Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hedef 53 canlarim haydi irademize sahip cikalim. Dusunun simdi en guzel cikolatayi yeseniz bile bir saat sonrasinda tadi agzinizdan gidecek ne gerek var yiyip kilo almanin ki. Haksiz miyim arkadaslar ?

tamamdır canım süper olur. özelden msj atabilirsin istersen ordan devam eder sonuçları burda paylaşırız

ben de bu diyete bugün başladım, 10 kilo süpermiş ya, kaç günde vermiştin?
sabah kahvaltımı yapıyordum . daha sonra sürekli elma yiyordum acıktıgım zaman.Arada çok ufak kaçamaklar yapıyordum ama daha sonra evde egzersiz yapıyordum günde 3 litre su içtim. 2 fincan da yeşil çay . Çok harekt et bide canım. başarılar sonuçlarını bekliyorum

Benim 3. günüm ama ben cok zorlandim ya :-( 60 kilo ile basladim. Sabah tartildim 59 olmusum cok sükür ama resmen sürünüyorum :-( artik ekşi elma yemekten ağzım tad almaz oldu sanki

Dun kaeın bacak basen egzersizi yaptım 16 dakika ter içinde kaldım bide zor şeyler bugün pop kısmım onun altı ve üst bacaklarım çok ağrıyo hareket ettiremiyorum resmen ama bugünde egzersiz yapıcam devam

Kizlar bende sabah tartildm kilomu bilmiordum 73.7 ile basliorm bu diyete ama ben asla pes etmicm arkadaslar bilginiz olsunda surekli irtibatta kalabiliriz bu arada her gun mu tartilsam yoksa bes gunde bir mi tartilsam bilmiorm ya

Kizlar bende sabah tartildm kilomu bilmiordum 73.7 ile basliorm bu diyete ama ben asla pes etmicm arkadaslar bilginiz olsunda surekli irtibatta kalabiliriz bu arada her gun mu tartilsam yoksa bes gunde bir mi tartilsam bilmiorm ya
Canm bende dün başladım bende kararlıyım şu kalan günler içinde sabredelim 10 günün sonunda inş yüzümüz güler birbirimize destek olalım arada bak derim her gün bakma şahsen ben öyle yapcam.

Canm bende dün başladım bende kararlıyım şu kalan günler içinde sabredelim 10 günün sonunda inş yüzümüz güler birbirimize destek olalım arada bak derim her gün bakma şahsen ben öyle yapcam.

Tamam canim bende ole yapaim bari ya heyecanlanacagim biraz ama olsun artik

17 yaşındayım dediğim gibi 167 boyum var ama 65 olmuşum çok moralim bozuldu bu diyetle sporu desteklersem eğer 10 günde 10 kilo gidermi lütfen cevap veriin hatta yarın başlıycam benimle birlikte başlamak istiyen biri varmı birbirimizw destek oluruz

Arkadaslar ben yeni uye oldum 28yasindayim bu elma diyetini yapmak istiyorum ama birakir birakmaz kilo alirim diyede korkuyorum

Canim senin yasindayken ben de diyet yapmistim ve boyum cikmadi
illa diyet yapicam diyosan daha saglikli protein diyetlerinden yap mesela hem kilo verirsin hem de boyuna engel olmaz
simdi cok pismanim mesela ben ama elden bisi gelmiyo

Kızlar var mı diyete devam eden nasıl gidiyo bugün 4. Günümdeyim ben hiç tartıya bakmadım pazartesi başlamıştım pazar sabahı bakıp sizi bilgilendircem herhangi bi zorluk çekmiyorum hafif sarsıntı var ama beni çok rahatsız etmiyor spor yapıyorum diye kaslardan kilo kaybı olmasın diye bu sabahki kahvaltımda bir bardan Light süt içtim.umarım yanlış yapmamışdr

Bugün başladım 65 kiloya hedef 54.... hadi bakalım 2 elma yedim ve 1 yeşil çay içtim gayet iyi hissediyorum yılmak
yok

Son düzenleme:
Canim senin yasindayken ben de diyet yapmistim ve boyum cikmadi
illa diyet yapicam diyosan daha saglikli protein diyetlerinden yap mesela hem kilo verirsin hem de boyuna engel olmaz
simdi cok pismanim mesela ben ama elden bisi gelmiyo
Ben dediğim gibi başladım artık hem boyunun fazla uzamasını da istemiyorum peki kilom 65 idealim 59 da hızlı kilo verebilirmiyim acaba merak ediyorum siz verebilmişmiydinizz

Ben dediğim gibi başladım artık hem boyunun fazla uzamasını da istemiyorum peki kilom 65 idealim 59 da hızlı kilo verebilirmiyim acaba merak ediyorum siz verebilmişmiydinizz

canm bugün 4. gün oldu tartılmadım daha verdim mi bilmiyorum hissetmiyorm daha öncede demiştim pazar sabahı tartılıp sizleri bildircem diye inş o zamana kadar yılmamda canm çok tatlı çekiyo ama yemiyorum inş yemem ya pazara kadar devam diyorum kendi kendime uff ne zor şeymiş aslında diyet kolayda aç kalmıyosun hatta saatim gelsede elmamı yesem diyosun canında istiyo hafif cildime ve saçlarımıda yansıdı sanki :))) boyum 170 civarı benm kilom en son tartıldığımda 65 olmştm onun 2-3 gün öncesi başka bi diyet alıp yeni bitmişti.bakalım ne olcak hedef 55 aslında ama inş veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…