Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben dediğim gibi başladım artık hem boyunun fazla uzamasını da istemiyorum peki kilom 65 idealim 59 da hızlı kilo verebilirmiyim acaba merak ediyorum siz verebilmişmiydinizz
Vermiştim canım 45 kiloydum o yaşlarda :) boyun konusunda sen bilirsin tabi ama abla olarak uyarayım dedim :)

Ayy inşallah veririz birbirimize destek olalımm

Merhabalar efendim :)

An itibari ile diyete başlamış bulunmaktayım.Aslında ben tüp mide ameliyatı olacaktım karar verildi 2 ay sonra ameliyata girecektim ama biraz tırstım konu ciddileşince.İlk başlarda bi heves oldu işte 3 ayda toplam 25 30 kilo vericem diye ama karar verilince korktm açıkcası. Şu an kilom 105 boyum 173 yaşım da 25 . Şu 2 haftada gerçekten 10 kilo verebilirsem devamı gelicek inşallah hadi bakalım ben de katılim bu kervana

Bu da benm az önce yaptıgım kahvaltı yeşilllik olarak maydonoz ve 3 yaprak roka var.Kendime kural koydum saat 10 a kadar kahvaltı yapılmış olacak ve saat 12 de ilk elma yenecek diye..inşallah bu sefer başarırım.Hepinize selamlar :)

Eğer çok yürümeyen biriysen yürüyerek de kilo verebilirsin bende öyle oldu mesela bide P4P turkish egzersiz hareketleri işe yarıyor 3 gün bacaklarımı hareket ettiremedim dd

Eğer çok yürümeyen biriysen yürüyerek de kilo verebilirsin bende öyle oldu mesela bide P4P turkish egzersiz hareketleri işe yarıyor 3 gün bacaklarımı hareket ettiremedim dd

Öğrenciyim derslerimin biri bi fakültede biri diğer fakültede öyle olunca haliyle koştura koştura gidiyoruz ama onun dışında da çok hareketliyim akşamları da okuldan eve yürüyerek geliyorum 5 km yaklaşık.O halde bile nasıl hala kilom var anlayamıyorum

Oo valla benim boy 1.75 kilo 76 biraz bacakalarım var yürüdüm azıcık gitti ve egzersiz yaptım görenler zayıflamışsın dedi

Arkadaslar Merhaba ya yazıların tamamını okuyamadim mümkün olmadı. Elma diyetine ek olarak sadece öğlen ve akşam elmasinin yanında yani yemek vakti ikişer galeta yesek nasıl olur ben bide süt ve ayran tuketiyorum doymak için. Bunları eklesek nasıl olur dersiniz

12 haziranda arkadaşımın doğum günü partisi var gitmem gerek ve orda önceden Bi konuşmamız olan çocuk olcak hoşlanıyodum ondan Bi kaç kere gördük birbirimizi reelde tesadüfen hiç konuşmadık falan 76'dan 66'ya düşmem gerek elbise giycem çünkü 1 aydan az kaldı sanırım hemen vermeliyim şu kiloları ((

Ben geçen ay yapamadım kızlar ama 5 gündür yapıyorum yarım yamalak, şuan 54 kiloyum. 2,5 kilo ödem diildr inş

oooo bu elma diyeti ile bu sürede 10 kiloyu verirsin önünde yaklaşık 20 gün var . Ben yarın başlıyorum elma diyetine istiyorsan birlikte başlayalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…