olmam lazimmmmmmmm

Dün bi göz atmıştım konuya,cevap yazacaktım unuttum kızlar. .elmayı yiyemiyorum midem bulandı diyen arkadaş, sana tavsiyem ya bırak diyeti yada düzgün yap(azarlar gibi oluyor okuyunca ama rica :))elmayı ne kadar çok yersen okadar yağ yakar.birde bu sefer olmadı pazartesiye yine başlayım falan demeyin..ilk seferki etkisini bir daha bulamazsınız.ben ilk yaptığımda 3 gün yapmıştım 2.200 gitmişti ,2nci yapışım 5 gün 1.500 sadece
keske 6-7 gün yapıp bitirseymişim diyorum..şu an artık bünyem açlığa alıştığı için bu tarz diyetler olmuyor bende artık.
Yani tavsiyem yapın ve bitirin..ben son 3 kiloda takıldım kaldım. Elmalar 2saatte bir,en son aksam saat 8de ve 2kilo olan günlerde 2 şer tane yeyin.
cok dogru soyluyorsun canim azimle devam etmek lazim ki ben bunu 2 gun yapip boZdum simdi bozmaya hic niyetli degilim artik sonuna kadar devam edicem 80 kiloya inene kadar veya kimbilir 50kg:)) sen bu diyeti daha once denemismiydin

kızlar tüm sayfaları okumadım mümkün de değil zaten. keşke kilo çizelgesi yapılsaydı kim kaç kg verdi bir ayda bu diyetle öğrenmiş olurduk ve o kişiden bilgi alırdık. tüm gün elma bana biraz saçma geldi
Canim ben bi kac gun once saatleimi versim bu topige ve birinci sayfadan 200 bilmem kaca kadar baya baya okudum ve bu sayfanin kaptani 2 ayda 40 kg versi. Inanilmaaaaazzzz. Birde yarisab arkadas 2 haftada 10 kg verdi. Yani gercekten ciddi ciddi ise yariyor canim eger bu diyet sana uygun degilse bence yapma cunku ciddi ciddi tekrardan aliniyor kilolar ki korumalisin biraktiginda. O yuDen nefsine guvenebilecegine emin ol.

Canim ben bi kac gun once saatleimi versim bu topige ve birinci sayfadan 200 bilmem kaca kadar baya baya okudum ve bu sayfanin kaptani 2 ayda 40 kg versi. Inanilmaaaaazzzz. Birde yarisab arkadas 2 haftada 10 kg verdi. Yani gercekten ciddi ciddi ise yariyor canim eger bu diyet sana uygun degilse bence yapma cunku ciddi ciddi tekrardan aliniyor kilolar ki korumalisin biraktiginda. O yuDen nefsine guvenebilecegine emin ol.

tatlım ne yiyeceğiz elma mı sadece

Kizlaaaarr bizim ailecek 2. Günümüz :KK49: evet sürekli elma yemek bir yerden sonra gina getiriyor ama sonucu güzel olacaksa denemeye değer bence :21: henüz tartilmadik 1 haftanın sonunda tartilmayi düşünüyoruz. Bakalım inşallah kacamaksiz 1 hafta yapabiliriz :KK50: gelismeleri tekrar yazarim herkese başarılar En Büyük TÜRKİYE

Kizlaaaarr bizim ailecek 2. Günümüz :KK49: evet sürekli elma yemek bir yerden sonra gina getiriyor ama sonucu güzel olacaksa denemeye değer bence :21: henüz tartilmadik 1 haftanın sonunda tartilmayi düşünüyoruz. Bakalım inşallah kacamaksiz 1 hafta yapabiliriz :KK50: gelismeleri tekrar yazarim herkese başarılar En Büyük TÜRKİYE
Supersiniz tatlim hadi bakalim gidicek o kilolaaaarr!! :)))

tatlım ben dayanamam ama deneyeceğim. bal yiyen baldan bıkar derler. aklıma kesin benim değişik yemekler gelir. ya siz nasıl dayanıyorsunuz bende mi bir anormallik var acaba :)

tatlım ben dayanamam ama deneyeceğim. bal yiyen baldan bıkar derler. aklıma kesin benim değişik yemekler gelir. ya siz nasıl dayanıyorsunuz bende mi bir anormallik var acaba :)
Canım kendine kendi bedeninden 2-3 beden küçük bir kıyafet al yada varsa onu örnek alarak onu kendine hedef olarak belirle. Ben bunun içine giricem zayiflayip de :p o zaman baya azimleniyorsun :-) benim geçen sene alıp giyemedigim bir etegim var 38 beden onu hedef aldım kendime bakalım girebilecek miyim içine :KK51:

