- 3 Mart 2015
- 12
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır canım süper olur. özelden msj atabilirsin istersen ordan devam eder sonuçları burda paylaşırızCanim benim oleyyy tamamdit beraber baslayalim yarina kesin bak ben bugun aliorum elmalari cnm benm yanlz daha tartilmadm yarn tartlcam sabahtan yazicm hemen boyum 1.63 cnm benm kesn 70 kusurlerdeim ama olsun vericez bu diyet sayesinde yarin ilk gunumuz :) KACAMAKSIZ BIR SEKILDE YAPICAZ OZELDENDE KONUSABILIRIZ ARKADASIMM
sabah kahvaltımı yapıyordum . daha sonra sürekli elma yiyordum acıktıgım zaman.Arada çok ufak kaçamaklar yapıyordum ama daha sonra evde egzersiz yapıyordum günde 3 litre su içtim. 2 fincan da yeşil çay . Çok harekt et bide canım. başarılar sonuçlarını bekliyorumben de bu diyete bugün başladım, 10 kilo süpermiş ya, kaç günde vermiştin?
Canm bende dün başladım bende kararlıyım şu kalan günler içinde sabredelim 10 günün sonunda inş yüzümüz güler birbirimize destek olalım arada bak derim her gün bakma şahsen ben öyle yapcam.Kizlar bende sabah tartildm kilomu bilmiordum 73.7 ile basliorm bu diyete ama ben asla pes etmicm arkadaslar bilginiz olsunda surekli irtibatta kalabiliriz bu arada her gun mu tartilsam yoksa bes gunde bir mi tartilsam bilmiorm ya
Canm bende dün başladım bende kararlıyım şu kalan günler içinde sabredelim 10 günün sonunda inş yüzümüz güler birbirimize destek olalım arada bak derim her gün bakma şahsen ben öyle yapcam.
7 günde bir mesela pazardan pazaraKizlar bende sabah tartildm kilomu bilmiordum 73.7 ile basliorm bu diyete ama ben asla pes etmicm arkadaslar bilginiz olsunda surekli irtibatta kalabiliriz bu arada her gun mu tartilsam yoksa bes gunde bir mi tartilsam bilmiorm ya
Bende dayanamıyorum bakmaya her sabah aç karnına bakıyorum ama artık yok bakmıcam canm bitene kadar devam etcek aynen bende heycanlanıyorum ama değecek inş bu sabrımızaTamam canim bende ole yapaim bari ya heyecanlanacagim biraz ama olsun artik
Canim senin yasindayken ben de diyet yapmistim ve boyum cikmadi17 yaşındayım dediğim gibi 167 boyum var ama 65 olmuşum çok moralim bozuldu bu diyetle sporu desteklersem eğer 10 günde 10 kilo gidermi lütfen cevap veriin hatta yarın başlıycam benimle birlikte başlamak istiyen biri varmı birbirimizw destek oluruz
Ben dediğim gibi başladım artık hem boyunun fazla uzamasını da istemiyorum peki kilom 65 idealim 59 da hızlı kilo verebilirmiyim acaba merak ediyorum siz verebilmişmiydinizzCanim senin yasindayken ben de diyet yapmistim ve boyum cikmadi
illa diyet yapicam diyosan daha saglikli protein diyetlerinden yap mesela hem kilo verirsin hem de boyuna engel olmaz
simdi cok pismanim mesela ben ama elden bisi gelmiyo
Ben dediğim gibi başladım artık hem boyunun fazla uzamasını da istemiyorum peki kilom 65 idealim 59 da hızlı kilo verebilirmiyim acaba merak ediyorum siz verebilmişmiydinizz