Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benim dördüncü günüm,üç gün yeşil çay içtim,üç günde sirkeli su içeceğim,Ben sabah kahvaltı tımı aşırıya kaçmadan normal olarak yapıyorum,sonra öğlene kadar ılık su ve akşam yemeğine kadar elma yiyeceğim ,akşamda cacık yapıp yemek istiyorum,sonra yatmadan tekrar sirkeli bir bardak suyla günü bitireceğim,yarında sabah kahvaltı yerine elma yiyeceğim ,öğlen ızgara tavuk, yoğurt yeyip,akşama kadar ayran içip,akşam yemeği olarak ta elma yiyeceğim,tabi bu arada günde 3 lt su

Arkadaşım sakın tartılma,kilo verdiğini farketsende tartılma,Seni bilmem ama ben kilo verdiğimi görüncede,aldığımı görüncede yemek istiyorum,o yüzden ben iki haftayı doldurmadan tartılmayacağım,Ve o gün gelince tartıldığımda,baktımki fazla veremediysem,diyetime farklı şeyler ekleyip,mesela beşi bir yerde çay,acılı limonlu yoğurt,limonlu ılık su,ekleyip metabolizmayı şaşırtmayı düşünüyorum,ben 80 kilodan 70 kiloya düştüm geçen yıl,şimdide 10.15 kg vermem lazım

Bende bugun basladim arkadaslaar benide araniza alin ikinci haftam ne yaptiysam 1 gr veremedim. Iki aydir diyet yapiyorum anca 60 oldum ama cok fena durdu kilo vermem ( simdi buna basladim insaallah hepimiz tığ gibi oluruz :)

Bende iki hafta tartilmiyim diyorum ama korkuyorum ya iki hafta sonra cok az kilo vermis olursam bosuna 2 hafta kaybim olursa

Aramıza hoş geldin,canım baktınki iki hafta sonra kg kaybın olmadı yada az oldu,hemen metabolizma yı şaşırtarak değişim bitki çayları,elma sirkesi,keten toğumu diyetine ilave edersin

Aramıza hoş geldin,canım baktınki iki hafta sonra kg kaybın olmadı yada az oldu,hemen metabolizma yı şaşırtarak değişim bitki çayları,elma sirkesi,keten toğumu diyetine ilave edersin
Hosbuldum tesekkur ederim :) bencede iyi fikir. Hergun 1 haftadir 1 saat yuruyusde yapiyorum. Sabahlari iki bardak bitki cayida iciyorum. Hedef 8 kilo

Yaşım 16 boyum 167 ve kilom da 62 bu diyeti uygulamak istiyorum yarın başlayacağım ama evde yeşil elma yerine kırmızı elma var kırmızı elma yesem nolur hedefim 53 olmak

Pofff ilk günüm ama çok zor ya :-( midem gurulduo :-( napicaz nasi dayanicaz ey kaderdaslarim ooff off

Ulan dun kuzenim geldi hayvan gibi yedim resmen. Bugün kahvaltıda yapmicam nestle nesfit yicem Bi kâse sonra su yeşil çay form elma 6'dan sonra yemicem ve bu gün 2 saate yakın yüricem Bi spora yazılsaydım evin karşısı ama beni almıyolardı en son Bi gidip denemek lazım tekrar

Ya kızlar bende acayip halsizlik var. Yürüyüşe bile çıkamadım bugün 2. Günüm bu diyette. Benim gibi hisseden varmi acaba? Açlıktanmı halsizim sizce

25 dakika tempolu yürüdüm bugün bayaa terledim eve de merdivenle çıktım daha çok terledim kdbdjd çok yemedim ama bundan sonra birlikte yapacak arkadaş buldum daha çabuk veririm ehehe :))

Slm kizlar bende yarin başlıyorum diyete doğumdan kalan kilolari vermem lazım evde yeşil elmamda var ohhhhh missss hedefim 10 kilo vermek hamile likten önce diyet ve sporla 12 kilo vermistim hayirlisi

Merhaba arkadaslar. Bende yarin bu diyete baslayacagim ve her gun kac kilo verdigimi sabah saatlerinde yazacagim baslangic kilomu yarin sabah ac karnina tartilip sizlere iletecegim benimle bu diyette olmak isteyenler bana ozelden yazabilir haydi kizlarrrr..

merhaba canım. ben bu diyeti daha önce uyguladım ve 10 kilo vermiştim. şimdi tekrar başlycam inş. birbirimize destek olursak çok güzel olur. 165 byum 75 kiloyum sen .?
ben de bu diyete bugün başladım, 10 kilo süpermiş ya, kaç günde vermiştin?

merhaba canım. ben bu diyeti daha önce uyguladım ve 10 kilo vermiştim. şimdi tekrar başlycam inş. birbirimize destek olursak çok güzel olur. 165 byum 75 kiloyum sen .?

Canim benim oleyyy tamamdit beraber baslayalim yarina kesin bak ben bugun aliorum elmalari cnm benm yanlz daha tartilmadm yarn tartlcam sabahtan yazicm hemen boyum 1.63 cnm benm kesn 70 kusurlerdeim ama olsun vericez bu diyet sayesinde yarin ilk gunumuz :) KACAMAKSIZ BIR SEKILDE YAPICAZ OZELDENDE KONUSABILIRIZ ARKADASIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…