Canım kendine kendi bedeninden 2-3 beden küçük bir kıyafet al yada varsa onu örnek alarak onu kendine hedef olarak belirle. Ben bunun içine giricem zayiflayip de :p o zaman baya azimleniyorsun :-) benim geçen sene alıp giyemedigim bir etegim var 38 beden onu hedef aldım kendime bakalım girebilecek miyim içine :KK51:

bende eski zayıf olduğum fotoğraflara bakıyorum...
kaç gün yapıcaz bunu peki

Vallahi ben kahvaltıyı iyi yaptıktan sonra yemek aramam. Hiç yememek te kötüymüş ya. Bu nedenle bu diyet bana uyar :)
Doktorum da gün için de 1-2 elma tüketmeye bak dedi. Denemesi bedava.
Ay ben gidim de bi elma yiyim bari :KK48:

Vallahi ben kahvaltıyı iyi yaptıktan sonra yemek aramam. Hiç yememek te kötüymüş ya. Bu nedenle bu diyet bana uyar :)
Doktorum da gün için de 1-2 elma tüketmeye bak dedi. Denemesi bedava.
Ay ben gidim de bi elma yiyim bari :KK48:
afiyet olsun canım ye bakalım. ama 5 gün yapıp bırakmak daha iyi olur ara vererek daha sağlıklı olursun

Supersiniz tatlim hadi bakalim gidicek o kilolaaaarr!! :)))
YAsmiin 17 nerelerdesin ya. Sana o kadar çağrı bıraktım yalniz bıraktın beni. Bu arada ben 5gundur yapıyorum ama hic bir gram gitmedi ama regl oldum ondan olabilirmi acaba.Sen ne güzel 2gunde 2kilo verdim kafayı yiyicem ya.1haftam kaldı 63etakildim kaldım.

Nasıl gidiyor kızlar ? Elma diyetini sporla destekleyeniniz var mı? Susmayalim konuşalım bir şeyler paylaşalım belki birbirimizi motive ederiz :KK51:

Aynenn oyle canim zaten cok acsin ve canin asiri tatli isticek. Annemizin yaptigi yemekler ooohoo :)) yemicezzzzz yemicezzz. Bak soyle dusun. Zayiflayip oyle yiyecem ben de kendi kwndine. :)) hadi ama kizlaaaarr no stop!! Goo teammm❤️❤️❤️❤️

YAsmiin 17 nerelerdesin ya. Sana o kadar çağrı bıraktım yalniz bıraktın beni. Bu arada ben 5gundur yapıyorum ama hic bir gram gitmedi ama regl oldum ondan olabilirmi acaba.Sen ne güzel 2gunde 2kilo verdim kafayı yiyicem ya.1haftam kaldı 63etakildim kaldım.
canimmmmm kusurumabakma neolur ayy ciddennn bana hic visi gelmedikii ne cagri ne bisi. Canim benim kilom yuksek oldugu icin ben hemen verebiliyorum 100 kiloyum senin kilon fazla olmadigi icin yavas gider azimli ol devam et tatlim! Bu arada ben 2 gun birakmistiim deli kafam nefsime uyupta yedim tekrar kilolari almistim :KK43: bu sefer kesinlikle birakmicam.

Nasıl gidiyor kızlar ? Elma diyetini sporla destekleyeniniz var mı? Susmayalim konuşalım bir şeyler paylaşalım belki birbirimizi motive ederiz :KK51:
iyi gidiyor canim size bi tavsiye elmalari kesip yiyin yani 4e parcalayin tabaga koyup oyle yiyin daha bi hos oldu. Bi elmayi yerken zorla yiyom cunku boyle cok guzel oldu! :)) super ya bu diyet cok mutluyum sabirsizlaniyorum sonuc almak icin. Okadar guzel yemekler varki simdi evde. Hic bir kirinti dahi yemicem. GOOOOO TEAAAMMMMM :))))

X