Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Meraba hanimlar bende bu diyete baslamak istyorum suan yapan yada yeni baslicak olan varsa burdan birbirimize destek olalim gitsin bu kilolar :) bi kac sorum olucak bu diyeti yapip btince tekrar geri alan varmi kilolarini bide illaki yesil elmami olmak zrunda arada sari yda kirmizi elma yesek nasl olur bi fkriniz varsa cvplarsaniz cok sevinirim :)

Ben yarin insallah bu diyete baslicam kizlar destek olalim birbirimize motive ederiz birbirimizi :)

oooo bu elma diyeti ile bu sürede 10 kiloyu verirsin önünde yaklaşık 20 gün var . Ben yarın başlıyorum elma diyetine istiyorsan birlikte başlayalım .

Canm basladinmi elma diyetine bende baslamak istyorum insallah yarn elmalari alip baslicam ddestk cikalim birbirimize olurmu :)

Canm hergun buraya sabahlari girip yazalim mi kac kilo verdigimizi hem motive etmis oluruz birbirimizi :)

merhaba evet yazalim :)

ben yarin sabah tartilip oyle baslamayi dusundum, cunku sabah da kahvaltimi ona gore yapmamistim.

yarin ilk gunum olsun benim.

valla ben 54 olana kadar yapmayi dusunuyorum :)

her sabah yazalim sporumuzu da, kacamak yapmayalim ama?

Burayi biraz canlandiralim ya :)

Aynen braz canlandiralim :) ben 22 yasndayim 74.6 kiloyum sabah tartildim sabah boyum 1.60 55 kilo olmak istyorum ben ramazana kadar yapicam yani 3 hafta flnbi 10 kilo versem bu diyetle benim icin cok iyi olur tabi daha fazla verirsemde hic fena olmaz spora gttim bu sabah haftada iki gun spora gidiyorum dger gunler evde 40 dakika zumba 20 dakika yag yakici egzersiz yapiyorum bu arada ismim didem istanbulda yasiyorum :)

Bayrama kadr 55 60 kilo arasi olmak istiyorum insallah ramazana kadr bu diyeti yapicam sonrada ramazan diyeti yapicam bakalim sen kac kilosun kac yasndasn byun kac :)

elmayi soyarakmi yiyosun yoksa kbuguylami bide ben gunde 6 tane yemegi planliyorum suana kadr 2 tane yedim en son 8 de yicem biraz gec basladm elma yemege evde degldim oyzden 6 tane az degl dmi 1 kilo yapar snucta orta boylar

elmayi soyarakmi yiyosun yoksa kbuguylami bide ben gunde 6 tane yemegi planliyorum suana kadr 2 tane yedim en son 8 de yicem biraz gec basladm elma yemege evde degldim oyzden 6 tane az degl dmi 1 kilo yapar snucta orta boylar

Bence az değil, ama 6'dan sonra yememeye çalış derim ben :)

Bu arada ben 5.takımda yarışıyorum, baya motive ediyor sen de gelsene oraya, elma diyetimize orada devam edelim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-14095

her cuma tartılıp yarışmaya katılıyoruz takımca, eğlenceli ve motive edici.

X